Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

« Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου ενώνει και την δική του φωνή στην προσπάθεια δικαίωσης του Παναιτωλικού»


Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την ιστορική ομάδα της πόλης μας δηλώνει με κατηγορηματικό και ξεκάθαρο τρόπο ότι στηρίζει τις προσπάθειες της διοίκησης της ομάδας μας απέναντι σε ενέργειες που αποσκοπούν στην σπίλωση του ονόματος και της ιστορική της διαδρομής......

Ο Παναιτωλικός για όλους εμάς που ζούμε στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία αλλά και για όσους συμπατριώτες μας ζουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι το σύμβολο που μας ενώνει.
Ο Παναιτωλικός στη μακρά του πορεία ως οργανισμός έχει προσφέρει πολλά όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στην τοπική κοινωνία στηρίζοντας κυρίως τα νέα παιδιά με τις σχολές που διατηρούσε.
Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια η διοίκηση του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ έχει συμβάλλει -εκτός από την πρόοδο της ομάδας και την καθιέρωσή της στη μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου της χώρας μας - στη δημιουργία θέσεων εργασίας αλλά κυρίως έχει εμπεδώσει και μεταφέρει στους φίλους της ομάδας μας το πραγματικό αθλητικό πνεύμα.

Αυτές τις προσπάθειες η Πολιτεία οφείλει να τις αναγνωρίζει, να τις στηρίζει και να τις επιβραβεύει.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου ενώνει και τη δική του φωνή μαζί με εκείνες όλων των Αγρινιωτών που ζητούν να υπάρξει δίκαιη λύση για την ιστορική μας ομάδα, την ομάδα της καρδιάς μας και δεν θα δεχθεί καμία χειραγώγηση της αθλητικής Δικαιοσύνης στην περίπτωση του Παναιτωλικού.

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο