Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ

Ηρακλής Αστακού

Ανακοίνωση

Μετά και την ολοκλήρωση της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς, μιας χρονιάς δύσκολης και πρωτόγνωρης απο όλες τις όψεις η ομάδα μας κατάφερε να τερματίσει στην δεύτερη θέση, θέση η οποία δίνει στην ομάδα την δυνατότητα υπο προϋποθέσεις να ανέβει κατηγορία και μάλιστα μετά από αρκετά χρόνια με παιδιά μόνο από το Ξηρόμερο.....

Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά για την αξιόλογη προσπάθεια τους όλη την χρονιά. Με ήθος και αξιοπρέπεια κατέβαλαν τα μέγιστα για το καλύτερο αποτέλεσμα πάντα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε

Ευχαριστούμε τον Στρατομητρο Κωνσταντίνο για την βοήθεια του από to πόστο του παίκτη-προπονητή και του ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία στο πρωτάθλημα Βικτώριας της Αυστραλίας.

Ευχαριστούμε τον προπονητή μας Λιακα Ιωαννη για την άψογη συνεργασία και την προσφορά του στη ομάδα μας ακόμη μια φορά.

Ευχαριστούμε θερμά τους κατόχους διαρκείας της ομάδας αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλή για την παρουσία του στο γήπεδο μας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Ευχαριστούμε για την οικονομική ενίσχυση τον Δήμο Ξηρομερου.

Ευχαριστουμε για την πολύτιμη βοήθεια τους τον δικηγόρο Φραιμη Αλέξανδρο, τον λογιστή Μαργώνη Γιώργο, το κέντρο φυσικοθεραπείας του Λαδια Χρήστου, το Κέντρο Υγείας Αστακού και τον γιατρό Παπασπυροπουλο Κωνσταντίνο.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς μας :

Μέγα χορηγό Αποστόλη Ντίνο και το πρατήριο καυσίμων ΕΚΟ

Το super market n&a Καζαντζή (απ. και νικ. καζαντζής)

Τα Ελληνικά market (Βασίλη Ρουσαι)

το κρεοπωλείο αφοί Κριθυμοι

με τιμή

το Δ.Σ

 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο