Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Καταγγέλλει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Έγκλημα η κοπή από την ρίζα 5 πεύκων στην Παραλία του ΑΣΤΑΚΟΥ

Το έγκλημα της κοπής από την ρίζα των 5 πεύκων της Παραλίας στον Αστακό

      Και από τα κουφάρια τω (5) πέντε πεύκων της πλαζ του Αστακού από τους φρέσκους χυμούς των και με το άρωμα του ρετσινιού καθώς εξατμίζονται, αναβλύζει και ένα γιατί, γιατί, ατελείωτο γιατί αυτό το έγκλημα σε βάρος αυτών των όμορφων και αγαπημένων μας δένδρων;;;;;
-Έσπασαν τα τηλέφωνα από το πρωί.
-Και όλοι μου έλεγαν, καλά που είσαι εσυ;;;;
    -Και εγώ τους απάντησα πως είμαι στην Αθήνα καλεσμένος του Συλλόγου Αστακιωτών.
      Και όλοι με ρωτούσαν και μου έλεγαν ποιο αρρωστημένο μυαλό διέπραξε αυτό το έγκλημα;;;
       -Ναι τα δένδρα ήθελαν κόψιμο στις κορυφές τους και σε κάποια πλαϊνά τους, για να μην ακουμπήσουν επάνω στα ηλεκτροφόρα σύρματα ή σε κάποιο οίκημα και έχουμε ατυχήματα, αλλά ήμαρτον όχι από την ρίζα .....



      Εγώ και η Δημοτική μας Παράταξη δεν κάνουμε πολιτική με Εισαγγελείς και μυνήσεις, αλλά ούτε στεκόμαστε σε τυπικότητες, στο αν η Περιοχή αυτή ανήκει στην Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου ή έχει παραχωρηθεί κατά χρήση στον Δήμο ή στο αν είχαν πάρει άδεια από το Δασαρχείο ή την Πολεοδομία, όπως ορίζουν οι νόμοι, αλλά στο πόσο η Δημοτική Αρχή λαμβάνει Υπ όψιν της την γνώμη των Πολιτών, οι οποίο σήμερα έξαλλοι με μια φωνή ρωτούσαν:
 -Ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο ;
 -Το κράτος και οι υπεύθυνοι φορείς του Κράτους ή το Παρακράτος;;;

       Έγω δεν στέκομαι, στο αν  είχε παρθεί κάποια απόφαση Δημητικου Συμβουλίου γι αυτό, για το αν υπήρξαν αυτόφωρα και τα περαιτέρω και το τι έπρεπε να πράξουν Εισαγγελία και Αστυνομία, από την στιγμή που έλαβαν γνώση από τις καταγγελίες πολιτών, αλλά στο γεγονός ότι όταν ειδοποιήθηκα, πήρα τηλεφωνο τον Διοικητή του ΑΤ Αστακού και του ζήτησα να σταματήσουν αυτό το έγκλημα.
         Πάντως για να κλαδευτούν οι λεύκες κάτω από το σπίτι Ευαγγελάτου, οι οποίες κοντεύουν φθάσουν τον ουρανό και αν σπάσουν με έναν δυνατόν αέρα, μπορεί να έχουμε και ανθρώπινα θύματα ή στις καλαμιές,  ούτε κουβέντα!!!

Αστακός 13/10/2018
Με τιμή 
Παναγιώτης Στάϊκος





23 σχόλια:

  1. Κάποιος το λιγουρευεται από Χρόνια αυτό το κομματάκι δημοτικής έκτασης. Λέω : Μήπως του στρώνουν το δρόμο να το παρει; πάλι θα μου πουν αν καταπιώ το σάλιο μου θα φαρμακοθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. THA SE LIOSO STAIKO.DEN THA EXEIS APO NA KRIFTIS KAI ESY KAI TO PAREAKI SOY ME TA KALA KRYMENA MYSTIKA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστώ πολύ για τις απειλές σου .
    Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί έχασες την ψυχραιμία σου .
    Σε περιμένω με αγωνία .
    Μόλις τρομοκρατήθηκα παλιέ μου φιλε .!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά ρε συ μάγκα 8:43.. Πως βγαίνεις κ απειλείς το κόσμο ετσι ρε ταγάρι ε ταγάρι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια τα προβατα μια τα πευκα...οικολογικες ανησυχιες απο εναν μελοντα ηγετη που τα παραταεο μολις "" ΑΛεκτωρ""....κοτσιλησει....γνωστη τακτικη..δεν μασαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν ισχύει αυτο μιλαμε πραγματικα για εγγλημα ... αν ειναι δυνατον !!!!! τα πευκα τα προστατευει ιδικος νομος , και χρειαζετε μια διαδικασια, αδεια για κοπη ... δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πγειον θαλιοσειςμορε νουμερο.εχεις τσουξιμο τωρα? Βαζελινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απαραδεκτοι αν κόψατε τα πευκα ... ειναι συμαντικο ... δεν ειναι κατι το απλο οπως καποιοι πιστευουν ... απαραδεκτοι !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tο δασάκι αυτό επί ετών είναι απροσπέλαστο κ χώρος ζευγαριών ετών 15...και όχι μόνον... Καθαρισε ο τόπος εκεί... Ξεφωτισε... Και το καλο δεν θέλετε να το δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ζευγαρωμα ΟΤΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣ
      που το βλεπς του κακό

      Διαγραφή
    2. Προς (13 Οκτωβρίου 2018 - 11:49 μ.μ.)

      Άσε μας ρε στερημενε κουτσομπολη, το πρόβλημα σου εσένα ποιο είναι?

      Μία ζωη κατινες, δε λέτε ν αλλάξετε μυαλά σ αυτά τα μέρη.

      Διαγραφή
  10. Όσο θα κοιμάται τσάμπα ο Γαλουνης στο Στρατο αυτα και χειροτερα θα συμβαίνουν. Υπομονή σε οκτώ μήνες θα παει από κει που ήρθε.Ο χειρότερος δήμαρχος που πέρασε ποτέ απο τα μέρη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οτι σε διατάζει ο Στρατος θα κάνεις βρε Γαλουνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγνωμην βρε γιατρε. Ξερεις τι λες? Εσυ δεν ησουν που οταν βγηκες δημαρχος Αστακου το πρωτο πραγμα που εκανες ηταν να κοψεις ολα τα δεντρα απο τον κεντρικο δρομο της πολης γιατι εμποδιζαν την σκουπα που θα καθαριζε τους δρομους??? Τωρα σ επιασε η ευαισθησια?? Οταν μαλιστα ξερεις πολυ καλα οτι επρεπε να κοπουν, γιατι πολυ απλα με εναν ακομη δυνατο αερα σαν τον προχθεσινο, οχι απλα θα εσπαζαν αλλα θα ξεριζωνονταν και τοτε η ζημια θα ηταν ανυπολογιστη οχι μονο για τα τυχον αυτοκινητα που θα ηταν απο κατω, αλλα και για το δρομο και τα σπιτια που βρισκονται πανω απο το δρομο λογω της κατωλισθησης που θα εγινετο!!! Πεισε με οτι εχω αδικο.( εκφραση δικη σου)!!!!!!!Φυσικα θα πρεπει να φυτευθουν νεα δενδριλια, και να γινει και στεραιωση του εδαφους για την μη υπαρξη μελλοντικων προβληματων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγνωμην βρε γιατρε. Ξερεις τι λες? Εσυ δεν ησουν που οταν βγηκες δημαρχος Αστακου το πρωτο πραγμα που εκανες ηταν να κοψεις ολα τα δεντρα απο τον κεντρικο δρομο της πολης γιατι εμποδιζαν την σκουπα που θα καθαριζε τους δρομους??? Τωρα σ επιασε η ευαισθησια?? Οταν μαλιστα ξερεις πολυ καλα οτι επρεπε να κοπουν, γιατι πολυ απλα με εναν ακομη δυνατο αερα σαν τον προχθεσινο, οχι απλα θα εσπαζαν αλλα θα ξεριζωνονταν και τοτε η ζημια θα ηταν ανυπολογιστη οχι μονο για τα τυχον αυτοκινητα που θα ηταν απο κατω, αλλα και για το δρομο και τα σπιτια που βρισκονται πανω απο το δρομο λογω της κατωλισθησης που θα εγινετο!!! Πεισε με οτι εχω αδικο.( εκφραση δικη σου)!!!!!!!Φυσικα θα πρεπει να φυτευθουν νεα δενδριλια, και να γινει και στεραιωση του εδαφους για την μη υπαρξη μελλοντικων προβληματων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. στην παλαιομανινα στην αγια παρασκευη κοψανε 12 πευκα τα πουλησανε και δεν μιλησε κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παναγιώτη για πες μας σήμερα στο σύλλογο Αστακιωτων που ήσουν καλεσμένος, γιατι δεν σου έδωσαν το λόγο παρόλο που το ζήτησες;
    Αντιθέτως σε θεώρησαν υπεύθυνο για τη διάλυση του συλλόγου τα προηγούμενα χρόνια.
    Δ.Γκολιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι είναι αυτά που λέτε κύριε Γκόλια .
    Εγώ δεν ζήτησα κανένα λόγο.
    Με κάλεσε για χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Χρήστος Μπόνης και όταν συνάδελφος γιατρός είχε ζητήσει να αναφερθώ σε Δημοτική είπα : Για όνομα του θεού όχι .Και ο κύριος Σπ. Τριλίβας μου ζήτησε συγγνώμη ,πως δεν αναφερόταν σε έμενα αλλά σε άλλον συνάδελφο.
    Ρωτήστε και τον πρόεδρο του Συλλόγου, δεν θέλω να πω πως έχετε πρόθεση να με συκοφαντήσετε αλλά λάθος καταλάβατε.
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διαβαζω εδώ ένα σχολιο ενός Δ.Γκολια που αφορα τον Π. Σταικο και τον Συλλογο Αστακιωτων .Η παρεμβαση μου εχει σκοπο να αποκαταστησει τυχον κακη ενημερωση του φιλου Δ.Γ Ο Παν . Σταικος που παρευρεθηκε σημερα και τον ευχαριστούμε παρα πολύ για την παρουσια του δεν ζητησε ποτε τον λογο και του τον αρνηθήκαμε Αντιθέτως το προεδρειο τον προσφωνησε (και εδώ του ζητάμε συγνωμη γιατι τοΝ παραλείψαμε στην αρχη και ηταν λαθος μας που δεν τον ανακοινώσαμε στους προσκεκλημενοςυς σαν πρ, Δημαρχο του Αστακου) στην συνεχεια και του ζητησε να τοποθετηθεί αν θελει προταση που εκανε αποδεκτη και παρενεβη με ολιγολεπτο χαιρετισμο, Η θεση μου αυτή εχει σκοπο να διελευκανει και να διορθωσει την κακη πληροφορηση του κ. Δ.Γ. που δεν ξερω και εγω και πως προηλθε Είναι αδιανοτητο για Δημοκρατικη διαδικασια εκδηλωση το προεδρειο του Συλλογου Αστακιωτων να αρνηθεί τον λογο σε συμμετεχοντα σε ανοιχτη Γ.Σ ποσο μαλλον σε ένα πρ., Δημαρχο Αστακου Παρακαλω πολύ τον φιλο Δ.Γ να διορθωσει την αναρτηση του ΧΡΗΣΤΣ ΜΠΟΝΗΣ(Προεδρος του Συλλογου Αστακιωτων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτός ο μάγκας που θα λιώση το σταικο γιατί δεν το κάνει και το λέει μόνο. Στο χωριό λένε βαράει του παφλα να για να κάνει θόρυβο.
    Τραβά άμα σκουταει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτός ο μάγκας που θα λιώση το σταικο γιατί δεν το κάνει και το λέει μόνο. Στο χωριό λένε βαράει του παφλα να για να κάνει θόρυβο.
    Τραβά άμα σκουταει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παρακαλώ τον κύριο που απευθύνει σχόλιο προς τον κ. Παναγιώτη Στάικο και υπογράφει ως «Δ. Γκόλιας», να γράψει ολόκληρο το όνοματεπώνυμό του, καθώς και το πατρώνυμό του, προς αποφυγή παρεξηγήσεως με τρίτα πρόσωπα τα οποία δεν ήταν παρόντα στην εκδήλωση στην οποία αναφέρεται.
    Επιφυλάσσομαι να χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία του ονόματός μου.
    Δημήτριος Γκόλιας του Γεωργίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παρακαλώ τον κύριο που απευθύνει σχόλιο προς τον κ. Παναγιώτη Στάικο και υπογράφει ως «Δ. Γκόλιας», να γράψει ολόκληρο το όνοματεπώνυμό του, καθώς και το πατρώνυμό του, προς αποφυγή παρεξηγήσεως με τρίτα πρόσωπα τα οποία δεν ήταν παρόντα στην εκδήλωση στην οποία αναφέρεται.
    Επιφυλάσσομαι να χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία του ονόματός μου.
    Δημήτριος Γκόλιας του Γεωργίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο