Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Απάντηση ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ στον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ: Κατηγορηματικά καμία ανάμειξη | Κρατάει χρόνια η φιλία Πανταζή -Στάϊκου

Οικογενειακή φιλία Πανταζή -Στάικου

Αγαπητέ μου φίλε Αποστόλη, 
      Επειδή  δεν έχω μάθει να κρύβομαι, θα συμφωνήσω απόλυτα  μαζί σου  για την χυδαιότητα, την δειλία  και την φτήνια κάποιων ανώνυμων σχολιαστών, πράγμα το οποίο καταδικάζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο  και είναι στην διάθεση κάθε αρχής τα κινητά μου και οι υπολογιστές μου, εάν γράφτηκε κάποιο ανώνυμο σχόλιο από εμένα, τότε  όχι μόνο να υποστώ, τις όποιες νόμιμες κυρώσεις, αλλά πέρα από την συγνώμη,την οποία θα σου ζητήσω, θα εξαφανιστώ και από τον Αστακό!!!
           Όσο  για τους πληροφοριοδότες σου, οι οποίοι όπως λες με είδαν στις 10 το πρωί να βγάζω αυτές τις φωτογραφίες, ασφαλώς είναι ψευδές, αφού την ώρα εκείνη  βρισκόμουν στο Νοσοκομείο Αγρινίου, στο οποίο είχα παραπέμψει την προηγούμενη ημέρα, τον φίλο και ασθενή μου Πρώην Δήμαρχο Πυθαγόρα Σαμαρά, όπου  συνομίλησα εκτός από την σύζυγο του κυρία Ντίνα Κουμανδράκη Σαμαρά, με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου κύριο Πάνο Παπαδόπουλο  και με  την πρώην σύζυγο του κυρία Άννα, την Αδελφή του και τον εγγονό του τον Πυθαγόρα και κάποια άλλα συγγενικά του άτομα, τα οποία ήλθαν λίγο μετά, αφού πριν τις 9 το πρωί είχα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την κυρία Άννα και μου είπε ,πως πλησίαζε στην Πάτρα .!!!!
Άρα οι πληροφοριοδότες σου  δεν είναι αληθείς.!!!....



           Δεν πειράζει όμως, εγώ σου στέλνω την αγάπη μου, αφού μας συνδέει μια μακροχρόνια οικογενειακή φιλία, από τότε που ζούσε η γιαγιά σου, η οποία με είχε αγαπημένο της  γιατρό  και εσύ ήσουν παιδάκι 4-5 ετών και στην συνέχεια συμμαθητής και φίλος με την κόρη μου Σταματίνα, όπως και σήμερα έχω την τιμή, να είμαι γιατρός της μητέρας σου και του πατέρα σου, πράγμα το οποίο θεωρώ μεγάλη τιμή και οι οποίοι μου δείχνουν μεγάλη αγάπη και φαίνεται μέσα  από την Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, πως τους γράφω κάθε μήνα τα φάρμακά τους, πράγμα το οποίο θεωρώ μεγάλη τιμή και αγάπη για μένα, την οποία τους την δείχνω και εγώ έμπρακτα και όσες φορές με έχουν καλέσει ως επείγον περιστατικό, πήγα αμέσως στο σπίτι σας  και κάθισα όσες ώρες χρειάστηκε εκεί και κάποιες φορές, πήγα και τους πήρα και  φάρμακα από το σπίτι μου ή από φαρμακείο και πάντα με πίεζαν να με πληρώσουν με μεγάλη αμοιβή, την οποία δεν πήρα ποτέ-ποτέ ποτέ, ως  αναγνώριση  και σεβασμού για τις δικές σου δωρεές με το παρκέ, τα αποδυτήρια, τα μπάνια του μικρού κλειστού στο Γυμνάσιο, την Πανάκριβη μοκέτα χαλί και το εξωτερικό βάψιμο της Αγαπημένης μας Εκκλησιάς του Αγίου Νικολάου (όπου εκεί πηγαίνω, να με κρίνει ο άγιος  Νικόλαος και ο θεός, αν έχω κάνει κακό σε άνθρωπο και ειδικά σε εσένα)  και την αγορά και δωρεά των 2,5 στρεμμάτων για την επέκταση του Νεκροταφείου μας!!!

          Τώρα εάν έχει προκύψει μια παρεξήγηση με τον πατέρα του Γιώργου τον φίλο μας Σπύρο Κουνάδη, στον οποίο κάποιοι είπαν, πως τον κρατάτε με Video και Tablets  και είναι πολύ θυμωμένος, θα σε παρακαλέσω εν ονόματι της μακροχρόνιας οικογενειακής μας φιλίας, εγώ να μείνω απ' έξω και τα βρεθείτε, να αρθεί η όποια παρεξήγηση.!!!
         Μαζί με την τιμή για αυτή την μακροχρόνια οικογενειακή φιλία και την τιμή που είμαι οικογενειακός σας γιατρός σχεδόν 40 χρόνια, σου στέλνω  και  τρείς φωτογραφίες, δύο με εσένα και μία με την μάνα σου και καλή μου φίλη Λόλα με όμορφες αναμνήσεις από την περσινή βραδιά της βαρκαρόλας, οι οποίες βγάζουν από μόνες τους αγάπη .!!!!

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Με τιμή και  φιλικούς χαιρετισμούς
Αστακός 9/2018
Dr. Παναγιώτης Στάικος


32 σχόλια:

  1. Έχει βαρεθεί ο κόσμος να ασχολείται με το Σταικο ,τον Πανταζη και το Γαλουνη .......Σπίτια σας επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tora afto den ine kalo giati kirio Staiko ke kirio Apostoli ine filo pola kronia ke kalo ta ine na min tsakoti giati den Kani.ego teli parakalesi kirio Apostoli ke kirio Staiko piei ena kafe mazi kato paralia ala oki purnara magazi giati mpori purnara lei psemata meta ke kani provlima poli pio megalo kalitero ine to giani kolia .efkaristo poli kalinikta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμετός. Τέτοιοι είμαστε, τέτοιοι μας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε σταικε εχουμε χασει πασα ιδεα με σενα αντι να βγεισ και να απαντησεισ στον κυριο πανταζη να τουσ πεισ πανταζη δεν συμφωνω με την επιλογη σου να στηριξεισ τον γαλουνη και και καθεσαι και γλυφεισ και θελεισ να κατεβεισ για δημαρχοσ τραβα να αλλαξεισ καμια γαζα ηνα κανεισ ενεση δεν κανεισ για δημαρχοσ δεν μπορεισ να προσφερεισ ασε να εισελθει καπιοσ αλλοσ στο προσκηνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάνω βουτιές σε βόθρο με εικόνες

    φουσκώνω τα βυζιά μου με ορμόνες
    θέλω να γίνω σαν αμερικάνος
    μ' αρέσει στα κρυφά κι ο Μητροπάνος


    Έλληνας , νεοέλληνας

    Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού

    Και τα μυαλά στα κάγκελα του αόρατου εχθρού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό θα είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι κοκ να δουν τι θα κάνουν για το καλό του τόπου μας και να μην ασχολούνται με κουτσομπολιά και παρεξηγήσεις. Κάθε πενταετία ο καθένας κοιτάζει να βολεψει τους δικούς του και να μαζέψει φράγκα στη τσέπη του χωρίς να τον ενδιαφέρει τι θα κάνει για να αξιοποιήσει τα πανέμορφα χωριά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η συλλογική και ανιδιοτελή προσπάθεια για την συγκρότηση μιάς ενιαίας εναλλακτικής πρότασης-με κοινό πρόγραμμα και χωρίς υπέρμετρες προσωπικές φιλοδοδίες, έναντι της σημερινής λαθεμένης πολιτικής και των αυτοδύναμων αντιλήψεων, είναι η καλύτερη λύση για την σταδιακή οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η συλλογική και ανιδιοτελή προσπάθεια για την συγκρότηση μιάς ενιαίας εναλλακτικής πρότασης-με κοινό πρόγραμμα και χωρίς υπέρμετρες προσωπικές φιλοδοξίες, έναντι της σημερινής λαθεμένης πολιτικής και των αυτοδύναμων αντιλήψεων, είναι η καλύτερη λύση για την σταδιακή οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι εικόνα είναι αυτή;
    Αυτοί θα διεκδικήσουν το δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΆΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΓΙΑΤΡΈ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν θεσ πραγματικα γιατρε να κατεβεισ για δημαρχοσ πρεπει να απαντασ κατα την γνωμη σου και οχι να γλυφεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ.ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΤΑΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε 1:15
    Ο πολιτικός μου πολιτισμός και η ανατροφή από τους υπέροχους γονείς μου με κάνουν να σέβομαι την προσωπική πολιτική απόφαση του κάθε ατόμου , ανεξάρτητα από το αν διαφωνώ με την επιλογή του είτε, πρόκειται για τους κυρίους Αποστόλη Πανταζή , η Θοδωρο Λιβάνη ή Βασίλη Τσάρκο με τους οποίους έχω πολύ καλή φιλία και συγγένεια και η όποιες πολιτικές μας διαφορές και διαφωνίες δεν θα επιτρέψω, να χαλάσουν τις Άριστες προσωπικές και φιλικές μας σχέσεις ή για οποιονδήποτε άλλον .!!!!
    Αυτός είμαι και αν δε σας δράσω μην με ψηφίζεται.!!!!
    Και αν σε κάποια στιγμή με τον προφορικό ή γραπτό μου λόγο εκφράσω κάτι προσβλητικό , έχω το θάρρος και να ζητήσω συγνώμη .!!!
    Όσο για τις αγενείς αναφορές σας προς το πρόσωπό μου , απλά τις αντιπαρέρχομαι.
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο ρε γιατρε,είσαι ψυχαρα και παραμένεις ευγενεστατος. Έτσι σε θέλουμε να συνεχίσεις.Α.Θ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο ρε γιατρε,εισαι ψυχαρα και ευγενεστατος..έτσι σε θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξεφυγαμε συμπατριωτες.ΟΛΟΙ.
    Τελικα η λεξη Πολιτικη ειναι πολυ π-----α.
    Μας εβαλε να βγαλουμε τα ματια μας για να μη δουμε ποτε ασπρη μερα.Ετσι θα ΠΑΜΕ μεχρι τις εκλογες;Ποιο το κερδος;
    ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...... Τα εν οικω μη εν Δημο.
    Χαθηκαν οι προσωπικες επαφες για εναν ΕΝΤΙΜΟ - ΤΙΜΙΟ διαλογο;
    Να λυσουμε προβληματα τουλαχιστον τοπικα γιατι αν το ΠΑΜΕ προς τα Μνημονιακα ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ...
    Εχετε γεια βρυσουλες.Μη περιμενετε ΤΙΠΟΤΑ απο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ και βαλε....Αυτοι εχουν
    πιασει το νοημα προ πολλου.
    Ολοι οι εμπλεκομενοι στα του ΔΗΜΟΥ εχουν ικανοτητες Παραμεριζουμε τις οποιες διαφορες
    και ΠΑΜΕ να κανουμε το ΔΗΜΟ ΜΑΣ το ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ παραδειγμα προς μιμηση και οχι προς αποφυγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε συνδημότη ! 11 : 54
      νομίζω συμφωνούμε οτι θα πρέπει οι τοπικοί φορείς- παρατάξεις του δήμου μας που αντιπολιτεύονται την πολιτική της σημερινής δημοτικής αρχής , να προσπαθήσουν μεταξύ τους και μέσω του καλόπιστου διαλόγου να βρούν τρόπους διαμόρφωσης μιάς κοινής συνθετης πρότασης και προγράμματος που στην σταδική εφαρμογή της μια τετοια πρόταση να λύνει προβλήματα και ταυτόχρονα να δημιουργούνται σταδιακά και προύποθεσεις για την ανάπτυξη της περιοχής μας.
      Η συνύπαρξη των παρατάξεων σε επίπεδο δήμου, δέν αναιρεί σε καμία περίπτωση την πολιτική αυτονομία των παρατάξεων.
      Καλό σου βράδυ !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης

      Διαγραφή
  17. Το ποιος τράβηξε τις φωτογραφίες είναι το πρόβλημα ή αν αυτές απεικονίζουν μια απαράδεκτη πραγματικότητα; Για την οποία κύριος υπεύθυνος είναι ο κ. Πανταζής
    και οι επιλογές του; Αυτό ο κ. Στάϊκος το ξεπερνάει, ως ασήμαντο, και δεν παίρνει θέση. Αντίθετα απολογείται στον Αποστόλη. Και μέσα από ύμνους και "ωσαννά" προς Αποστόλη, πατέρα, μάννα και γιαγιά, καταφεύγει στο "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε". Δεν καταλαβαίνει ο ευφυής και σπουδαγμένος κ. Στάικος ότι οι αγαθοεργίες δεν είναι τόσο αθώες; Χωρίς αυτές ο Αποστόλης θα ήταν για την τοπική κοινωνία ένα απόλυτο τίποτα, με μηδενική δυνατότατα επιρροής. Ο κ. Στάικος πιστεύει ότι η επανεκλογή Γαλούνη βοηθάει τις προοπτικές της περιοχής; Ναι ή όχι. Όλα τα άλλα είναι περιττές φλυαρίες και υπεκφυγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΙΩΠΗ ΙΧΘΥΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ).ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαγκιές με τους "αδύναμους", τεμενάδες στους "ισχυρούς". Αυτοί είμαστε, αυτοί μας αξίζουν. Μπλιαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Παναγιώτης, τον οποίο εκτιμώ ως γιατρό, μίλησε για τις διαπροσωπικές του σχέσεις με την οικογένεια Πανταζή, που κανέναν δεν ενδιαφέρουν. Και απέφυγε να μιλήσει για το ΜΕΙΖΟΝ: Την επιλογή Αποστόλη να υποστηρίξει και μάλιστα "αποφασιστικά" - δηλ. όπως το έκανε και την προηγούμενη φορά, που δεν ήξερε - την υποψηφιότητα Γαλούνη. Ασφαλώς, κανένας δεν αμφισβήτησε το δικαίωμα αυτό. Όπως και κανένας δεν παραιτείται από το δικό του δικαίωμα να κρίνει ως πολίτης, επιλογές, συμπεριφορές, έργα και σιωπές, όσων έχουν ή διεκδικούν ρόλο στα κοινά. Και σε αυτό δεν χωράνε ούτε εκπτώσεις ούτε εξαιρέσεις.Όσοι δεν το αντέχουν, έχουν την αξιοπρεπή λύση της ιδιώτευσης. Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παρακολουθούμε την διένεξη, επι προσωπικού, ενός υποψηφίου Δημάρχου και ενός Δημοτικού Συμβούλου, η οποία ξεκίνησε από την συλλογική διαμαρτυρία των δημοτών για την απερίγραπτη συνέντευξη του κ Δημάρχου αλλά και όσα δήλωσε στον επίλογο της ο κος Πανταζής. Και ενώ είχε κατ επίφαση πολιτικά χαρακτηριστικά εμφανίσθηκε μια επιστολή διαμαρτυρίας ενός δημότη και νέου ανθρώπου ο οποίος κατήγγειλε τον κο Πανταζή για «έλλειψη σεβασμού και αξιοπρέπειας». Ο κος Πανταζής βρίσκοντας πεδίο δόξης λαμπρόν, αμέσως εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε η επιστολή αυτή και κυρίως ο εμπνευστής και «φωτογραφιζόμενος» ως συντάκτης αυτής, για να αλλάξει το πεδίο της αντιπαράθεσης και από πολιτικό να καταστεί προσωπικό. Βεβαίως ο δημοσιεύσας την επιστολή δημότης δεν αντέδρασε, αλλά αντέδρασε ο κος Στάικος ως θιγόμενος γιατί αυτόν υπονοούσε ο κος Πανταζής όταν αναφερόταν σε υποβολέα, ο οποίος αντί να διαψεύσει με τον κατηγορηματικό τρόπο ή και να αντιδράσει με δυναμικό τρόπο όπως συνηθίζει κάθε φορά, δημοσίευσε μια ευγενική επιστολή με την οποία δεν απαντά ούτε καν στην βαρύτατη κατηγορία περί απάτης που του απηύθυνε κος Πανταζής.
    Πέραν τούτων όμως θα ήθελα να απευθύνω στον Δημοτικό Σύμβουλο κο Πανταζή σεβόμενος την εξέλιξή του και την επιχειρηματική δραστηριότητα, ως αυτός μας την ανέφερε, από την οποία απέκτησε 15 πλοία, τα ακόλουθα ερωτήματα.
    Τι ποσά έχουν εισπραχθεί απο την λειτουργία των pillars, απο το Λιμενικό Ταμείο και τι ποσά έχετε καταβάλλει εσείς;
    Γιατί τα pillars αυτά δεν τέθηκαν σε λειτουργία άμεσα με την τοποθέτησή τους; Δεν ρωτήσατε ή μήπως δεν σας ενδιέφερε να μάθετε;
    Γνωρίζετε κε Πανταζή τις υποχρεώσεις του Δήμου προς την ΔΕΗ και εάν τις γνωρίζετε γιατί συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται ατελώς τα pillars;
    Γνωρίζετε κε Πανταζή ότι η κατανάλωση του νερού στον Αστακό ελλείψη υδρομέτρη δεν μετράται με συνέπεια να υπάρχουν άστοχες και υπέρογκες χρεώσεις σε όλους τους Δημότες;
    Γνωρίζετε κε Πανταζή ότι με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής δεν χρεώθηκαν οι καταναλωθείσες ποσότητες νερού του προηγούμενου τετραμήνου και στους λογαριασμούς που εστάλησαν ετέθησαν οι καταναλώσεις και οι χρεώσεις του α΄ τετραμήνου του 2017;
    Αυτό κε Πανταζή σημαίνει ότι όταν έρθουν οι λογαριασμοί της ύδρευσης θα υπολογισθεί η κατανάλωση με την αυξημένη τιμή του κυβικού γιατί τα καταναλωθέντα κυβικά θα έχουν αυξηθεί και θα υπερβαίνουν το όριο της κατώτατης τιμής.
    Θα παρακαλούσα και τον κο Στάικο αντί να φωτογραφίζεται πίσω από αγριόχορτα και να αναρτά φωτογραφίες με βουκολικό περιεχόμενο τραβηγμένες στην παραλία του Αστακού, να μας απαντήσει εάν γνωρίζει για τις ατελώς προσφερόμενες υπηρεσίες των pillars και ποια ήταν η αντίδρασή του για αυτήν την κατάσταση ως επίσης και ποια ήταν η αντίδρασή του για τα υπέρογκα αναδρομικά τέλη υδρεύσεως που επιβαρύνονται οι δημότες.
    Επειδή και ο κος Πανταζής τελευταίως, αλλά και ο κος Στάικος συχνότερα αρέσκονται κατά την διάρκεια του δημόσιου διαλόγου να αραδιάζουν και μερικά τσιτάτα, θα μου επιτρέψουν να τους πω και εγώ ότι στη ζωή δεν μετράει τι λες αλλά τι κάνεις. Στην πολιτική όμως μετράει και το τι λες. Γιατί η πολιτική έχει και παιδαγωγικό χαρακτήρα, είναι ταυτόχρονα και πολιτισμικό πρότυπο. Και όποιος εκτίθεται στο δημόσιο χώρο φέρνει μαζί και την προσωπική ακτινογραφία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ώρε...πανο ... ώρε λεβέντη....τι.επαθες?? Δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπάρξει τετοιτ περιστατικό....... ώρε...πανο .δυο κουβέντες....... είπε ο..... Τόλης....κ.εσυ.................Αστα..... κ από μακριά.....πες πως βγαίνεις δήμαρχος κ τον έχεις ..... φάτσα ... καμπάνα.. μπροστά σου ....τι θα γίνει ??????...... φέρτε μου .....πετσετες...να σκουπίστω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΩΣΤΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΦΑΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΟΡΗΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΗ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΑΜΠΕΛΟ Η ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΚΑΦΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΠΑΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τραγελαφικές καταστάσεις σε ενα κορεσμένο δημο πολιτικά, ηθικά και κοινωνικα....
    Στο βασιλειο των τυφλών κυβερνά ο μονόφθαλμος... Λυπάμαι πολύ για το τόπο μου... Ας ξαναπάει ο κόσμος να τους ψηφίσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ολοι οι ανωνυμοι μαζεύτηκαμε και κράζουμε...ως εκει μπορουμε γιατί αν είχαμε κοτσια θα είμασταν υποψηφιοι...κι αν θελαμε το καλο του τοπου που τόσο ποναμε,θα βαζαμε κι εμεις το χεράκι μας.Φιλοι μου, ο Πανταζής δηλωσε τη στηριξη του...απο το να κραζετε μπορουσατε απλα να διαφωνησετε πολιτισμενα και να μην τον στηρίξετε εσείς... ΟΛΟΙ Εσεις που τοσο κακό σας εκανε...ολοι εσείς που ο φθονος θαμπωσε τα ματια και το γραπτο σας λογο.Προσωπικα λοιπον,θα στηριξω εκεινον που ξεκινησε τον αιολο για ψηλα σαλονια,και οι μικροπρεπειες καποιων ανωνυμων τον έκαναν να αποσυρθει για να αναλαβουν εκεινοι οι ανωνυμοι με τις ιδεες...αλλα οταν ηρθε η ωρα ν αναλαβουν κρυφτηκαν. ΜΕ ξενα κολυβα δε γινεται μνημοσυνο...αλλα Πανταζη,ησουν κακός γιατι ενω ετρωγες τα χρόνια σου στην αραπια....έπρεπε οσα κατεκτησες να τα μοιραζες και να εξασφαλιζες τον καθε ενα που σε βριζει...γιατι γι αυτο σε βριζουν...Γιατι είχες τα κοτσια να φυγεις ενω εμεις φτασαμε μεχρι την καφετερια και το πληκτρολογιο του ανωνυμου...
    Γι αυτο αγορι μου είμαι μαζί σου.Γιατι μπροστα σε ολους τους σχολιαστες σου, φανηκε ποιος ειναι αντρας και ποιος αντρακι...κι εσυ μονο αντρακι δεν εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπράβο καλά τα λες 12:34.... Να υποστηριξουμε κάποιους που έφεραν τον Αστακο πολλά χρόνια πίσω. Συγχαρητήρια... Όταν ασχολείσαι με τα κοινά πρέπει να μάθεις να δέχεσαι κριτική. Ψήφος με κριτήριο 50€ κ ένα πακέτο μακαρόνια... Με συμβούλους αμορφωτους και απαιδευτους... Ντροπή μας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φίλε 12:34 σου συνιστώ αν διαβάσεις τα ερωτήματα Κουνάδη και τα σχόλια. Δεν θα βρεις ύβρεις. Θα βρεις κριτικές και απόψεις, ίσως μερικές άκομψα διατυπωμένες. Θεμελιωμένες όμως σε γεγονότα και πράξεις του ίδιου του κ. Πανταζή. Αν αυτά δεν τον κολακεύουν είναι δική του ευθύνη. Επίσης διάβασε και την δική του απάντηση. Είναι γεμάτη από απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, επιθέσεις και απροσχημάτιστες απειλές. Όλες εντελώς αβάσιμες. Εκτός αν δεχθούμε ότι η διαφωνία και η κριτική σε δημόσια πρόσωπα αποτελεί ποινικό αδίκημα !! Προφανώς έμπλεξε την Ελλάδα με την Νιγηρία. Ο κ. Πανταζής με τον τρόπο και τις μεθόδους της ενασχόλησής του με τα κοινά ζημιώνει την περιοχή, ευτελίζει τους ανθρώπους , εκθέτει και φθείρει τον εαυτό του. Αν αποσυρθεί θα προσφέρει μέγιστη υπηρεσία. Αν δεν το αντιλαμβάνεται τώρα θα το αντιληφθεί αργότερα. Όταν οι λόγοι που τώρα κάποιοι τον προσκυνούν θα εκλείψουν. Και αυτοί θα είναι οι χειρότεροι τιμωροί του. Η ιστορία είναι γεμάτη από τέτοια δείγματα. Και θα είναι κρίμα, για έναν νέο άνθρωπο που θα μπορούσε να βοηθήσει τον τόπο της καταγωγής του, με καθαρούς τρόπους αποδεκτούς από ΟΛΟΥΣ και εκτιμώμενος από ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. με το χρημα ολοι φιλοι ειμαστε$$δεν ξερει ο κοσμοσ ποιοσ τα πηρε και ποιο οχι τρομαρασασ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο