Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Ακυρώνεται η εκδήλωση της 1ης Χορευτικής συνάντησης Πογωνιάς

        Η εκδήλωση της 1ης Χορευτικής συνάντησης Πογωνιάς που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 1 Αυγούστου ακυρώνεται λόγω του θανάτου του Προέδρου της Κοινότητας Πογωνιάς Κώστα Θιακογιάννη
Η Κοινότητα της Πογωνιάς του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας θρηνεί τον άδικο χαμό του προέδρου της, Κώστα Θιακογιάννη, που πάλεψε με την επάρατη νόσο. Ο Κώστας ήταν από τους ανθρώπους που το διάστημα που διετέλεσε Πρόεδρος Πογωνιάς, έκανε πολλά πράγματα για την κοινότητα του. Είχε σχεδιάσει να πραγματοποιήσει ακόμη περισσότερα πράγματα για την αναβάθμιση ποιότητας ζωής των κατοίκων και των πολυάριθμων επισκεπτών στην περιοχή.

Στο πολιτιστικό κομμάτι βοήθησε και στήριξε κάθε πολιτιστική και συλλογική προσπάθεια . Στήριξε και βοήθησε την προσπάθεια του Συλλόγου Γυναικών Πογωνιάς.
Το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο γυναικών ήταν να ακυρώσουμε την εκδήλωση και να προετοιμάσουμε από τώρα για τον χειμώνα εκδήλωση αφιερωμένη στην μνήμη του Προέδρου Κώστα Θιακογιάννη.
Να ενημερώσουμε ότι επειδή ήδη έχουν αγοραστεί τα υλικά (που προμηθευτήκαμε για να ετοίμαζαν οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Πογωνιάς ένα μπουφέ για τους παρευρισκόμενους και τους χορευτές). Αυτά που δεν μπορούν να επιστραφούν θα δοθούν στον Σύλλογο Γυναικών Πογωνιάς για να ετοιμαστούν γεύματα για ανήμπορους ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής.

7 σχόλια:

  1. Βόνιτσα: 30/07/2020
    ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αριθ.Πρωτ.: 2150
    ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
    ΘΕΜΑ: «Απευθείας ανάθεση προμηθειών για: ‘Διοργάνωση μουσικοχορευτικής βραδιάς
    στην Πογωνιά’».
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 121/2020
    Ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας
    Έχοντας υπόψη :
    1. Τις διατάξεις του Ν. 4412/2016.
    2. Το άρθρο 116 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ 133/Β/19-07-2018) «Πρόγραμμα
    ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι».
    3. Το γεγονός ότι στον Κ.Α.15-6471 του προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. Οικ. Έτους
    2020 έχει εγγραφεί πίστωση 1.000 ευρώ για ‘Έξοδα πολιτιστικών
    δραστηριοτήτων’.
    4. Την υπ’ αρίθμ. Α-117/2020 (ΑΔΑ Ω77ΝΟΛΧΖ-31Ν) απόφαση ανάληψης
    υποχρέωσης.
    5. Την υπ’ αρίθμ. 28/2020 (ΑΔΑ Ψ6Ω3ΟΛΧΖ-ΛΨ6) απόφαση Δ.Σ..
    6. Την άμεση και επιτακτική ανάγκη του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας
    και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας» για Διοργάνωση μουσικοχορευτικής
    βραδιάς στην Πογωνιά.
    7. Την υπ’ αρίθμ. 100/2020 απόφαση Προέδρου περί έγκρισης διενέργειας
    προμήθειας.
    8. Την υπ’ αρίθμ. Πρωτ. 1984/24-07-2020 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
    9. Τις υποβληθείσες προσφορές.
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
    Αναθέτει:
    1. Αναθέτει την προμήθεια ειδών παντοπωλείου στην ΣΤΡΑΒΟΚΕΦΑΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
    με έδρα το Μοναστηράκι με Α.Φ.Μ. 069752691 Δ.Ο.Υ. Αγρινίου, στην συνολική
    τιμή των 440 ευρώ με Φ.Π.Α.
    Η πληρωμή θα γίνει μετά την παραλαβή των προμηθειών με την έκδοση αντίστοιχων
    ενταλμάτων πληρωμής.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

    Αυτή είναι η Δημοτική Αρχή Αποστολάκη Γεώργιου.
    Ο Κώστας πέθανε πριν 15 ημέρες. Αυτοί αγόρασαν χθες από Το Μοναστηράκι και στη συνέχεια την ακυρώνουν. Αμαύρωσαν τη μνήμη του Προέδρου, ανεξάρτητα του ονόματος. Ούτε καν έπρεπε να σχεδιάσουν εκδήλωση. Μιλάει ο άνΘρωπος ακόμη. Δεν σέβονται τίποτε. Να ακυρωθούν όλες οι εκδηλώσεις για λόγους υγείας. Τα φαγοπότια δεν είναι πολιτισμός. Γίνονται για να οικονομάν και να φτιάχνονται ψήφοι. Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεεεεε. Δεν βλέπετε το δούλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το γεγονός ότι σκέφτηκαν και σχεδίασαν πανηγύρι λίγες ημέρες μετά το θάνατο του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου τους καθιστά πολιτικά και κοινωνικά ρετάλια. Ένας που ούτε τον ψήφισε,ούτε πρόκειται να τον ψήφιζε ποτέ , ούτε τον στήριξε,ούτε θα τον στήριζε ούτε φίλος του ήταν ποτέ, ούτε φίλος του θα γινόταν. Απλά σέβομαι τη μάνα του, την Ελένη, την Δήμητρα, τις κόρες του. Κάποιοι δεν σέβονται απολύτως τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ενα τσαβλι καλαμποκι κι παη η δλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εκδήλωση είχε σχεδιαστεί μήνα πριν το γεγονός του θανάτου του Κώστα. Το Δ.Σ. Του νομικού προσώπου πήρε την απόφαση αρκετές ημερες πριν φύγει ο Κώστας. Τα πράγματα εξυπνάκια 2,04 τα παρέλαβε ο σύλλογος την Παρασκευή και μεχρι τελευταία στιγμή υπήρχε η σκέψη να γίνει η εκδήλωση προς τιμήν του .Ήδη αυτά τα τρόφιμα θα Χρησιμοποιηθουν για καλο σκοπό. Τελικά ποσό ηλίθιοι ειναι κάποιοι που χρησιμοποιούν κατι απλό για συκοφαντια και πολιτικούς λόγους . Κλείνω διαπιστώνοντας το λογο που ο κύριος Παντελής θα αυξήσει τα ποσοστά του αποδοχής και πάλι τις επόμενες εκλογές

    Με τιμή
    Μέλος συλλόγου γυναικών Πογωνιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεέ μου πόση βλακεία έδωσες στη κ 4:36 ή στο κύριο 4:36 μμ. Δεν την-τον λυπήθηκες καθόλου. 'Ο 'ανθρωπος μιλάει ακόμη και εσείς θα χορεύεται; Γράψε το όνομα σου και θα σου μιλήσω με άλλη γλώσσα τότε. Το γεγονός ότι δεν έχεις νερό να πιείς, δεν σε ενοχλεί; To γεγονός ότι για να πάς στη παλιά εκκλησία πρέπει να περάσεις πάνω από βόθρους δεν σε ενοχλεί; To γεγονός ότι ο κάμπος κόβεται στα δύο όταν κατεβάζει ο κάμπος από το Στενό δεν σε ενοχλεί; Το γεγονός ότι κάποιοι πλουτίζουν μέσα από το Δήμο δεν σε ενοχλεί; To γεγονός ότι το παλιό Δημοτικό Σχολείο έχει γίνει φροντιστήριο ιδιωτικό δεν σε ενοχλεί; To γεγονός ότι αλλάζει φυσιογνωμία το χωριό δεν σε ενοχλεί; To γεγονός ότι ......... Σου αρκεί να σου δώσουν μία μπύρα ή ένα κομμάτι χαλβά ή ένα σουβλάκι και 200 νοματαίοι σε όλο το Δήμο να πλουτίζουν. Όσο για το κύριο που ανέφερες δεν θα έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Για το εξυπνάκια που λες , εκτός από αυτό το προσόν διαθέτω και άλλα πολλά. Μία παροιμία λέει, λαγός τη φτέρη έσεισε κακό της κεφαλής του. Α ρε Πογωνιά κάτι νύφες που σε κατάντησαν. Ντροπή σας, να μην σέβεστε ένα νεκρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό λέτε εσείς; Το ότι σε όλη την Ελλάδα δεν γίνετε τίποτα λόγω κορωνόιου κι εμείς εδώ στην Βόνιτσα χαρές και πανηγύρια; Δεν ξέρω ρε παιδιά,έχω μπερδευτεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ολοι μπερδεμενοι ειμαστε που θα βγει αυτη η κατασταση τον Αυγουστο κανενας σεν ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο