Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Κορυφαία κίνηση πανικού του δημάρχου κ. Αποστολάκη - Δείτε την απάντηση που έδωσε στο πρόεδρο του Θυρρείου!

        Για δεύτερη φορά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και υπό το κράτος πανικού, καθώς φαίνεται, επιτίθεται ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κ. Γεώργιος Αποστολάκης κατά του δραστήριου προέδρου του Θυρρείου κ. Χρήστου Παλούκη.
        Αντί ο Δήμαρχος να απαντήσει σε όσα καταγγέλει ο κ. Χρήστος Παλούκης περί αντικανονικών διαδικασιών και ευνοιοκρατίας για την συντήρηση αγροτικού δρόμου, του επιτίθεται με πρωτοφανή τρόπο γράφοντας στο facebook, την καφενειακού τύπου δήλωση: "Επειγόντως να τον δει γιατρός".
Ένας αναγνώστης απο τη Βόνιτσα οργισμένος μας γράφει: 

     "Βλέποντας ότι χάνει έδαφος και δέχεται βέλη απο παντού για την κακοδιαχείρηση ο κ. Αποστολάκης, αποδεικνύει τον πανικό και το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.
      Αφού δεν μπόρεσε ο κ. Αποστολάκης να απαντήσει στα ερωτήματα περί αντικανονικών διαδικασιών και ευνοιοκρατίας, προσπαθεί με χυδαιολογίες του στυλ: ότι απαιτείται «ιατρική στήριξη» προς τον κ. Χρήστο Παλούκη, για να δημιουργήσει εντυπώσεις υποτιμώντας την νοημοσύνη των Θυρρειωτών και των Δημοτών. Είναι εξάλλου προφανές ότι τα αγαπημένα του σπορ είναι η λάσπη και ο αποπροσανατολισμός.
        Η αγωνία του εντείνεται βλέποντας να ξεφυτρώνει νέα υποψηφιότητα επιστήμονα που διεκδικεί το δήμο, ενω ο Κώστας Τριαντακωνσταντής καθημερινά αποκαλύπτει κρούσματα κακοδιαχείρισης και όπως φαίνεται ο δήμαρχος δεν δύναται να διαχειριστεί! 
      Το ατόπημα του Δημάρχου επιβεβαιώνει ότι η δημοτική αρχή είναι σκορποχώρι...."....



22 σχόλια:

  1. Πρόεδρε δημοσίευσε πόσα έχει παρμένα ο Αχιλλέας. Μπαλάφα που υπογράφεις ότι παραλαμβάνεις τα έργα έρχονται μεγάλες τρικυμίες και οστρογάρμπια. Σιμά -κοντά είναι τα Γιάννενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο άνθρωπος δεν έχει την ψυχραιμία να διαχειριστεί το πληκτρολόγιο και θέλει να διαχειριστέί δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπει ότι χάνει αυγά, καλάθια και σακκούλες και πανικοβάλλεται βρίζοντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να του κανει ο γιατρος. Τον Κιάμο φέρε δήμαρχε να τον κανει καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλαζονεία. Τα πολλα χρονια στην εξουσία, κάνουν τον ανθρωπο αλαζόνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμαρχε πως θα παει ο ασθενής στο νοσοκομείο; Ασθενοφόρο δεν εχουμε. Οχι οτι φταις εσυ, αλλα λεμε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αποστολακης ειναι σε πανικο ο Φερεντινος που ειναι να καλυψει τον προεδρο του......Ο Μωραιτης που ειναι απο το ιδιο χωριο μουγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εμεις τον σεβομαστε τον προεδρο του χωριου εσυ καρυ εισαι ετοιμος για ιδρυμα ουστ αμορφωτε τενεκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φοβάστε το πολύ τόν Αποστολάκη και ανεβάζετε ότι σασ κατέβει στο μυαλο... Εδώ δεν ασχολείται ο Φερεντίνος με τον πρόεδρο... Αλλά θα βγούνε και τιυ παλούκι.... Τα παλούκια... Και δεν θα εχέι που να τα βάλει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ ΚΑΛΕ.ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ ΛΟΓΩ ΠΤΥΧΙΟΥ?
    ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΕΦΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΕΝΑΝ ΚΑΠΝΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ...ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥ{ΚΟΨΟΧΕΡΗΣ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό που θα πει ο Δήμαρχος και ο Νιδας είναι ότι οΝιδας δεν πηγε με εντολη του δημαρχου, αλλα οπο τον ιδιοκτητη.ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΟΛΥ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕ 6:21. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ. Α, ΔΕ ΤΑ ΜΑΘΕΣ , ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. NO PARTY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κρίμα να διοικείται ο τόπος μας από άτομα που ζουν σε πολιτικό μεσαίωνα.. οτι με ύβρεις, κουτσαβακισμούς να νομίζουν ότι πείθουν για έργα.. Και πιο βαρετοί αυτοί που τους υποστηρίζουν. Κρίμα στο τόπο μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειναι ΝΤΡΟΠΗ !! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ οσοι τον ψηφισατε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι μας αξίωσε η μοίρα να δούμε να κυβερνούν το δήμο μας, αμόρφωτοι και υβριστές. Ούτε στο χειρότερο εφιάλτη μας δεν το είχαμε φανταστεί. Πότε θα κάνει ξαστεριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για όσους δεν πιστεύουν το δημοσίευμα του προέδρου του θυριου. Εχω να σας πω οτι το ιδιο εγινε στην ΒΟΝΙΤΣΑ με το οικόπεδο ενος εκλεγμενου της δημοτικης αρχης. Ηταν στο τελος του δρόμου και πηγε η τσάπα του δημου και το καθάρισε και αγνόησε τα υπόλοιπα οικόπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. φατε τον αποστολάκη στη μαπα και μη σας φαίνεται παραξενο... οσο νιωθει οτι ερχεται η ωρα της καλπης, τοσο περισσοτερο θα λεει και θα κανει ρεζιλικια.
    αει ρε κακομοιρη αποστολάκη, σαλταρισες φουκαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τραμπουκισμούς, απειλές΄, ύβρεις , συκοφαντίες , ροκάνισμα του δημοσίου χρήματος αυτά ξέρουν να κάνουν. Θα καθίσουν στο σκαμνί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του ο Αποστολάκης, μπούρδες λεει χωρις νόημα. Νάνος αγραμματοσύνης και σαχλαμαρολογίας. Τον βγαλαμε και δημαρχο, πανάθεμα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με λάσπη, ψέματα, συκοφαντίες, υπονομεύουν την τιμή, όποιου τους κάνει κριτική. Το χρημα εδω κυβερναει, κατι σαν Βενεζουελα. Καιρός να τελειώνουμε με τους λωποδύτες. Σας σιχάθηκε όλος ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο