Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πολιτική πανωλεθρία του Δημάρχου κ. Αποστολάκη | Ελάτε να συζητήσουμε στη τηλεόραση | Έχετε το πολιτικό ανάστημα;

  -Ο αγωνιστής καθηγητής κ. Κώστας Τριαντακωνσταντής, απευθύνει με ανακοίνωση του Πρόσκληση στον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας κ. Γεώργιο Αποστολάκη, να βγουν ενώπιος ενωπίω, σε τηλεοπτικό διάλογο, ώστε να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις και εξηγήσεις στους δημότες.
  -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη τους ενεργούς και ενημερωμένους πολίτες τους τρέμετε πολιτικά, τους φοβάσθε. Προτιμάτε φοβισμένους και ανημέρωτους υπηκόους.  
  Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πάντας αποκάλεσε πρατάρη, με σαφώς υποτιμητική διάθεση το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Καραμάνη.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, το κατόπιν ενεργειών μου ευτυχώς αποτελεί παρελθόν. Εσείς ακόμα εκεί είστε; 
  -Πολιτική θλιβερή παρουσία του Δημάρχου κ Αποστολάκη και της Δημοτικής του ομάδας.
     -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη διαλέξτε όποιο τοπικό τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σταθμό  θέλετε, όποιο δημοσιογράφο  ή δημοσιογράφους επιθυμείτε  να κάνουμε κουβέντα εφ’ όλης της ύλης.
   -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη τους ενεργούς και ενημερωμένους πολίτες τους τρέμετε πολιτικά, τους φοβάσθε. Προτιμάτε φοβισμένους και ανημέρωτους υπηκόους.  
   -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη δεχθείτε την πρόσκληση- πολιτική μου πρόκληση για αυτό το διάλογο. Έχετε το πολιτικό ανάστημα; Σας περιμένω μετά μεγάλης χαράς να κουβεντιάσουμε. 

          Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στη Πάλαιρο την 1η Οκτωβρίου 2018 ημέρα Δευτέρα, οι κάτοικοι του πρώην Δήμου Παλαίρου αποδοκίμασαν με τη μη παρουσία τους (είκοσι περίπου ήταν παρόντες στην αρχή της συνεδρίασης), το Δήμαρχο κ Αποστολάκη και τη πολιτική του. 
        Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης δεν έπαιξε για ακόμη μια φορά το θεσμικό του ρόλο. Έχει απέραντο πεδίο άσκησης πολιτικής κριτικής και ελέγχου. Δεν το πράττει. Τυχαία; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
       Λάκισαν από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι πρόεδροι των τοπικών Συμβουλίων Παλαίρου και Πογωνιάς, παρότι στην ημερήσια διάταξη υπήρχε το σοβαρό θέμα του ΤΟΕΒ Παλαίρου. Τους παραδίδω στη κρίση των Δημοτών.......



      Ζητούσα το λόγο επίμονα να μου δοθεί  μετά την ενημέρωση του Δημάρχου και τις ερωτήσεις που έθεσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, να θέσω ερωτήσεις στο Δήμαρχο κ Αποστολάκη για θέματα του πρώην  Δήμου Παλαίρου. Μάλιστα είπα τρεις φορές είναι θέματα που έχουν να κάνουν με τη  νομιμότητα.
       Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προφανώς σε μία προαποφασισμένη απόφαση του- ίσως κατά απαίτηση κάποιων- ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ. Ήμουν ο μοναδικός Δημότης που ζήτησε το λόγο.

Μου έδωσε το λόγο στο θέμα του ΤΟΕΒ.
Υπεύθυνα και με πλήρη γνώση του θέματος είπα:
  1)-Τα χρωστούμενα στη ΔΕΗ να τα πληρώσουν αυτοί που πότιζαν τα χωράφια τους.
   2)-Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης εξαπατούσε τέσσερα χρόνια το Δημοτικό Συμβούλιο λέγοντας ότι δεν έχει καμία αρμοδιότητα για το ΤΟΕΒ ο Δήμος. Μάλιστα τον προκάλεσα λέγοντας γιατί το ΤΟΕΒ Ανακτορίου το στηρίζατε οικονομικά (και καλά έκανε) και της Παλαίρου όχι. Φυσικά δεν απάντησε.
  3)-Ο Δήμος να αναλάβει την αποκατάσταση της λειτουργίας όλων  των αντλιοστασίων .
  4)-Να παραχωρηθεί ο χώρος του πρώην Ιατρείου της Παλαίρου στο ΤΟΕΒ για να μπορέσει να λειτουργήσει.

         Κατόπιν απαίτησης δημοτικών συμβούλων ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, σε μία άδεια αίθουσα από δημότες, μου έδωσε το λόγο να θέσω ερωτήματα στο Δήμαρχο. 
Πρόλαβα και είπα:
Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των λόγων μου και ρωτώ:
  Α)-Γιατί δεν εφαρμόστηκαν πλήρως οι περιβαλλοντικοί όροι που ορίζουν οι ΚΥΑ  στο έργο εγκαταστάσεις και  βιολογικός καθαρισμός Παλαίρου-ΔΕΠΟΣ- Πογωνιάς;
 B)-Mετά και το συμπληρωματικό έργο, σε ποιο βάθος είναι η κατάληξη του υποθαλασσίου αγωγού; -Πρόσφατα έκανα με καΐκι έρευνα στο θαλάσσιο όρμο Παλαίρου- ΠογωνιάςΟ ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
 Γ)-Στον πρώην Δήμο Παλαίρου μόνο τα δύο μαγαζιά της πλατείας στη παραλία της Παλαίρου είχαν παρανομίες; -Άλλες παρανομίες δεν υπάρχουν;
Δ)-Τι γίνεται ρώτησα με τις οφειλές των Δημοτών;
E)-Γιατί κρατάτε Δήμαρχε κ. Αποστολάκη τις αιτήσεις μου, στο γραφείο σας, που κάνω στις υπηρεσίες του Δήμου, και κατά συνέπεια δεν μου απαντούν; -Tι φοβάσθε; -Tι έχετε να κρύψετε;
ΣΤ)-Ρώτησα απευθυνόμενος στο κ. Κατσαμπίρη Γεώργιο (που και αυτός είχε λακίσει από τη συνεδρίαση) γιατί δεν απαντάτε στην αίτηση μου που σας  υπέβαλλα από τον Ιούλιο του 2017 και γιατί δεν μου χορηγείτε το πρωτόκολλο οριστικής παραλαβής του ΧΥΤΑ; -Tι φοβάσθε κ Κατσαμπίρη; -Eχετε να κρύψετε κάτι από τους Δημότες;
Ζ)-Δήμαρχε κ. Αποστολάκη ρώτησα, μήπως θυμάσθε πόσα χρήματα συνολικά έχουν πάει σε απευθείας αναθέσεις από 1-9-2014 μέχρι σήμερα και αφορούν τον πρώην Δήμο Παλαίρου; (Εδώ έδειξε να αιφνιδιάζετε, παρότι ξέρει το ποσό). 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα το μάθετε και εσείς συνδημότες και όχι μόνο αυτό.

          Aυτά δυστυχώς πρόλαβα να ρωτήσω, είχα να ρωτήσω ακόμα περισσότερα. Από τα άρθρα μου τα γνωρίζετε αγαπητοί αναγνώστες και υπάρχουν και άλλα που θα μάθετε στο κατάλληλο χρόνο. Υπομονή. Βγαίνουν σε λίγο στον αέρα.
   Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης μη έχοντας τη διάθεση να απαντήσει φανερά εκνευρισμένος λάκισε.  
   Δήμαρχε κ. Αποστολάκη όπως στρώσατε, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩ, θα κοιμηθείτε. 
    Δήμαρχε κ. Αποστολάκη το λόγο έχει η ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ και όχι μόνο εννοώ. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Αποφασισμένος πάντως είμαι. Μην έχετε καμία αμφιβολία.

Αγαπητοί Συνδημότες
Μέρα με τη μέρα το αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
       1)-Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πάντας αποκάλεσε πρατάρη, με σαφώς υποτιμητική διάθεση το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Καραμάνη.
       Πρώην Αντιδήμαρχε και Δημοτικέ Σύμβουλε κ. Πάντα εγώ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που είμαι γιός πρατάρη. Εκεί ψηλά που βρίσκεται τον ευχαριστώ για όσα πολλά έκανε για μένα. 
     Οφείλετε δημόσια συγγνώμη από το κ. Καραμάνη και όλους τους πραταραίους. Οι πραταραίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων κ. Πάντα και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να τους υποτιμάτε. Ελπίζω να καταλάβετε το λάθος σας και να επανορθώσετε.

     2)-Δήμαρχε κ. Αποστολάκη τις πολιτικές ανοησίες κάποιων τις προσπερνώ. Σας προτείνω να τους μαζέψετε. Δεν πρόκειται να μασήσω όσο και να προσπαθούν. Στο πολιτικό κουρμπέτι είμαι από το 1977. Μάθετε ποιος φώναζε στην αυλή της αιθούσης μετά το τέλος του ΔΣ: εσύ φταις που του έδωσες το λόγο, είναι αστείρευτος. Να τον χαίρεστε Δήμαρχε κ. Αποστολάκη........


37 σχόλια:

  1. Άστον τώρα ήσυχο, τον είχανε βγάλει στον Τριανταφυλλόπουλο και έπαθε Αμόκ. Με τον Παντελή να βγείτε, θα έχει φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και καποιος προεδρος εκανε φασαρια με αποχωρηση του κ.Καραγγιαννη μετα τα ειρωνικα σχολια του Π.Αποστολακη..δεν τα ανεφερες Κωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑΣ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΔΩΝ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΑΡΧΗΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειδα στην αρχη το δημοτικο συμβουλιο και εμεινα αναυδος μιλαμε για το απολυτο τιποτα με εναν δημαρχο πρωταγωνιστη θεατρου σκιων ντροπη για την ζαβερδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ σκέφτομαι το εξής φαινόμενο σχετικα με τη λεξη πρατάρης που είπε ο Πάντας στον Καραμάνη: ο νεοπλουτισμός καίει το μυαλό (όσο έχει απομείνει στον καθένα, οχι αναγκαστικά σ' όλους). Ο άδειος τενεκές κάνει θόρυβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η απόλυτη τεχνική του τίποτα: φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης! Στη συγκεκριμένη περίπτωση, λες τον Θωμά Καραμάνη υποτιμητικα Πρατάρη και δεν προσεξες την δική σου φούντα στο τσαρούχι σου. Αγαπητέ Πάντα... σου θυμίζω πως και η Βόνιτσα και τα Παλιάμπελα από πραταραίους αποτελούνται. Όλοι από κάποιο χωριό κατέβηκαν, δεν είναι απόγονοι του Περικλή.
    Ότι και να κάνεις φάτσα τσοπάνη έχεις και δύσκολα θα αλλαξει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οτι και να κανετε οσο και να λετε τον αποστολακη δε το λασπωνετε. Ξερετε ομως γιατι φωναζετε; Γιατι περιμενατε να σας δωσει τσαμπα λεφτα ο αποστολακης και φυσικα δεν το εκανε και τωρα γυρνατε εναντιον του. Εσεις ειστε που προσπαθειτε να βρειτε εναν αδαη να τον βαλετε μπροστα και εσεις απο πισω να ροκανιζετε δημοσιο χρημα με αλλουνου υπογραφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΛΙΓΚΑΡΑΣ
    ΠΟΛΥ ΣΑΛΙΟ Κ.ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Μαλατσούρας είπε στον Δήμαρχο Αποστολάκη. Μην ασχολείσαι άλλο με τη Ζαβέρδα. Αρκετά έργα έκανες. Η απόλυτη ηλιθιότητα σε όλο το μεγαλείο της. Δυστυχώς αυτοί μας διοικούν Ζαβερδιανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Νέρωνας έλεγε στο Κουνέλη εσύ φταίς που έδωσες το λόγο στον Τριαντακωνσταντή. Ασπρογέρακα, Σώζο, Βαρβάρα, Αθηνά ως πότε θα ανέχεστε να σας ξευτελίζει ο Νέρωνας; Ημουν δίπλα και το άκουσα. Είδα και το δάσκαλο και πανέξυπνος όπως είναι δεν αντέδρασε. Κάνε υπομονή Κώστα. Αυτοί ξευτελίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tάκη Σταχτιάρη γιατί τη κοπάνησες από το Δημοτικό Συμβούλιο; To TOEB δεν σε ενδιαφέρει; Kρίμα και σε ψήφισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παντα μην ξίνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη λέει μία παροιμία. Ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάρυ στη Ζαβέδρα θα φας τέτοιο μαύρισμα που θα το θυμάσε όσο ζεις. Αν τολμάς βγες στη τηλεόραση. Oλο το αρχείο του Δήμου είναι στα χέρια σου. Τι φοβάσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΘΦΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΠΣΛΣΙΣΤΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΘΙΞΕ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Α Ρ Χ Ο Ν Τ Α Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για το οτι πινακίδες που δεν γράφουν Πάλαιρο,το ΤΟΕΒ δε λειτουργεί στον κάμπο,η μαρίνα δεν έγινε και τόσα άλλα φταίει ο Σολδάτος μας είπε χθές ο κάρυ......Ο Μπαλατσούρας για να γλύψει τον κάρυ του λέει αφέντη μου τόσα έργα έκανες στο χωριό.....εγώ που χθές έζησα εκεί μέσα μοναδικές στιγμές μάλλον είμαι τρελός....ΩΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΗ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΣ@@ΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι γίδι είπε τον Καραμανη πατάρι, εδώ γελάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εμεις το καριολη τον ξερουμε δεν καταλαβαινουμε τι μας λεει δεν ξερει την ελληνικη καλα δεν δεν δεν εσεις που μεινατε χωρις αρχηγο καντε τουμπεκι και ψαξτε αρχηγο οσο για τον ΚΑΡΑΜΑΝΗ οντως ηταν αστοχο και εμεις απο πραταρηδες ειμαστε και οχι απο κλεφτες που ειναι αλλοι αλλα τον περιμενουμε στην κατουνα τον κυριο αυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άμα βγει ο Αποστολάκης σε κάνα κανάλι όπως λέτε μην πάρει μαζί του και τίποτα στοιχεία για κάποιον δημόσιο υπάλληλο που δεν παταγε ποτέ στην δουλειά του αλλα ξέρει να κάνει κηρύγματα περί ηθικής κάθε τρεις και λιγο.Ο νοών νοητω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λάκια Στούπα κατάλαβες τι σου είπε ο Τριαντακωνσταντής; Βρώμισε το γρέκι Λάκια. Ήρθε η ώρα να ξεβρωμίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργο κάνε τη κουβέντα να τελειώνουμε με αυτόν τον άνθρωπο. Διαφορετικά ο δάσκαλος έχει δίκιο και τον φοβάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο παντελής στάθηκε τυχερός την γλύτωσε εχθές από τον ΚΑΡΑΓΙΆΝΝΗ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο κύριος τίποτας ο παντάς δεν ονομάζεται πραταρης αυτός με 300 πρόβατα η μήπως και αυτά είναι εικονικά σαν τα τιμολόγια που κόβουν στο κέντρο μέριμνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ξέρουν τους άσσους που έχει ο Κώστας στο μανίκι του και τρέμουν πότε θα τους βγάλει στον αέρα. Για αυτό απαίτησαν από το Κουνέλη να μην του δώσει το λόγο. Βέβαια θα απολογηθούν στο σκαμνί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπαλατσούρα έμαθα ότι επί δυόμισι χρόνια έπαιρνες μισθό από το Δήμο, έμαθα ότι ο αδερφός σου δουλεύει στο ΧΥΤΑ, έμαθα ότι τα αυτοκίνητα του Δήμου είναι ασφαλισμένα στις εταιρείες που δουλεύεις τα περισσότερα. Είναι αλήθεια ή σε κακολογούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Aποστολάκη στο πρώην Δήμο Παλαίρου δεν έκανες απολύτως τίποτε. Και αν ο Κώστας δεν έτρεχε να μαζέψει 250 υπογραφές ούτε το νερό δεν θα γινόταν. Πόσα χρήματα έδωσες σε απευθείας αναθέσεις για τον πρώην Δήμο Παλαίρου; O δάσκαλος σε ρώτησε. Κατάπιες τη γλώσσα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φραδέλε ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος της Παλαίρου γιατί επέτρεψες να πάρει νερό το ξενοδοχείο στο ποταμάκι ενώ χρωστάει 250.000 ευρώ; Aυτό λέγεται παράβαση καθήκοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Κάρυ λιβάνιζε 5-6 φορές το Κατσιφάρα και τη Σταρακά προχθές στη Ζαβέρδα , μας είπε ότι είναι και πολιτικά ανεξάρτητος. Η πολιτική αθλιότητα και αχαριστία σε όλη την μεγαλοπρέπεια της. Ξέχασες Γιώργο ποιος σε διόρισε; Ξέχασες ποιος σε έκανε ΣΔΟΕ, έναν απόφοιτο νυχτερινού σχολείου; Ξέχασες ότι πήρες χρίζμα από το ΠΑΣΟΚ όταν είχες αντίπαλο τον Αγγελο; Σταμάτα να γελοιοποιήσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο καραγιαννης και ο σαλοδημητρης έπρεπε να του ρίξουν κάνα δυο. Κρίμα παντελή. Πήγαινε παιδί μου να αρχίσεις συνεδρίες με γιατρο. Τα προβλήματα και τα κόμπλεξ σου σε οδήγησαν σε αρρωστεια.
    Υ.Γ: μην του μπαίνεις του Καραγιάννη Γιατί δεν θα σε βγάζουν απ τα χέρια του. Άιντε. Μαζέψου. Με αυτά που κάνεις όταν σου φέρουν το εισαγγελέα στο μέριμνας πως θα διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. σγωνει ο καιρός και ετοιμάσου. Πολλά λενε για τιμολόγια μαζί με τον συνονοματο καργιολη σου. Παίξτο και λίγο δεξιός στο κόμμα. Βαλε και κάνα βέτο. Ξέρεις εσύ. Παλιοχαζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ υποτημιτικά Πραταραιους και βλάχους. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ επιβιωσε σε δυσκολες συνθηκες και ηταν παντα ΚΥΡΙΟΣ σε ολα. Μερικες εκατοντάδες Θωμάδες να ειχε ο τόπος μας και θα ειμασταν πολυ μπροστα. Αλλα βλεπεις ετσι κατάντησαν το δήμο μας, οι φελοι και οι ξεπεσμένοι να επιπλεουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. προκειται για οργανωση με δομη,ΠΡΟΣΕΞΤΕ προμηθευτης του δημου συγγενης του μπομπου,αντιπροεδρος παλαιρου εργατης στα χυτα,γυναικα συμβουλου ειδικη συνεργατης,κορη υποψηφιου ειδικη συνεργατης,αδερφος συμβουλου εργατης στα χυτα,εργατης καθαριοτητας ανιψιος δημαρχου,προμηθευτης σχολειων συγγενης μπομπου,κατασκευη φυλαδιων μελος του κεντρου μεριμνας κλπ βαριεμαι να συνεχισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Θα καθίσουν στο σκαμνί και θα απολογηθούν. Θα πληρώσουν για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τρέξτε τι καθεστε ολο θα τους πάτε θα τους πάτε και τιποτα ακομα που ειναι αυτος ο εισαγγελέας.τι τα πάτε τι τα φερτε βάλτε το καλα στο μυαλο σας βαρέθηκα να το λέω δημαρχος παλι ο αποστολακης θα ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 12,17 μμ Θα πηγαίνεις ή θα σου φέρνουν και σε σένα τσιγάρα στη στενή. Τα ψέματα τελείωσαν. Το πάρτι θα το πληρώσατε. Γιατί δεν δώσετε το λόγο στο δάσκαλο; Ξέρετε ότι έχει επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον σας. Αν έχεις καρύδια γράψε το όνομα σου. Θυμάσαι τι είπε ο δάσκαλος στο Στούπα προχθές. Toυ είπε ότι ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών έχεις ευθύνες. Τι έκανε ο Στούπας; 'Εχασε το χαμόγελό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς ορισμενες ανωνυμες κοτεc:μην τα προσπαθειτε να λασπωσετε τους λαθος ανθρωπους θα βρεθειτε εκτεθειμενοι ασχημα και δακτυλοδεικτουμενοι. Να το ξερετε σχολιαζετε σαν ανωνυμοι, νομιζετε, αλλα ακριβως ξερουμε ποιοι ειστε (σας το εγγυομαι δεν θελω να γραψω αρθρο για τα σχολια στα αρθρα του τριαντακωνσταντη ποιοι τα εκαναν ενα προς ενα) και ξαναλεω τα βαζετε με λαθος ανθρωπους που και δεν φταινε σε τιποτα και θα βρεθειτε εκτεθειμενοι θυσια ολα στο βωμο της λασπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Για τα θέματα του άρθρου θα μας πεις 7;23; Tα υπόλοιπα δεν αφορούν κανένα. Γιατί τον φοβάσε τόσο πολύ το δάσκαλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο