Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Καλλιτέχνες που έγραψαν τραγούδια για τον Παναιτωλικό εκφράζουν την συμπαράστασή τους στην ομάδα


Καλλιτέχνες που έγραψαν τραγούδια για τον Παναιτωλικό και συγκεκριμένα οι : Βασίλης Κολοβός (στίχοι, ερμηνεία), Κωνσταντίνος Σαμψών (μουσική), Ιωακείμ Σκόνδρας (στίχοι) εκφράζουν την συμπαράστασή τους στην ομάδα και εύχονται αίσιο τέλος στην υπόθεση.....

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« Σχεδόν ένα αιώνα μετρά στην ιστορία της πόλης του Αγρινίου η ομάδα του Παναιτωλικού ή για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι ο Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός. Για όσους δεν το γνωρίζουν το Γ.Φ.Σ. σημαίνει «Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος»  και είναι αναγνωρισμένη η προσφορά του Παναιτωλικού στον τομέα της εκπαίδευσης για πολλά χρόνια σε χιλιάδες παιδιά της πόλης. Πολύ θα θέλαμε να μας πει κάποιος αν υπάρχει κάποια ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο που να έχει αυτή την ιδιαιτερότητα και πρωτιά και στον τομέα της εκπαίδευσης.

Αναγνωρισμένο είναι  επίσης το ήθος, η αξιοπρέπεια, η συνέπεια και η μη συμμετοχή της ομάδας σε άρματα και εξαρτήσεις.

Όσοι θέλουν για τους δικούς τους δόλιους λόγους να σπιλώσουν την ομάδα θα μας βρουν απέναντι. Η δικαιοσύνη καλείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Όλοι εμείς οι καλλιτέχνες που εμπνευστήκαμε από την ομάδα και γράψαμε τραγούδια όπως τα : «Της καρδιάς μου ομάδα», «Του τόπου μας ζωή», «Παναιτωλικός Ιππότης» και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, στεκόμαστε στο πλευρό του Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός και απέναντι σε όσους θέλουν το κακό του.

Φωτο άρθρου: Το εικαστικό για το τραγούδι «Παναιτωλικός Ιππότης» που φιλοτέχνησε ο Χρήστος  Παπανίκος και αναδεικνύει την σχέση του κόσμου με την ομάδα. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο