Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Δυτική Ελλάδα: Διακινούσε χασίς μέσα στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών

Ο Αλβανός, γεννηθείς το 1983, κυκλοφορούσε με Ελληνική ταυτότητα. Συνελήφθη έξω από τη Φοιτητική Εστία να διακινεί χασίς στους φοιτητές, αλλά αυτή δεν ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη που περίμενε τους άνδρες της Ασφάλειας Πατρών.

Ο έμπορος είχε και δωμάτιο εντός της Εστίας το οποίο του είχε παραχωρήσει ένας φοιτητής. Και μπορεί σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news να συνελήφθη με 2,5 γραμμάρια χασίς, αλλά εντός του δωματίου βρέθηκε πολύ μεγάλη ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας, δείγμα ότι έκανε δουλειές οργανωμένα και με σύστημα.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στους φοιτητές που διαμένουν στην πανεπιστημιακή κοινότητα.

3 σχόλια:

  1. ναι ποιος ελεγχει τις φοιτιτικες εστιες τελικα ?? μηπως πρεπει να κανουν σε ολα τα πανεπηστιμια ενα ξεκαθαρισμα , και να δουν τι ακριβως συμβαινει ?? μηπως πρεπει να μπουν φυλακες στις πορτες των εστιων και να ελεγχουν τα πασα τον σπουδαστων ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΧΕΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το φασιστικό και ρατσιστικό ζήτημα ελευθεριας και ασύλου στα πανεπιστημια. Με ποιο δικαιωμα πιασανε τον αλβανό που πουλουσε ναρκωτικα!!!! και με ποιο δικαιωμα τον διωχνουν και απο το δωματιο των φοιτητων!!!!. Αισχος στη κοινωνια που ζουμε!!!!!!Εμπρος για μια πορεια αλληλεγγυης και για ενα γιουρουσι με μολοτοφ για τον συντροφο που επιασαν τοσο αδικα.!!!!! Ματριξ οεοοοο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο