Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Εκθεση μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής με θέμα: «Περιβάλλον - Βλέπω, Ακούω, Αισθάνομαι, Προστατεύω».


Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας RIVERVIEW PROJECT σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Αγρινίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, διοργανώνουν έκθεση μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής με θέμα:......

«Περιβάλλον - Βλέπω, Ακούω, Αισθάνομαι, Προστατεύω».
Το θέμα του διαγωνισμού ήταν να ζωγραφίσουν οι μαθητές ένα τοπίο που έχει χαραχτεί στη μνήμη τους από τον τόπο τους με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του από την ανθρώπινη παρέμβαση ή απερισκεψία.

Τα έργα των μαθητών θα εκτεθούν στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου 2022 με ωράριο επισκεψιμότητας 10:00 - 13:00 και 18:00 - 21:00.

Η εκδήλωση βράβευσης των έργων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 στις 20:00 και θα την προλογίσουν οι:Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κ. Δημητρογιάννης Λάμπρος και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου & Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α., Κα. Παπαγεωργίου Μαρία.

Οι τρεις πρώτες συμμετοχές που θα βραβευτούν από ειδική κριτική επιτροπή, θα λάβουν ως βραβείο το χρηματικό ποσό των 200€ για την πρώτη και από 100€ για τη δεύτερη και τρίτη αντίστοιχα. Όλες οι συμμετοχές θα λάβουν τιμητικό έπαινο
Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση βράβευσης των έργων, και στην έκθεση γενικότερα, για να δούμε πώς το φυσικό περιβάλλον της περιοχής μας απεικονίζεται στα μάτια των παιδιών, να χειροκροτήσουμε την εξαιρετική προσπάθειά τους και να ευαισθητοποιηθούμε από τη φαντασία τους για ένα πιο δίκαιο και βιώσιμο μέλλον."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο