Σάββατο 28 Μαΐου 2022

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Αποφάσεις διευρυμένου Δ.Σ


Συνεδρίασε την Τρίτη 24- 05- 2022 στο Αγρίνιο, στο Εργατικό Κέντρο, με διευρυμένη σύνθεση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Νομού Αιτωλ/νίας......

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν και τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής, οι Διοικούσες επιτροπές των Παραρτημάτων από την Αμφιλοχία, το Μεσολόγγι, τη Ναύπακτο και τον Αστακό καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του Ι.Κ.Α., συνάδελφος Παναγιώτης Πάλμος.

Μετά την εισήγηση του Προέδρου του Σωματείου, συναδέλφου Γιώργου Δημητρουλή, τις τοποθετήσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και των προσκεκλημένων, το συμβούλιο αποφάσισε τα παρακάτω :

· Να συνδιοργανώσει με τα συνεργαζόμενα συνταξιουχικά Σωματεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα του Νομού και σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες μας, περιφερειακή σύσκεψη ενημέρωσης στο Αγρίνιο την Τρίτη 07-06-2022 ώρα 10:30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο .

· Να οργανώσει συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Σωματείων του Νομού στο Αγρίνιο στα μέσα Ιούνη .

· Να πάρει μέρος στην πανελλαδική συγκέντρωση διεκδίκησης των συνταξιούχων στην Αθήνα την Παρασκευή 24-06-2022 ώρα 11:00 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος .

Το Σωματείο καλεί τα μέλη του και τους συνταξιούχους της Αιτωλ/νίας να πάρουν μέρος μαζικά στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα , με κύριο αίτημα την άμεση και γενναία αύξηση των συντάξεων και τη λήψη γρήγορων και συγκεκριμένων μέτρων κατά της ακρίβειας .

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

2 σχόλια:

  1. Θα βρουμε το δικιο μασ με τον χατζιδακη που δεν εχει δουλεψει ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγώνες χρειάζονται, κινητοποίηση, συμμετοχή. Μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Ειδάλλως θα περιμένουμε μαρτυρικά τον αφανισμό κάθε κοινωνικού κ εργασιακού δικαιώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο