Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Με έκπτωση 46,56 % η προμήθεια εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων από τον Δήμο Ξηρομέρου.


Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτήθηκε πρόσφατα πρόσκληση - γνωστοποίηση για εκδήλωση ενδιαφέροντος για προμήθεια εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων (δείτε εδώ)....

Η συγκεκριμένη πρόσκληση - γνωστοποίηση έγινε προκειμένου, όποιος θέλει, να καταθέσει την προσφορά του και η απ' ευθείας ανάθεση που θα ακολουθήσει, να γίνει με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή), δηλαδή επί της ουσίας μιλάμε για διαγωνιστική διαδικασία.

Η απ' ευθείας ανάθεση ανέβηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και βλέπουμε:

Προμήθεια εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων.
Προϋπολογισμός: 1.984,00 €.
Συμμετέχοντες: 1.
Τελική τιμή: 1.060,20 €.
Έκπτωση: 46,56 %.
Όφελος για το ταμείο του Δήμου: 923,80 €.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.
mytikaspress

1 σχόλιο:

  1. Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΩΤΥΠΟ ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ...ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ. ΕΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ 80% ΩΣ ΕΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο