Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: ΔΕΝ έχετε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ τον υπέροχο τόπο μας σε ΧΩΜΑΤΕΡΗ. ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γράφει ο  Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός
-Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης                                   02-08-2020.

"ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ. ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ. "

        Τη Δευτέρα 03 Αυγούστου 2020 συνεδριάζει στη Πάλαιρο  στις  εφτά το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας.  Ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης  είναι  η μεταφορά των σκουπιδιών  από τους Δήμους της ΠΕ Λευκάδας  (Δήμος Λευκάδας και Δήμος Μεγανησίου) στο ΧΥΤΑ- χωματερή πολυτελείας της 3ης Γεωγραφικής Ενότητας της ΠΕ Αιτ/νιας.   

Έχω γράψει δεκάδες άρθρα για το θέμα του ΧΥΤΑ- χωματερής πολυτελείας.  


 Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ.



1)   Να σταματήσει αμέσως η μεταφορά σκουπιδιών από παντού, πέραν των Δήμων Ακτίου- Βόνιτσας και Ξηρομέρου.

2)   Να γίνει Τοπικό Δημοψήφισμα.  Αυτό προβλέπεται νομικά και επιβάλλεται πολιτικά. ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ της ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

3)   Να πάρει θέση ξεκάθαρα θέση ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης.

4)   Να πάρουν θέσει επώνυμα όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και όλοι οι Τοπικοί Σύμβουλοι της ΔΚ Παλαίρου και της Τοπικής Κοινότητας Πογωνιάς.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.



ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.


Τα σχετικά θέματα με τη καθυστέρηση του διαγωνισμού, της προφορικής εντολής, των εξωδικαστικών συμβιβασμών, των δικαστικών εξόδων, των οφειλών των Δήμων στο ΦΟΣΔΑ, των δικαστικών διαφορών μεταξύ ΦΟΣΔΑ και όλων των εργολάβων- εταιρειών  διαχρονικά, ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ της ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Να είναι σίγουροι για αυτό πολλοί από πολλές κατευθύνσεις.

1 σχόλιο:

  1. Διαπλοκή, διαφθορά, μπόχα και δυσωδία. Το γεγονός ότι ο Δήμος Αγρινίου στην εταιρεία στο ΧΥΤΑ στη Λεπενού πληρώνει 15 ευρώ το τόνο, εμείς και η Λευκάδα στην εταιρεία στο ΧΥΤΑ στη Ζαβέρδα πληρώνουμε 40 ευρώ το τόνο και το Μεγανήσι 50 ευρώ το τόνο, εξηγεί πολλά για τη θέση της Μπούχαλης και του πρατηρίου. Ξυπνήστε. Μην σας δουλεύουν με μία μπύρα και ένα σουβλάκι. Είναι πολλά τα τούβλα με χιλιάδες ευρώπουλα. Δεν το βλέπετε το λύκο; To ντορό ψάχνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο