Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Θανάσης Καββαδάς: «Παράταση 45 ημερών, έως τις 15 Ιουλίου, για την υποβολή αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες»


Με ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος αργά χθες το βράδυ δόθηκε και επίσημα παράταση 45 ημερών, μέχρι τις 15 Ιουλίου 2022, στην προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες......

Ο Βουλευτής είχε μεταφέρει την ανάγκη παράτασης τόσο εγγράφως, όσο και προφορικά, στις 26 Μαΐου σε συνάντησή του με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, κ. Κώστα Σκρέκα και με τον Υφυπουργό κ. Γιώργο Αμυρά. Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί ανακοίνωση από το Υπουργείο για την οριστική λήξη της προθεσμίας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα σωρεία διαμαρτυριών από πολίτες στη Λευκάδα και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Σχετικά με το θέμα ο Βουλευτής δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος διότι το Υπουργείο, παρά την ασφυκτική πίεση που υπάρχει από το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά μας για μία ακόμα παράταση στην προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων.

Μέχρι τις 15 Ιουλίου 2022 ο χρόνος είναι θεωρώ αρκετός ώστε, έπειτα και από τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις, όλοι οι πολίτες να προλάβουν να εντοπίσουν τα προβλήματα, να τεκμηριώσουν και να καταθέσουν τις αντιρρήσεις τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο