Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Οργή για τους νέους βανδαλισμούς στη ξύλινη Πεζογέφυρα στην ΠΕΡΑΤΙΑ | ΦΩΤΟ



            Σε νέους βανδαλισμούς προχώρησαν άγνωστοι, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, στη ξύλινη Πεζογέφυρα στη θέση "Βαγιά" στην ΠΕΡΑΤΙΑ (Ακτίου-Βόνιτσας). 
       Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν κάτοικοι του χωριού, οι άγνωστοι για τρίτη συνεχή φορά προκάλεσαν σοβαρές φθορές αφού ξήλωσαν τις σανίδες, ξύλινους πασσάλους και κιγκλιδώματα και τα έκαναν όλα... "Γης Μαδιάμ".
          Με πρωτοφανή μανία οι βάνδαλοι δεν αρκέστηκαν στις φθορές αλλά ξήλωσαν και κατέστρεψαν σχεδόν ολοκληρωτικά την πεζογέφυρα.........



   Οι κάτοικοι προσθέτουν: «Είμαστε αγανακτισμένοι. Οι ζημιές για ακόμα μια φορά στη Γέφυρα είναι ανυπολόγιστες. Είναι αδιανόητο να καταστρέφεται έτσι η δημοτική περιουσία που εν κατακλείδι είναι περιουσία των δημοτών. Ας έρθει η Αστυνομία και το Λιμενικό να κάνουν αυτοψία στο χώρο για την εύρεση τυχόν στοιχείων που ενδεχομένως οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών. Δεν πάει άλλο...".
           Οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση και δεν ξέρουν τι άλλο τους περιμένει. Η υπόθεση προβληματίζει τους κατοίκους ενώ οι αστυνομικές αρχές καλούνται να εντοπίσουν του δράστες....


ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ: 
ΜΑΙΟΣ 2018: 
Ένας Ελβετός με Σέρβικη καταγωγή, με αγάπη και μεράκι, αφιλοκερδώς, επισκεύασε τις ζημιές στη γέφυρα....

ΙΟΥΛΙΟΣ 2018:
Η ξύλινη πεζογέφυρα στη ΠΕΡΑΤΙΑ για δεύτερη φορά βανδαλίστηκε...

(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)


ΙΟΥΛΙΟΣ 2018: ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2ο ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟ:
Μήνυση δήμου Ακτίου Βόνιτσας για τους βανδαλισμούς στη Πεζογέφυρα στη ΠΕΡΑΤΙΑ 

ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2018:
H ξύλινη γέφυρα στη Βαγιά Περατιάς, μετά το βανδαλισμό  που δέχτηκε από αγνώστους, επισκευάστηκε και πάλι, απο Κάτοικο της περιοχής....

ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018:
ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ εκτεταμένες και σοβαρότατες ζημιές προκλήθηκαν απο αγνώστους στη γέφυρα....




7 σχόλια:

  1. Αφού έκανε μήνυση ο Μπαλάφας το θέμα λύθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΠΙΣΤΕΥΤΟ
    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
    ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στην ουσια καποιος οι καποιοι δεν θελουν κοσμο να περνανε απεναντι μονο ετσι εξηγητε αυτη η κατασταση . συδερενια η τσιμεντο μονο ετσι θα τον κανετε να τρελαθει . θα ειναι ασχημη εναντι του ξυλου αλλα θα εχει θωρακιση στους ανοητους , και βανδαλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια κρυφη καμερα και υστερα το .......ξεσκισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κάτι αντίστοιχο θέλουν να κάνουν και στη Βόνιτσα με τη σύνδεση της Αγίας Παρασκευής. Δεν σκέφτονται οτι η ξύλινη κατασκευή είναι επιρρεπής σε κάθε ανώμαλο Ουρακοτάγκο που θα βανδαλίσει! Το παράδειγμα με τις πέτρινες πλάκες της γέφυρας στη Κουκουμίτσα,δεν γίνεται μάθημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να.τους βρουν και να πληρωσον για ολες της.ζυμιες.για της τωρηνες και της.επομενες να.τους κατασχουν ολη.την περιουσια να του ξετιναξουν Να.τους αφησουν.στον ασο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12.Ο2 ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΗΞΕ . ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο