Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Ευχές του Δημάρχου προς την νεολαία του Δήμου Ξηρομέρου, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.


Αστακός 28.8.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις νέες και τους νέους του Δήμου Ξηρομέρου, που πέτυχαν να εισαχθούν στις πανεπιστημιακές σχολές της πατρίδας μας.
Σας εύχομαι παιδιά μου καλή σταδιοδρομία στην νέα φάση της ζωής σας που ανοίγετε μπροστά, καλή δημιουργική πορεία.....

Θέλω όμως να συγχαρώ από καρδιάς και τα παιδιά, που παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Να είστε σίγουροι ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι ένας από τους πολλούς σταθμούς της ζωής σας και δεν αποτελούν την μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.
Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και σίγουρα θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να πετύχετε τους στόχους σας. Κοιτάτε λοιπόν μπροστά με αισιοδοξία και δύναμη.

Γιάννης Τριανταφυλλάκης

Δήμαρχος Ξηρομέρου


2 σχόλια:

  1. Πολλά συγχαρητήρια και με τις καλύτερες ευχές για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις εξετάσεις και πάντα επιτυχίες και καλή πρόοδο.
    Οι τοπικές κοινωνίες της ευρύτερης περιοχής μα1μς να προσπαθήσουν και να διεκδικήσουν απο κοινού το ώριμο και δίκαιο αίτημα της Εκπαιδευτικής-Πανεπιστημιακης Κοινότητας για ίδρυση και άλλων σχολών στο Πανεστημιο Πατρών ώστε και τα παιδιά-μαθητες της περιοχής μας να σπουδάζουν κοντά στον τόπο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά συγχαρητήρια και με τις καλύτερες ευχές για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις εξετάσεις και πάντα επιτυχίες και καλή πρόοδο.
    Οι τοπικές κοινωνίες της ευρύτερης περιοχής μας, να προσπαθήσουν και να διεκδικήσουν απο κοινού το ώριμο και δίκαιο αίτημα της Εκπαιδευτικής-Πανεπιστημιακης Κοινότητας για ίδρυση και άλλων σχολών στο Πανεπιστημιο Πατρών ώστε και τα παιδιά-μαθητες της περιοχής μας να σπουδάζουν κοντά στον τόπο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο