Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Χορήγηση αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής στους δικαιούχους, που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου του 2021.




Μετά τα πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου του 2021 που έπληξαν τον Δήμο Ξηρομέρου και τις σχετικές ανακοινώσεις του Δήμου Ξηρομέρου (δείτε εδώ, εδώ και εδώ) για καταγραφή των ζημιών για χορήγηση αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής,.......
Διαβάστε περισσότερα »
σήμερα βλέπουμε ότι αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Υπουργείου Εσωτερικών και το εντοπίσαμε, το επίσημο έγγραφο για χορήγηση χρηματικής βοήθεια προς τους δικαιούχους συνολικού ποσού 18.912 €.

Ο παρούσα δημοτική αρχή μερίμνησε, για να έρθει αυτό το ποσό στο ταμείο του Δήμου, ώστε να ικανοποιηθούν οι αιτήσεις των δικαιούχων και το έχει ξανακάνει και σε άλλες περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.
Φυσικά όλα αυτά είναι το ελάχιστο, που ούτε τα συνολικά οικονομικά κόστη καλύπτουν, αλλά κυρίως δεν καλύπτουν τη ψυχική οδύνη και τη στενοχώρια οποιουδήποτε πάθει κάτι παρόμοιο, όμως δεν παύει να είναι ένα βοήθημα που απαλύνει λίγο το πρόβλημα.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.
mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο