Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Σοκ στο Αγρίνιο από την αυτοκτονία μάνας και κόρης. Έβαλαν τέλος στη ζωή τους γιατί δεν άντεχαν το χαμό του Αλέξη που δολοφόνησε ο Φούκας στα Καλύβια.


Σοκ στην κοινωνία της πόλης του Αγρινίου με την διπλή αυτοκτονία μάνας και κόρης. Νεκρή βρήκε τη μητέρα του και την αδελφή του, στη Καμαρούλα Αγρινίου, ο γιός της οικογενείας που επέστρεψε στο σπίτι από την Αθήνα που είχε πάει να παρακολουθήσει τον αγώνα στο ΟΑΚΑ.
Ως λόγο της αυτοκτονίας τους, έγραψαν σε σημείωμα που υπήρχε δίπλα τους, ότι δεν μπορούσαν να ζήσουν άλλο μετά την άγρια δολοφονία του μεγάλου της γιού και αδελφού αντίστοιχα από τον μανιακό Διονύση Φούκα που είχε σκοτώσει πέντε κυνηγούς στη Λεύκα Αγρινίου, στο άγριο εκείνο φονικό. (Ως γνωστόν ο Αλέξης ήταν 16χρονος και το νεαρότερο θύμα του πενταπλού φονικού στα Καλύβια του Δήμου Αγρινίου το Νοέμβριο του 2006).
Από πληροφορίες πρώτα αυτοκτόνησε η μάνα με την χρήση εντομοκτόνου και βλέποντας την η 16 χρόνη κόρη της νεκρή δεν άντεξε το τραγικό γεγονός και αυτοκτόνησε και η ιδια κάνοντας χρήση του υπόλοιπου.
Πηγή: http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Σ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!!! ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ.ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ???21-03-2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο