Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Art in Progress Workshops: Ολοκλήρωση 2ης Τοιχογραφίας


      Η δεύτερη τοιχογραφία στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 5 είναι πλέον γεγονός!
Τα δύο μέλη της διάσημης καλλιτεχνικής ομάδα της streetart, NSN997, δημιουργούσαν για 5 ημέρες, με πυρετώδεις ρυθμούς, για να παραδώσουν στον αστικό ιστό της Πάτρας μία ακόμα μεγάλου μεγέθους τοιχογραφία. Τον τοίχο στην οδό Βορείου Ηπείρου 30 στην Πάτρα, κοσμεί πλέον μία από τις χαρακτηριστικές δημιουργίες της ομάδας.
 
H«ΓΝΩΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ» αναγράφεται πάνω στην τοιχογραφία και, με αυτό τον τρόπο, οι NSN997 θέλουν να τιμήσουν ολόκληρη την επιστημονική κοινότητα του παρελθόντος, αλλά και τους επιστήμονες που αγωνίζονται τους τελευταίους μήνες αδιάκοπα για να είναι δυνατός ο περιορισμός της πανδημίας που πλήττει ολόκληρο τον κόσμο.
«Πιστεύουμε ότι σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, μόνο ο επιστημονικός κόσμος μπορεί να μας σώσει. Αλλά, η αξία της ανακάλυψης του εμβολίου δεν ανήκει στις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, ανήκει σε όλους, ελεύθερα, και σε ολόκληρη την επιστημονική κοινότητα», μας αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιοι.
 
Περισσότερες πληροφορίες για την καλλιτεχνική ομάδα streetartistNSN997, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους: https://www.nsn997.it/
 
Σας προσκαλούμε να θαυμάσετε το έργο από κοντά!

ΤοArtWalk5 τελεί υπό την συνδιοργάνωση: της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την θερμή βοήθεια των χρυσών χορηγών: Χρυσανθόπουλος Α.Ε. (πατρινή εταιρία ανυψωτικών μηχανημάτων) και VECHRO(ελληνική βιομηχανία χρωμάτων) και του μεγάλου χορηγού: Coffeebrands (πατρινή αλυσίδα καφέ).
 






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο