Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Η ΥΓΕΙΑ είναι ΠΑΝΩ από ΟΛΑ. Πρόταση-Έκκληση προς το Δήμαρχο κ Αποστολάκη Γεώργιο.

  ΠΡΟΤΑΣΗ
Γράφει ο  Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 

Μαθηματικός
-Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης
05-08-2020
 
      Κάνω έκκληση στο Δήμαρχο του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας κ Αποστολάκη Γεώργιο και στην Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ και να ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ κάθε ΕΚΔΗΛΩΣΗ που διοργανώνεται από το Δήμο. 
Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

5 σχόλια:

  1. έλα Κώστα για όλα εχεις άποψη καθε φορα ασε τον δημο να κάνει της εκδηλωσεις να χαρούμε λιγο ο κόσμος σου εγινε ο παντελης εμμονή ιδέα Ε μα επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΣΑΠΙΑ. ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ. ΑΝ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΕΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλλίτερα να προλαμβάνεις (την ασθένεια) παρά να την θεραπεύεις», είπε ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της Ιατρικής, 2.500 χρόνια πριν.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα μέτρα που πήραν για το νησί Πόρος τα ξέρουν εκεί στο Δήμο; O Kώστας με θάρρος λέει τη γνώμη του γιατί είναι υπεύθυνος και σοβαρός. Τα υπόλοιπα είναι για τους έχοντες τη μύγα και μυγιάζονται. Δάσκαλε δώσε μαθήματα και όποιοι θέλουν ας καταλάβουν. Οι υπόλοιποι ας κάνουν ότι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πολιτισμός δεν τελειώνει έτσι απλά. Η πρόληψη και η προστασία είναι ατομική ευθύνη του καθενός και όποιος αισθάνεται αρκετά υπεύθυνος μπορεί να παραστεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις προστατεύοντας τον εαυτό του και τους γύρω του. Το κλείσιμο μέσα στο σπίτι πέρα από την οικονομία βλάπτει σοβαρά και την ψυχική υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο