Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Δρυμός Βόνιτσας: 50χρονος από τους πάγκους της λαϊκής, στα φοιτητικά έδρανα!


Ο Θανάσης Παλούκης, πέρασε στο τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
 Ένας 50χρονος από τον Δρυμό της Βόνιτσας, πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του και από τους πάγκους της λαϊκής να βρεθεί στα φοιτητικά έδρανα. Και τα κατάφερε!...

Αφού πρώτα αποφοίτησε από το Εσπερινό Λύκειο, έδωσε Πανελλήνιες και πέτυχε τον στόχο του.
Πρόκειται, για τον Θανάση Παλούκη, ο οποίος είναι παραγωγός λαϊκών αγορών και ασχολείται χρόνια με την υδροπονία και ως τεχνικός θερμοκηπίων.
Το πρωί της Παρασκευής έγιναν γνωστές οι βάσεις των πανελληνίων εξετάσεων και ο Θανάσης Παλούκης έμαθε πως πέρασε στο τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας , που εδρεύει στην Φλώρινα. Έτσι θα λάβει επιστημονική εξειδίκευση σε ένα αντικείμενο με το οποίο και ασχολείται επαγγελματικά εδώ και πολλά χρόνια.
Ο 50χρονος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Εσπερινό Λύκειο Πρέβεζας και παρακινούμενος από τις καθηγήτριες του Σοφία Παπαλέξη και Λουκία Κακούρη, τις οποίες και ευχαρίστησε θερμά δημόσια, θα βρεθεί πλέον στις αίθουσες του Πανεπιστημίου, μαζί με άλλους συμμαθητές του, που πίστεψαν στις δυνάμεις τους και έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα.



 agriniopress

3 σχόλια:

  1. Μπράβο Θανάση! Έδειξες σε όλους τί πετυχαίνει αυτός που επιμένει και αγωνίζεται. Καλές σπουδές και καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια, ενισχύεις το ακαδημαϊκό προφίλ του μακαρίτη Φίλιππα Παλουκη!!!το επώνυμο Παλούκη συνώνυμο με πανεπιστημιακές σπουδές.Καλό πτυχίο Σακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό πτυχίο ΜΑτσωλα, άντε και πρύτανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο