Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Δήμος Αμφιλοχίας :Εξυπηρέτηση δημοτών από το Δήμο Αμφιλοχίας και μέσω του gov.gr


Τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των δημοτών μέσω του gov.gr παρέχει πλέον ο Δήμος Αμφιλοχίας, με την ενεργοποίηση των ψηφιακών θυρίδων για την έκδοση πιστοποιητικών.....
Διαβάστε περισσότερα »
Χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του Taxisnet και από το ασφαλές περιβάλλον της σελίδας https://kede-wip.services.gov.gr/ οι δημότες μπορούν να εκδώσουν πιστοποιητικά και βεβαιώσεις δημοτολογίου και ληξιαρχείου καθώς και Ευρωπαϊκά Πιστοποιητικά εμβολιασμού COVID-19. Παράλληλα, μπορούν να έχουν πρόσβαση και οι υπηρεσίες των Δήμων για την αυτεπάγγελτη αναζήτηση πιστοποιητικών που είναι απαραίτητα σε σχετικές διαδικασίες.

Σταδιακά θα ψηφιοποιούνται και άλλες υπηρεσίες του Δήμου Αμφιλοχίας, οι οποίες θα προστίθενται στο gov.gr, συμβάλλοντας έτσι στην ταχύτερη εξυπηρέτηση και τη μείωσης της γραφειοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Αμφιλοχίας προσφέρει ήδη από τις αρχές του 2020 μια σειρά ψηφιακών υπηρεσιών για τους δημότες μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.dimosamfilochias.gr και το μενού «e Υπηρεσίες», ενώ οι σχετικές επιλογές εμπλουτίζονται διαρκώς.

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη της υπηρεσίας έγινε από τη Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών και το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ ΑΕ – GRNET), με την υποστήριξη εφαρμογών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του Υπουργείου Εσωτερικών και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο