Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Το "ξέσπασμα" της Χριστίνας Σταρακά για την απώλεια του Γιάννη Τσιλίκα


       Η ζωή έχει απρόβλεπτα. Το ξέρω. Έχει δυσκολίες. Τις έζησα. Έχει και απώλειες. Τις βίωσα από τα δέκα μου χρόνια. Κι έρχεται η σημερινή μέρα να βιώσω Γιάννο την δική σου απώλεια. 
Τόσο απρόσμενο! Τόσο ξαφνικό! Τόσο οδυνηρό! Γιάννο, δεν ήσουν απλά φίλος και συνεργάτης. Ήσουν το στήριγμα μου. Κι απόψε σ έχασα. Έχασα αυτόν που δουλεύαμε πλάτη -πλάτη χρόνια ολόκληρα. Έχασα αυτόν που έκανε τα πάντα για να με κάνει χαρούμενη. Έχασα αυτόν που έδινε ανιδιοτελείς μάχες για ότι αποφάσιζα να κάνω.
Ήσουν αυτός που μου έπαιρνες καθημερινά το « βάρος» από πάνω μου για να τα βγάλω πέρα, όπως έλεγες. Και τι δεν ήσουν Γιάννο!!! Και για ποιον δεν ήσουν!!!! Δεν έχω κουράγιο να γράψω άλλα. 
Απόψε νιώθω να χάνω ένα κομμάτι της ψυχής μου. 
Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ! 
Σ ευχαριστώ ρε Γιάννο για όλα!

 πηγή: Facebook

1 σχόλιο:

  1. Ειναι ωραιο να αναγνωριζει καποιος την προσφορα του συνεργατη του.Να τον βλεπει σαν φιλο και στηριγμα.Πολυ ωραια λογια σε εποχες που θεωρεισαι δεδομενος που σε εκμμεταλευονται και σου λενε οταν σε περνει το παραπονο "ουδεις αναντικαταστατατος".Ναι ουδεις αναντικαταστατος αλλα οι ανθρωποι εχουν ψυχη δεν ειναι αναλωσιμα υλικα.Μπραβο Κυρια Σταρακα για αυτα λογια που φαινονται να πηγαζουν απ την ψυχη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο