Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Κένταυρος Αστακού - Taekwondo Μια ακόμη Κυριακή αφιερωμένη στους μικρούς μας αθλητές..!!


Αυτή τη φορά σταθμός μας ήταν το φιλικό παιδικό πρωτάθλημα Ταεκβοντο που διεξήχθη στο κλειστό Στάδιο της ΕΑΠ ΠΑΤΡΑΣ σήμερα Κυριακή 29 Μαΐου 2022 το οποίο διοργάνωσαν με επιτυχία οι σύλλογοι ΑΣ ΚΊΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΓΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ τους οποίους ευχαριστούμε για την πρόσκληση......
Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συμμετείχε με τους μικρούς του αθλητές με σκοπό να πάρουν τα πρώτα αγωνιστικά τους βήματα. Όπως αποδείχτηκε συνδύασαν αυτά με ωραία απόδοση, με όρεξη για αγώνα, με χαμόγελα και βεβαίως με επιβράβευση, περνώντας τα συγχαρητήρια και το μετάλλιο τους, το οποίο ευχόμαστε να αποτελέσει την αρχή ενός όμορφου ταξιδιού στο αγαπημένο τους ολυμπιακό άθλημα...!!

Συγχαρητήρια στον Θοδωρή, Δημήτρη, Κωνσταντίνο, Στάθη, Λάμπρο, Κωνσταντίνο, Φαίδρα, Στέλλα και Μαρία για την μαχητικοτητα και την απόδοση τους..

Πολλά συγχαρητήρια στον Αθλητή ΔΟΥΡΟΥΚΗ Ζωη ο οποίος σε ρόλο βοηθού κατεύθυνε με τον καλύτερο τρόπο τους μικρούς μας αθλητες..!!

Επόμενος αγωνιστικός σταθμος μας ή πόλη της ΚΟΖΑΝΗΣ όπου οι μικροι αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ θα αγωνιστούν την 5 Ιουνίου 2022 στο 9ο BABY CUP ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που διοργανώνει ο ΑΓΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΉ ΔΎΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ..!?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο