Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Ζωντανή μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 2 Ιουνίου 2022.

 

Live Streaming dimos xiromeroy 28102021 white 
Ημερομηνία 31.5.2022
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
 
Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις για αλλαγές στον Δήμο Ξηρομέρου σε όλα τα επίπεδα, πιστή στις προγραμματικές της διακηρύξεις, στα πλαίσια της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρους ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου,........
Διαβάστε περισσότερα »
θα μεταδώσει ζωντανά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 2 Ιουνίου, στις 03:00 μ.μ., το οποίο θα γίνει δια ζώσης.
Η Δημοτική Αρχή από τον Σεπτέμβριο του 2019 που ανέλαβε, φρόντισε, για πρώτη φορά τα ηχητικά πρακτικά να ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του Δήμου, ώστε οι πολίτες να ενημερώνονται για τις συζητήσεις, τις θέσεις των παρατάξεων - δημοτικών συμβούλων και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και από τον Δεκέμβριο του 2020, ξεκίνησε πάλι για πρώτη φορά τις ζωντανές μεταδόσεις των Δημοτικών Συμβουλίων που γίνονται με τηλεδιάσκεψη.
Δεξιά στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, στην κατηγορία ''ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ'', έχει προστεθεί η επιλογή ''Live μετάδοση''. Εκεί μπορούν όλοι οι πολίτες να μπουν ελεύθερα και να παρακολουθήσουν ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο και τα τοπικά Sites και Blogs να πάρουν τον σύνδεσμο ή τον κώδικα html, να τον επικολλήσουν στο δικό τους μέσο, ώστε να το αναμεταδώσουν και να το παρακολουθήσουν όσο πιο πολλοί πολίτες του Ξηρομέρου.
Με το τέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, το βίντεο της συζήτησης θα είναι την ίδια στιγμή διαθέσιμο στο κανάλι στο YouTube του Δήμου Ξηρομέρου μαγνητοσκοπημένο, για να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν οι πολίτες που δεν μπόρεσαν ζωντανά.
Ο καλά και πλήρως ενημερωμένος πολίτης στα θέματα του Δήμου μας, είναι ζητούμενο και μεγάλος στόχος της δημοτικής αρχής.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

9 σχόλια:

 1. τα έργα θα γίνουν όλα και άς φουντώσουν αποκακήα και απο ζήλια , οι ζηλόφθονες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ντόπιοι και αυτόχθονες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ώρα για νέα απουσία της παρέας ή θα κάνουν δικό τους προϋπολογισμού για να μπλοκάρουν τον δήμο πάλι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. άς βάλουν τα δικά τους ιδωτικά λεφτά οι 13 και να κανουν τον δικό τους προύπολογιαμό.
   Άν έχουν και << λεφτά υπάρχουν >>.

   Διαγραφή
 4. Μην αγχονεστε ολα στην ωρα τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μα σε ποιόν νομίζει ότι απευθύνεται ο Δήμαρχος λέγοντας ότι η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις για αλλαγές στον Δήμο Ξηρομέρου σε όλα τα επίπεδα, πιστή στις προγραμματικές της διακηρύξεις,....ποιά αλλαγή έφερε και πόσοα πιστα εφάρμοσε τις προραμματικές διακηρύξεις της όταν οι απευθείας αναθέσεις ζούν και βασιλεύουν, όταν οι απευθείας αναθέσεις βαφτίστηκναν πολύ σύντομα εργαλεία όταν υπάρχουν άγνωστοι και αδιάφοροι μειοδότες; Πόση ποία εμβάνθυσνη της Δημοκρατίας να αντέξουμε πιά όταν ακόμη και οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας αντιδρούν στις ενέργειες του δημάρχου και της παρέα του και απέχουν των συνεδριάσεων, για ποιά λογοδοσία μιλά όταν τα 500.000 της πολιτικής προστασίας τα διαθέτει με απευθείας ανάθεση δύο χρόνια μετά όχι την περίοδο της πλημμυρών αλλα΄κατακαλόκαιρο σε ασφαλτοστρώσεις για το θεαθήναι. Οι δημότες το 2019 δεν γνώριζαν, ή μάλλον γνώριζαν μόνο το Γαλούνη, τώρα όμως έμαθαν και εσενα πολύ καλύτερα απ ότι νομίζεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άρα , η πρόταση των 13ών που υπογραφεται και απο τον Γαλουνη , δέν έχει κύρος η πρόταση ?
   τι λές ?

   Διαγραφή
 6. 2:44 αναφερεται στη ζωντανη μεταδοση των δημοτικων συμβουλιων και στην δημοσια αναρτηση των ηχητικων πρακτικων

  ο τριανταφυλλακης ολα στο φως αυτος το εκανε

  το γαλουνισταν ανηκανο για ολα τα ειχε ολα στο σκοταδι

  οι απευθειας αναθεσεις ειναι πολυ λιγοτερες αλλα η μεγαλη διαφορα πραγματικες και οχι για να εχουνε μαυρα

  οι διαγωνισμοι ρεκορ
  οι χρηματοδοτησεις ρεκορ
  οι μελετες ρεκορ
  η λυση προβληματων ρεκορ

  αει να δουλεψεις τωρα γιατι κουραστηκες απο το πολυ καφε στη παραλια και να γραφεις ανοησιες ολη μερα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΥΕΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΈΣΕΙΣ ΡΕΚΌΡ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο