Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Πανηγυρικός Εσπερινός για τον Άγιο Ιερόθεο, Πολιούχο της ΚΟΜΠΩΤΗΣ | ΦΩΤΟ









          Με κατάνυξη τελέστηκε σήμερα, Τετάρτη 3  Οκτωβρίου 2018, ο Πανηγυρικός Εσπερινός του Πολιούχου της ΚΟΜΠΩΤΗΣ Ξηρομέρου (Δήμος Ακτίου Βόνιτσας), στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Ιεροθέου.
      Μετά το πέρας του εσπερινού δόθηκε στην πλατεία του χωριού, φαγητό σε όλους ενώ το χορευτικό απο την Κατούνα χόρεψε παραδοσιακούς χορούς.
     Η εκδήλωση πραγαματοποιήθηκε απο τον τοπικό Σύλλογο Κομπωτής "Η Τοριβία" σε συνεργασία με την εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού ναού του χωριού και με την υποστήριξη του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
      Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Ιεροθέου συνεχίζονται αύριο Πέμπτη με την Θεία Λειτουργία.

Χρόνια Πολλά.........























Οι ΦΩΤΟ προέρχοναι απο τη σελίδα του συλλογου Κομποτής "η Τορυβία"

7 σχόλια:

  1. Μπράβο σε ολα τα παιδια κ του χρονου.για ολα οσα γινανε απο τα παιδιά του συλλόγου τους επιτρόπους απο τον κόσμο που βοήθησε το πιο μεγάλο μπραβο στην κυρια πανταζη και στην κυρια καρελου και στον πρόεδρο Μπαράκ και του χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σε ολα τα παιδια κ του χρονου.για ολα οσα γινανε απο τα παιδιά του συλλόγου τους επιτρόπους απο τον κόσμο που βοήθησε το πιο μεγάλο μπραβο στην κυρια πανταζη και στην κυρια καρελου και στον πρόεδρο Μπαράκ και του χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τάκουλας για το ΤΟΕΒ έφυγε από το Δημοτικό Συμβούλιο στη Πάλαιρο. Στη Κομποτή πήγε. Πως πήγε;Tι δουλειά είχε στη Κομποτή το αυτοκίνητο με αριθμό 3712; Mήπως ξέρει ο Μπαλάφας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι του γούσταρε και πηγε με το αυτοκίνητο 3712 γιατι δεν έχει το δικαίωμα. Να είναι καλά και του χρονου να ειναι παλι εκει με το ίδιο αυτοκίνητο. Αι σιχτηρ απο κει επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΦΡΟΥΡΑΡΧΕΙΟ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα αυτοκίνητα του Δήμου κινούνται με συγκεκριμένες διαταγές και για συγκεκριμένο σκοπό. Ο Πρόεδρος της Παλαίρου προφανώς δεν έχει σχέση με τη Κομποτή. Για να κινηθεί το αυτοκίνητο θέλει καύσιμα. Κατάλαβες Μπαλάφα, Αντιδήμαρχε μεταφορών;Τι υπέγραψες; Για ποιο σκοπό κινήθηκε το αυτοκίνητο της Παλαίρου. Αφήστε τα αυτοκίνητα του Δήμου έξω από τις προσωπικές σας επιθυμίες. Νομίζω υπήρξα σαφής. Την επόμενη φορά θα γίνουν τα νόμιμα. O Δήμος δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Αν ο Τάκης θέλει να πάει στη Κομποτή να βάλει τα καύσιμα στο προσωπικό του αυτοκίνητο και να πάει. Προσέξτε λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγώ σας λέω πόσες δουλειες γινοντε απο όλους τους εραιτους με τα δικά τους τους αυτοκινηταα για δουλειές του δημου.αλλα αυτα δεν τα βλέπετε νομιζετε οτι κατουρανε μεσα και τρεχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο