Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Προβλήματα υδροδότησης στο ΡΙΒΙΟ. Το νερό χύνεται από τη δεξαμενή και οι βρύσες στο μισό χωριό στέρεψαν...

          Χωρίς νερό είναι το μισά και πλέον σπίτια στο Ρίβιο Ξηρομέρου. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για τα προβλήματα υδροδότησης καθώς στη δεξαμενή που υδροδοτεί τον οικισμό το νερό χύνεται στα χωράφια, με συνέπεια να μην υπάρχει νερό για τις ανάγκες των κατοίκων...

ΒΙΝΤΕΟ....

Οι ντόπιοι μας επισημαίνουν: 
      "Εδώ και αρκετό καιρό πάνω από ένα μήνα, το μισά σπίτια στο χωριό Ρίβιο, μένουν χωρίς νερό (το πάνω χωριό όπως λέμε εμείς οι κάτοικοι).
   Οι εκκλήσεις μας προς στις δημοτικές αρχές και κυρίως προς στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας πάρα πολλές αλλά η ανταπόκριση σχεδόν καμία. 
  Πάντα από τον Πρόεδρο, η ίδια απάντηση: Πως υπάρχει πρόβλημα με το ραντάρ της γεώτρησης πόσιμου νερού που ενώνει τις δύο δεξαμενές του χωριού και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την συνεχή υπερχείλιση της δεξαμενής......


      Δυστυχώς το μισό χωριό είναι χωρίς νερό διότι δεν επαρκεί να γεμίσουν οι αγωγοί και το νερό χύνεται στα χωράφια όπως φαίνεται και στο παραπάνω βίντεο..
       Οι Κάτοικοι γυρίζουν στα σπίτια τους από τους δουλειές τους και δεν έχουν νερό να κάνουν ένα μπάνιο, γιατί άλλοτε οι βρύσες ίσα-ίσα που στάζουν και άλλοτε δεν βγάζουν καθόλου νερό. 
     Ακόμα και οι ηλικιωμένοι κάτοικοι μες στην ζέστη δεν έχουν νερό να δροσιστούν και είναι απαράδεκτο.. 
        Άλλες πόλεις όπως η Αμφιλοχία ή και ο Αστακός παλιότερα δεν είχαν πόσιμο νερό να πιουν και εμείς εδώ στο Ρίβιο, που έχουμε την τύχη να το έχουμε, το σπαταλάμε και το αφήνουμε να χύνεται στα χωράφια.
      Χρειάζεται επειγόντως λύση στο πρόβλημα της υδροδότησης.."....




26 σχόλια:

  1. Οι τεχνικες υπηρεσιες του Δημου εχουν αριστη τεχνικη καταρτηση και εμπειρια πως δεν το εχουν επισκευαση ,μηπως δεν τους το εχει αναφερει ο Προεδρος γραπτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάχα μήπως δεν έχουν τα υλικά ή τα ανταλλακτικά λέω εγω τώρα . Το. Ραντάρ για να επισκευαστεί χρειάζεται κάποια χρήματα ίσως να χρειάζεται και. Καινούργιο

      Διαγραφή
  2. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ?????ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μην κάτσει ο πρόεδρος της παπαδατου να ασχοληθεί με εμάς από την βελαωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδια γιατι δεν το λετε στον κ.Φλωροπουλο να λυσει το προβλημα στο ριβιο ? εξαλου αυτος ειναι προισταμενος του προεδρου της Παπαδατου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρμοδιοτητα του Προεδρου Τ.Δ ειναι να λαβει μετρα για την αμεση αποκατασταση στο δικτυο υδρευσης και αποχετευσης ωστε να μην δημιουργειται προβλημα στην επαρκη υδροδοτηση της κοινοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΝΟ 8.05 ΓΡΑΦΕΙ ΣΩΣΤΑ.ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού ο πρόεδρος δεν απαντά σε ανώνυμα σχόλια γιατί δεν βγάζει μια ανακοίνωση ο ίδιος που να αναφέρει ποιο είναι το πρόβλημα και γιατι δεν επιδιορθωνεται ώστε να μην το ενοχλεί κανενας αν. Δεν είναι υπεύθυνος αυτός ; ;

      Διαγραφή
  7. Έρχονται εκλογές τώρα όλα θα γίνουν και δίκτυο από την αρχή θα φτιαξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το μόνο μεγάλο έργο που έγινε εδώ και πολλά χρόνια στο χωριό είναι η αντικατάσταση του μισού δίκτυου για το νερό απο την Κολοβού το 2013. Θυμάμαι ότι για πρώτη φορά έφεραν και συνεργείο με άσπρες φόρμες και ψέκασαν για τα κουνούπια και καθάριζαν συνέχεια χορτάρια και ρέματα με βρομιές και παλιόνερα και οι λάμπες άλλαζαν στο πι και φι. Μετά 2015-2016-2017-2018 ήρθανε οι άλλοι οι καλύτεροι και δεν κάνανε τίποτε....ούτε συνέχισαν να βγάλουν λεφτά για το υπόλοιπο δίκτυο, ούτε κουνούπια, ούτε πεντακάθαρα χαντάκια ούτε τίποτες. εγκατάληψη μόνο κάτι τσιμεντάκια βγάλανε λεφτά πέρυσι και τα ρίχνανε ούτε ξέρω που.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμείς εδώ στο χωριό όταν ρωτάμε τον πρόεδρο για διάφορα προβλήματα με λέει εδώ και 4 χρόνια τα ίδια και τα ίδια δηλαδή τίποτα. το πρόβλημα στο ριβιο το ήξερε εδώ και ενα χρόνο και τώρα μας λέει να τον πάρουμε τηλέφωνο ? Ο κύριος αυτός δεν λύνει κανενα προβλημα στην παπαδάτου ότι θέλετε στον αντιδήμαρχο .πηγα να μαζέψω τις ελιές και γύρισα πίσω γιατί ο δρόμος είναι χάλια πήγαμε στον πρόεδρο και μας είπε !άντε απο δω θέλετε και δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορει να μας πει καποιος που ξερει την περιοχη μηπως το νερο το χρησιμοποιουν μερικοι και γιαυτο δεν γινεται αποκατασταση της βλαβης μιας και το χρονικο διαστημα ειναι μεγαλο συμφωνα παντα με τις μαρτυριες των κατοικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Προεδρος ενημερωνει γραπτως τον Αντιδημαρχο για τα προβληματα της κοινοτητας και οχι ο πολιτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το χρησιμοποιουν ως τι; για αναλύσετο λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΛΟΒΟΥ ! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΡΙΒΙΟ? ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ίδιος ο πρόεδρος έχει πει πως δεν έχει και την καλύτερη συνεννόηση με. Την δημοτική αρχή διότι εκλέχθηκε με. Την αντιπολίτευση . Αν δεν Μπορεί να συνεοηθει με την δημοτική αρχή να δήλωση παραίτηση διακοσμιτικους δεν θέλουμε έκτος και αν το βολεύει η υπάρχουσα κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ριβιο είναι κατά κάποιο τρόπο ένα ξεκομενο χωριό από τον υπόλοιπο Δήμο μακρυά από τα κεφαλοχώρια Αστακό φυτείες μυτικα..απο αυτούς που ειναι τώρα στο δημοτικό συμβούλιο από το δήμαρχο μέχρι με τον τελευταίο από τότε που ήταν η τελευταία προεκλογική περίοδος έχουν φανούν εδώ δεν έχει πατήσει κάνεις το πόδι του στο χωριό μας πότε.. Ελπίζω όμως να μην έχουν το θράσος στις εκλογές που έρχονται και έρθουν χαλευοντας για χαιρετούρες και ψηφους γιατί ξυπνησαν τελικά όλοι αυτοί που τούς θεωρούσαν κοιμησμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανακοινωσεις οχι δεν ειναι γραφειο τυπου για τετοια σοβαρα ζητηματα οπως η βλαβη στο δικτυο υδρευσης που απο την καθυστερηση επισκευης δεν εχουν νερο οι κατοικοι της κοινοτητας καλει τους κατοικους σε συνελευση σε συνεργασια παντα με τον αρμοδιο αντιδημαρχο και το προβλημα θα ειχε λυθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανακοινωσεις οχι δεν ειναι γραφειο τυπου για τετοια σοβαρα ζητηματα οπως η βλαβη στο δικτυο υδρευσης που απο την καθυστερηση επισκευης δεν εχουν νερο οι κατοικοι της κοινοτητας καλει τους κατοικους σε συνελευση σε συνεργασια παντα με τον αρμοδιο αντιδημαρχο και το προβλημα θα ειχε λυθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί δεν έχουμε νερό ?που είναι οι υπεύθυνοι?αν γινόταν αυτο στις φυτείες τι θα έλεγαν ?Γιατί παράτησαν το χωριό μας? Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παπαδάτου ριβιο ξεσηκωθείτε και διεκδικήστε το δίκιο σας αν θέλετε να ακουστεί η φωνή σας .καλούμε το δήμαρχο στο ριβιο .Ο πρόεδρος του χωριού είναι ανεπιθύμητος γιατί μας κοροϊδεύει εδώ και δύο χρόνια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κανονικά το ριβιο και ο Άγιος Στέφανος θα έπρεπε να φύγει από αυτό το δήμο καλύτερα στην Αμφιλοχία. Και να μην έχουμε καμία σχέση με την παπαδατου πάντα βλαχους μας θεωρούσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σ΄αυτια του Δημαρχου εχει φτασει αυτη η απαραδεκτη κατασταση η του λενε ολα καλα πανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μάλλον μόνο με εισαγγελική παρέμβαση θα ταρακονηθουν κάποιοι Γαιτι αδιαφορούν παντελώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο