Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Αφροδίτη Μπουμπούλη: Παραμένω όπως πάντα ενεργή -Η δική μου στάση δεν εξαρτάται από αξιώματα!

Παραμένω, όπως πάντα, ενεργή και η δική μου στάση δεν εξαρτάται από αξιώματα, τονίζει με μήνυμα της η υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Αφροδίτη Μπουμπούλη και ευχαριστεί από καρδιάς τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας που την τίμησαν με την ψήφο τους..

Eυχαριστήριο Αφροδίτης Μπουμπούλη

          Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους Αιτωλοακαρνάνες που με τίμησαν με την ψήφο τους και με προτίμησαν ανάμεσα σε αξιόλογους συνυποψήφιους. Η εμπιστοσύνη που μου δείξατε αποτελεί για εμένα τεράστια ευθύνη. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη που κατάφερε να ενώσει τους Έλληνες και να πετύχει αυτή τη σπουδαία νίκη ενάντια στις δυνάμεις του λαϊκισμού και της διχόνοιας.
       Ευχαριστώ θερμά όλους εσάς που τρέξατε μαζί μου τον ωραίο αγώνα της διάδοσης του μηνύματος της υποψηφιότητάς μου. Στις δυο εβδομάδες που είχαμε στη διάθεσή μας καταφέραμε πολλά. Το πιο σημαντικό είναι η σχέση που αναπτύχθηκε με χιλιάδες συμπολίτες μου. Τη σχέση αυτή θα την τιμήσω.
        Παραμένω, όπως πάντα, ενεργή  και στη διάθεσή τους. Η δική μου στάση δεν εξαρτάται από αξιώματα.
        Τα συγχαρητήριά μου στους συνυποψήφιους  μου που θα μας εκπροσωπήσουν στη Βουλή και θα ενισχύσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Αιτωλοακαρνανία! 

Αφροδίτη Μπουμπούλη - Φραγκογιάννη 

8 σχόλια:

  1. Αξιότιμη συμπατριώτισσσ μας Κα Αφροδίτη Μπουμπούλη
    ως απλό μέλος της κοινωνίας μας θα συμφωνήσω απόλυτα με την άποψή σας ότι η ενασχόληση με την πολιτική δέν θα πρέπει να εξαρτάται από πολιτικά αξιώματα, όμως θα διαφωνήσω με μια φράση του κειμένου επι της παρούσης ανάρτησης.
    Η αριστερά Κα Μπουμπούλη ως πολιτική παράταξη είναι ιστορικά καταξιωμένη στην κοινωνική συνείδηση με δημοκρατικούς και ενωτικούς κοινωνικούς αγώνες για την εδραίωση και αναβάθμιση της Δημοκρατίας μας, την κοινωνική πρόοδο με περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη και την διατήρηρη του πολιτικού μας πολιτισμού ως κοινωνία ανθρώπων γενικότερα.
    Καλή συνέχεια στην όποια πολιτική σας προσπάθεια.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί Αφροδίτη δεν πήγαινες στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μέριμνας στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας επί 5 χρόνια; Εκεί έγινε κατασπατάληση προκλητική του δημοσίου χρήματος. Οφείλεις μία εξήγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνεχισε κ.Μπουμπουλη την αξια σου την εδειξες. Γισ πρωτη φορα κσι για ενα μηνα τα πηγες υπεροχα.Εισαι δυναμη και εμεις οι ξηρομεριτες ειμαστε περηφανοι για σενα. Συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαννέλη επιτέλους σταμάτα. Μη μπερδεύεις τη βούρτσα με τη...

    Άλλο η αριστερά και άλλο αυτό το ανεύθυνο συνονθύλευμα που προσπάθησε να μας πείσει ότι κυβέρνησε αριστερά.

    Υπογράφεις λες και είσαι ο Πάπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύνελθε Σπύρο !!! δεν έπιασαν ακόμη , καλά, οι ζέστες ....λεβέντη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι τα ίδια λένε μέχρι να πιάσουν το καλάμι.Μετα μην είδατε τον Παναγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προχωράμε Αφροδίτη. και που να σε στηρίζανε λίγο εκεί στην ΒΟΝΙΤΣΑ (αυτοί που εσυ στήριξες στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που θα έφτανες). 3 χρόνια είναι και περνάνε γρήγορα θα μας βρουν όλους απέναντι τους. τα φιλία μας από παλαιρο γιατί εμείς τα φοράμε τα παντελόνια μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια Αφροδίτη για τον αγώνα σου.ψηφισα πρώτη φορά ΝΔ για σένα ,επειδή είσαι από Ξηρόμερο και είσαι εκεί,μένεις εκεί.Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι δέχτηκες πόλεμο από τους ντόπιους επειδή ζηλεύουν και δεν σε στήριξαν όπως θα έπρεπε εξάλλου φαίνεται και στα ψηφοδέλτια που πήρες στον δήμο Μεδεώνος .Μπραβο σου συνέχισε τον αγώνα σου είμαστε πολλοί που σε στηρίζουμε,προσωπικά είμαι σίγουρος, όπως έχεις δείξει άλλωστε,ότι αγαπάς τον τόπο σου και θα κάνεις ότι μπορείς.
    Υ.Γ. 2653 ψήφοι για δεκαπέντε ημέρες αγώνα;πολύ καλά πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο