Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Ο Τσίπρας στο Αγρίνιο: «Πρόεδρε μην πειράξετε τον Παναιτωλικό, θα έχεις πρόβλημα μετά!» (video)


Στο κέντρο του Αγρινίου περιηγήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και μάλιστα μίλησε με πλήθος καταστηματαρχών, ακούγοντας τα αιτήματα τους και τις αγωνίες του για την καθημερινότητα και όχι μόνο......

Υπήρξαν βέβαια και περιπτώσεις που… ξεχώρισαν. Το θέμα που έχει ανακύψει με τον Παναιτωλικό το τελευταίο διάστημα «κατατρώει» τον κόσμο της ομάδας. Σε κατάστημα επί της Ηλία Ηλιού, καταστηματάρχης του απευθύνθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Πρόεδρε δύο αιτήματα έχουμε. Να αλλάξει η κατάσταση που είναι χάλια και μην πειράξετε τον Παναιτωλικό. Θα έχεις πρόβλημα μετά, δεν ξαναπερνάς ούτε απέξω», του ανέφερε, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να του αποκρίνεται ότι ο Παναιτωλικός έχει καλό δεκάρι (σ.σ. Μεντόζα) και καλό προπονητή.


agriniopress.

17 σχόλια:

  1. Έρχεται και Σύντομα έρχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να έρθει για να ξανά σκίσει τα μνημόνια.
    Ή να ξανα βγάλει κάνα δημοψήφισμα από όχι σε ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άσε ρε τι έγινε τότε, τώρα τι γίνεται. όλοι ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ.
      άλλη λύση δέν υπάρχει για τη χώρα και το λαό.
      ΣΥΡΙΖΑ και μόνο ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
    2. Με έβαλε και ψηφησα όχι και μετά αυτός το έκανε ναι.Περιμενω τις εκλογές να του το ξεπληρωσο.Μηπως θέλει τώρα να πουλήσει και τα νησιά;Λέω εγώ τώρα.Μιας και η θάλασσα δεν έχει σύνορα.

      Διαγραφή
    3. Ο ΣΥΡΙΖΑ έλυσε το θέμα στα βόρεια
      και όλο τον ενδιαφέρον μας τώρα είναι στην Υπεράσπιση της χώρας μας , στην ανατολική της πλευρά.
      Και μάθε να σκεπτεσαι και να ψηφίζεις σωστά και ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 12:45, έχεις ακούσει για τον δρόμο της Καλαβρίας; Από ανοιχτά της Σάμου, διασχίζουν όλο το Αιγαίο, φτάνουν Κύθηρα και από εκεί στην Καλαβρία. Σε όσο διάστημα είναι στα Ελληνικά ύδατα πηγαίνουν στα 6 μίλια.
      Οι Ελληνικές αρχές κάνουν πως δεν βλέπουν. Αν τους δουν πρέπει να τους συλλάβουν και να περισυλλέξουν τούς μετανάστες.
      Με αυτό τον τρόπο όμως, defacto δέχονται ότι τα 6μιλια είναι ελληνικά και από εκεί και πέρα διεθνή.
      Αυτό για να σκεφτείς ποιός φυλάει τα σύνορα και ποιός σαχλαμαριζει.






      Διαγραφή
  3. Ξανάρθε το 2015 όλα τα έφτιαξε πολύ καλά... ΦΟΡΟΥΣ στα ύψη κ 50 Ευρώ μικτά σε πέντε χρόνια που κυβέρνησε στον κατώτερο μισθό πολλά τά λεφτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επι ΣΥΡΙΖΑ λύθηκε το θέμα στα βόρεια
      και ολο τώρα το βάρος πέφτει προς ανατολάς.
      άντε τώρα και να μάθεις να ψηφιζεις σωστά.

      Διαγραφή
  4. Κούγια μαζέψου ο Παναιτωλικός είναι θρησκεία έχει Πρόεδρο Αιτωλοακαρνανα έφτιαξε με τα λεφτά του ομάδα πρότυπο, όπου πήγες σαν ξένος τα κατάφερες.. στην Παναχαϊκή κ Λάρισα τις 4 κ 6 πληθυσμό πολιτείες της Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΘΗ . ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ . ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΕΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ .ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ . ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΜΕΣ . ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΠΕΡΝΑΑΕΙ ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΓΗ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ . ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΡΑΝ 18% ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ3 ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ 2015 ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο σύριζα έχει αντίπαλο τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ που μαζί τα φάγανε με τους νεοδημοκρατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επίσημα η Ελλάδα με διεθνείς νόμους έχει 6 μιλια χωρικά ύδατα ή αιγιαλίτιδα ζώνη το ίδιο είναι και 10 μίλια στον αέρα. Οι Τούρκοι δεν δέχονται τα 10 στον αερα αλλα μονο 6 όσο στη θάλασσα και γιαυτό μπαίνουν ανάμεσα στα 10 μέχρι τα 6 και κάνουν παραβίαση εναερίων συνόρων. Για τα χωρικά ύδατα ή αιγιαλίτιδα ζώνη όπου μεταξύ Ελληνικών νήσων ή μικρονήσων και παραλίων Τουρκίας η απόσταση είναι μικρότερη των 12 μιλίων τότε ισχύει η μεση τιμή πχ στη ΣΑΜΟ, ΜΕΓΙΣΤΗ κλπ. Ο νόμος που δίνει το δικαίωμα να επεκταθούν τα χωρικά μας υδατα και ο εναέριος χωρος στα 12 ψηφίστηκε στο Montego Bay της Jamaica το 1982 . Έχει ψηφιστεί από εκατοντάδες χώρες, χωρίς φυσικά την Τουρκία για προφανεις λόγους. Πολλες χώρες πήγαν στα 12 μίλια με βάση αυτό το νόμο. Η Τουρκία πχ στη Μαύρη Θαλασσα έχει 12 μιλια. Πέρυσι το Γενάρη η Ελλαδα ψήφισε χωρικά ύδατα με 284 «ναι» για επέκταση από τα 6 στα 12 μίλια στο Ιόνιο και ισχύουν από πέρυσι!!. Για το Αιγαίο υπάρχει η απειλή πολέμου από τη απόφαση της Τουρκικής βουλής. Πρέπει και μας συμφάρει όμως να επεκταθούν αφού το λένε οι διεθνείς νόμοι γιατί μεγαλώνει η πατρίαδα μας και έχουμε αποκλειστικα δικαιώματα και στο βυθό. Τα συνορα τελευταία φυλάσσονται πολύ καλά πχ Πέρυσι στον Έβρο και η τεράστια μείωση, στο μηδέν περίπου για τα νησιά κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φτάνει μόνο ο νόμος. Πρέπει να μπορείς να τον εφαρμόσεις. Π.χ
      οι ΗΠΑ παραβιάζουν τον νόμο, μπορεί κάποιος να τους τιμωρήσει; Όταν όμως π.χ. το Ρους Ρέις κάνει βόλτες στα 6.5 μίλια και δηλώνει ο υπουργός επικρατείας ότι δεν παραβιάζει τα χωρικά μας ύδατα παραιτησε από το δικαίωμα. Ο διεθνής νόμος ευνοεί τα Ελληνικά συμφέροντα αλλά η Τουρκία σε κάθε ευκαιρία δημιουργεί τετελεσμένα. Με αυτά τα τετελεσμένα θα πάει με την Ελλάδα στο δικαστήριο της Χάγης και με βάση την ισχυη θα ερμηνευτεί ο νόμος.
      Με το προσφυγικό και τις περσινές βόλτες ήδη έχουν δημιουργηθεί τετελεσμένα.
      Μπορεί να μην άρεσει αλλά τα δύο αυτά χρόνια, μόνο με την περίοδο των Ιμίων μπορεί να συγκριθεί.



      Διαγραφή
  9. Ζήτω ο Πολλακης πού καπνιζε έξω από τις εντατικές η Σία ο Κατρουγκαλος κ ΣΙΑ ας έρθουν με το καλό να μας ξανά σώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τα 6 μίλια νομίζω έγιναν κατανοητά τι σημαίνουν γιατί μπερδεύονται πολλοί. Εδώ ο άλλος μπερδεύει τη Λέσβο με τη Μυτιλήνη. Μπορεί να μη αρέσει αλλά εθνικές πολιτικές του τύπου δεν πειράζουν αλλά λιάζονται σε πλατείες δεν θα ξανάρθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ζήτω ο ο Θανασάκης ο Πλεύρης (γιός του μέγιστου διανοητή της δεξιάς για να μην ξεχνιόμαστε), ζήτω ο μπασκετμπολίστας Κικίλιας και κατ' επέκταση ζήτω η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους 29,536 νεκρούς στα χέρια τους. Ευτυχώς όμως, μπορεί να πέθανε ο κόσμος άλλα μας γλύτωσαν από περιττά έξοδα και έτσι μείνανε λεφτά για τα φιλαράκια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο