Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια, δημιουργίας ενός σχήματος που θα εκφράσει όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου, πέρα από ιδεολογικές και κομματικές διαφορές!

              Με επώνυμο σχόλιο του στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS (δείτε εδώ), ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λευτέρης Μάντζαρης αποκαθιστά την αλήθεια αναφορικά με πρόσφατο δημοσίευμα στο γνωστό site ενημέρωσης ΑΓΡΙΝΙΟ NEWS (δείτε εδώ) και από δική μας γνώση, έτσι ακριβώς είναι όπως τα λέει.
            Κάτι καινούργιο ετοιμάζεται στον Δήμο Ξηρομέρου, από ανθρώπους που δεν μπορούν άλλο να βλέπουν και να ανέχονται όλη αυτή την κατάσταση στα δημοτικά πράγματα του Δήμου Ξηρομέρου, πέρα από κόμματα, ιδεολογίες και προσωπικές διαφορές, που εδώ που έχει φτάσει ο Δήμος Ξηρομέρου είναι πολυτέλεια και ανάξιοι και κατώτεροι των κρίσιμων περιστάσεων κάποιοι να κολλήσουν σε αυτά. 
          Μία καθαρά αυτοδιοικητική πρόταση θα λάβει πολύ σύντομα σάρκα και οστά, ώστε να οδηγήσει τον Δήμο Ξηρομέρου σε άλλο δρόμο, γιατί υπάρχει ο άλλος δρόμος, όσο και αν κάποιοι θέλουν να σας πείσουν για το αντίθετο...........


Διαβάστε την απάντηση του κ. Λευτέρη Μάντζαρη:
         «Όλο το κείμενο σε ότι με αφορά είναι ανυπόστατο από την πρώτη λέξη μέχρι την τελευταία. Μόνο σαν ανέκδοτο μπορώ να το εκλάβω, γιατί διαφορετικά θα το θεωρήσω προβοκατόρικο.
        Η Συμπολιτεία και εγώ προσωπικά, όπως γνωρίζουν όλοι, έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια από το Μάιο, δημιουργίας ενός σχήματος που θα εκφράσει όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου, πέρα από ιδεολογικές και κομματικές διαφορές.
        Ο Δήμος Ξηρομέρου έχει ανάγκη από τη σύνθεση, τη συσπείρωση και την ενότητα αυτών των δυνάμεων και όχι την αποσύνθεση που επιχειρεί να πετύχει η συγκεκριμένη ανάρτηση. Συνεπώς ο τελευταίος που θα επιζητούσε στήριξη από κόμμα θα ήμουν εγώ.
      Ένα είναι βέβαιο πάντως, ότι ο δρόμος που επιλέξαμε ως παράταξη τάραξε τα νερά, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και θα τον συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο πάθος».


http://mytikaspress.blogspot.com

10 σχόλια:

  1. Μακάρι ο κόσμος του Ξηρομέρου να ξυπνήσει και να δώσει την ευκαιρία σε ένα άλλο σχήμα όπως αυτό που περιγράφεται.
    Ηδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος όλες αυτές τις τετραετίες που μας πήγαν πίσω με αποτέλεσμα να είμαστε μια απολύτως μειονεκτική και παραμελειμένη περιοχή.
    Την ευθύνη την έχουμε όλοι μας για τις λάθος επιλογες προσώπων τόσα χρόνια και είναι μια πρωτης τάξεως ευκαιρία για αλλαγή στο τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστός. Καλή επιτυχία. Την χρειάζεται η περιοχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΕΣ ΘΕΩΡΗΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 21,30 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ ΒΑΘΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις μπερδέψει την ΠΟΛΙΤΙΚΗ μεσα στην κουταμάρα στο κεφαλή σου και ΔΕΝ ξερεις που ΠΑΝΕ τα τεσσερά σου

      Διαγραφή
    2. Είναι όλες αυτές που θέλουν να επανέλθει η πολιτική και η κανονικότητα στα δημοτικά μας πράγματα και να εγκαταλειφθούν οι πολιτικές που γνωρίσαμε Και ζούμε που κρατούν ένα τόπο ευλογημένο,καθηλωμένο και υπανάπτυκτο.
      Να απελευθερωθούν αυτές οι δυνάμεις και αρχίσουν να συμμετέχουν ουσιαστικά με στόχο την ανάπτυξη του τόπου.
      Αυτές οι δυνάμεις βρίσκονται σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και σε όλα τα κόμματα και με αυτή την έννοια η στήριξη σε κόμμα η κόμματα και μάλιστα απαξιωμένα,αφαιρεί και δεν προσθέτει κάτι σ’αυτή την προσπάθεια.

      Διαγραφή
  4. Πρεπει. Να. Πουμε. Ενα μεγαλο. Ευχαριστω. Προσ. Τον. Κυριο. Λευτερη. Μαντζαρη. Για την προσπαθεια. Που κανει και την καθαροτητα που εχει. Προσ. Το προσωπο. Του. Για το καλο του τοπου. Να. Φυγουν τα λαμογια. Η κλεφτεσ. Ηγλυφτεσ. Που δεν προσφερουν στον δημο. Αλλα τιναζουν στον αερα τα λεφτα. Των πολιτων. Ευχομαι. Οκοσμοσ. Να σκεφτει. Καλα τι θα πραξει. Στισ εκλογεσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΠΧ Ο κ μαντζαρης ειναι ο καταληλοτερος αλλα τι λετε ρε συμπατριωτες οταν
    καποιος η καποιοι υπηρετουν στην αυτοδιοικηση 20-25 χρονια δεν εχουν την ευθιξια
    να ευχαριστησουν τον λαο της περιοχης και να φυγουν με αξιοπρεπεια. αφου δεν κανουν αυτο τοτε ειναι στο χερι σας να επιλεξετε κατι καλυτερο
    βεβαιως τα κοματα κανουν ζημια με τα χρισματα κλπκαι ειδικωτερα το κυβερνων που ουτε θητεια δημαρχων ψηφισε για να κανη ανανεωση ουτε ψηφισε αλλες καινοτομιες οπως πχ οι ετεροδημοτες να ψηφιζουν στον τοπο εργασιας τους και διαμονης γενικωτερα καθ οσον
    χρειαζεσαι 20-30-40.000 ευρω για μετακινησεις πρωτη και δευτερη κυριακη.
    καλα ρε συμπατριωτες εκλεγεται κυβερνησησ με 36% και ψηφιζουν 6-7 εκατομυρια ελληνες
    και δεν μπορει να εκλεξουν δημαρχο σε δημο με 15.000 πλυθησμο
    χωρια η απλη αναλογικη που θα δημιουργησει ενα σωρο προβληματα εκτος και ο ελληνικος λαος εγινε σουηδικος.
    απλως ψηφισε νομοσχεδιο για να εκπρωσοπηθει επειδη αργα η γρηγορα θα πλησιασει τα παλια ποσοστατου
    κρατηστε αυτο το σχολιο μου και θα τα πουμε μετα τις εκλογες αν γινουν με αυτο το νομο γιατι.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υγιείς δυνάμεις είναι εκείνες που δεν είναι άρρωστες και προοδευτικές εκείνες που δεν είναι κολλημένες και εξαρτημένες από κομματικούς σχηματισμούς και οικονομικούς συσχετισμούς σε βαθμό που πράττουν σύμφωνα με τα κελεύσματα του κόμματος και των επιχειρηματιών αδιαφορώντας για τον τόπο τους και τον συνάνθρωπο τους. Υγιής και προοδευτικός δεν είναι εκείνος που πουλάει την ψήφο του για ιδιοτελείς σκοπούς-συμφέροντα, αγνοώντας το κοινωνικό σύνολο. Τέλος υγιής και προοδευτικός δεν γίνεσαι με το επιχείρημα, μόνο, ότι είσαι αριστερός η δεξιός η κεντρώος αλλά με την συμπεριφορά σου,τις άξιες σου και την προσφορά σου στο κοινωνικό σύνολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ήμουν άδικος, αν υποστήριζα ότι ο Λευτέρης δεν προσπαθεί όσο μπορεί να κάνει το καλύτερο. Το κακό όμως είναι ότι, όπως έχει πει και ο Τσώρτσιλ, «δεν φθάνει πάντα να κάνεις το καλύτερο, μερικές φορές πρέπει να κάνεις αυτό που χρειάζεται». Και αυτό που χρειάζεται μάλλον είναι πέραν των δυνατοτήτων του, όσο εξακολουθεί την προσπάθεια να αντιμετωπίσει την παρακμή στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος, αγωνιζόμενος συγχρόνως να μην τσαλακώσει την ιδεολογική φυσιογνωμία κάποιων εκ των συνομιλητών του. Και τα δύο δεν μπορούν να γίνουν.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα κάνει κάστινγκ ανάμεσα στους σχολιαστές του μπλοκ και όποιοι έχουν τις καλύτερα εφαρμόσιμες ιδέες θα προτιμηθούν .
    Καλά βρε άνθρωποι ,αντί να κατακρίνετε έναν άνθρωπο που προσπαθεί ανιδιοτελώς τόσα χρόνια για τον τόπο μας ,γράφετε άλα ντάλον πράγματα ;
    Ας στοιχηθείτε μαζί του με κάθε τρόπο , σε μια κοινή προσπάθεια όλοι όσοι επιθυμείτε να αλλάξουν τόσα πολλά κακώς κείμενα στον τόπο και μην δώσετε άλλες ευκαιρίες σε όσους έχουν δοκιμαστεί τόσα χρόνια και έχουν τον Αστακό και το Ξηρόμερο υποβαθμισμένο και καταθλιπτικό .
    Του αξίζει μια ευκαιρία .
    Ελπίζω και αυτός να μην πορευτεί με κατάλοιπα και πρακτικές του κακού παρελθόντος ,ας δώσει νέο όραμα και έμπνευση στους Ξηρομερίτες για να τον υποστηρίξουν ,τα προσόντα τα έχει ,ας τα χρησιμοποιήσει με τον σωστό και ωφέλιμο για τον τόπο μας τρόπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο