Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ: Βολές κατά ανωνύμων σχολιαστών και πυρά εναντίον του "υποκινητή" της επιστολής Κουνάδη

Επανέρχεται με νέα επιστολή ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου κ. Αποστόλης Πανταζής με βολές κατά των ανωνύμων σχολιαστών και πυρά εναντίον του "υποκινητή" της επιστολής Κουνάδη.
Αναλυτικά: 

Καλησπέρα, 
       Για μια φορά ακόμη δεν θα ασχοληθώ με φθηνά σχόλια που προέρχονται από κάποια άτομα δίχως υπογραφή και όνομα. 
      Θα μπορούσα διατηρώντας το δικαίωμα να ζητήσω από τα blogs να μην δέχονται σχόλια αλλα δεν το έκανα διοτι πολύ απλά δεν με απασχολεί και ούτε καν τα διαβάζω. 
     Εάν όμως με ενδιαφέρει να μάθω από που και ποιος το έγραψε να είστε βέβαιοι ότι μου  είναι πολύ εύκολο να το εντοπίσω. 
- Είναι ποιό έντιμο όμως όταν γίνεται τοποθέτηση να μην κρυβόμαστε πίσω από την μάσκα της ανωνυμίας.

Στο θέμα μας τώρα. Το πρώτο πράγμα που έκανα μετά την ανάρτηση του φίλου μου Γιώργου Κουνάδη μιας που μας συνδέει μια πολυετή φιλία ήταν να τον καλέσω στο τηλέφωνο να μιλήσουμε -Του είπα ότι είχα να του πω και ο ίδιος πολύ έντιμα μου έδωσε να καταλάβω το τι πραγματικά συνέβη. Και βεβαίως αναμφίβολα κατανόησα   την εμπλοκή τρίτου προσώπου σε αυτή τού την ανάρτηση........


    Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, οι φωτογραφίες στην ανάρτηση του Γιώργου δεν τραβήχτηκαν απο το δικό του τηλέφωνο, έχουν τραβηχτεί από άλλη συσκευή με IMEI  NUMBER που αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη σύνδεση και συγκεκριμένο ιδιοκτήτη/ συνδρομητή  που σε καμία περίπτωση δεν είναι ο Γιωργος Κουνάδης.
  Η διαδρομή του μηνύματός στα blogs αποδεικνύει περίτρανα την εμπλοκή συγκεκριμένου προσώπου. 
     Επίσης υπάρχουν μαρτυρίες 4αρων ανθρώπων που είδαν το συγκεκριμένο άτομο στην συγκεκριμένη θέση να τραβάει αυτές τις φωτογραφίες την Παρασκευή 07/08/2018 στις 10 το πρωι - ο Γιωργος απουσίαζε στην Αθήνα. 
    Τώρα βέβαια εάν ζητηθεί να εμπλακεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος σε λιγότερο από 4 ώρες θα επιβεβαιώσει τα όσα σας λέω. 
     Δεν θα το κάνω όμως διότι πολύ απλά απέδειξα σε εμένα και τους συνεργάτες μου με τον δικό μου τρόπο και διασυνδέσεις τι συνέβη και αυτό μου είναι αρκετό. 
-Κορόιδο δεν υπήρξα ποτέ!!!!!

        Δεν με ενδιαφέρει να τιμωρήσω κάποιον και ιδιαιτέρα έναν άνθρωπο που όλα τα χρόνια κατείχε μια θέση στην καρδιά μου, ούτε τον Γιώργο διότι πολύ άνετα θα αντιμετωπίσουν βάση νόμου  την κατηγορία της απάτης που είναι έγκλημα, ασκείται ποινική δίωξη, διατάσσονται άμεσα ασφαλιστικά μέτρα και τιμωρείται αυστηρά με μεγάλη ποινή.
Τον Γιώργο απλά τον συγχωρώ και τον άλλο τον αφήνω στο ΘΕΟ! 

Απόστολος Ν. Πανταζής



32 σχόλια:

  1. Πράγματι φίλε 5:40 είναι Σωστός. Στο λάθος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είδους απειλές είναι αυτές κ.Πανταζή.Δεν είναι πραγματικότητα οι φωτογραφίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα λεφτσ σου πηραν τα μυαλα Οποιος θελη.δημοσιοτητα πρεπει να τα δεχεται ολα και τα θετικα και τα αρνιτηκα Δημοσιο διαλογο κανουμε αλιος να γληφωμαστε απο το πρωι ως το βραδι αποστολη μου ματς.μουτς λαμπης μπαμπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΠΡΙΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ. ΔΗΛΩΝΕΣ ΌΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΌΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ! ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ? ΓΙΑΤΊ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΔΕΝ ΆΛΛΑΞΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΠΙΚΙΟΚΡΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ Δίς εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Την πρώτη φορά έκανες λάθος. Τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Πανταζή..πέραν απ τα όποια δίκια σας , για την πολυ εξευτελιστική κατάσταση με τα ανώνυμα σχόλια, εγώ θα σας προσάψω ενα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταιες ώρες , μετά την κοινη σας συνέντευξη - ενημέρωση για την συνέχεια της συνεργασίας σας στα του Δήμου μας τεκτενόμενα με τον Αρετάκη...Πάμε λοιπόν . Οταν προ καιρού( δυόμιση χρόνια ?) δημοσιοποιήσατε την αποχωρησή σας απ την θέση του αντιδημάρχου , δεν σταθήκατε μονο εκει, αλλά εμβολίσατε ( δικαίως κατ εμέ ) και τις καθυστερήσεις έργων εκ μέρους της Δημοτικης αρχής που εσείς κατ ουσίαν εκλέξατε, το δικό σας πρεστίζ βοήθησε ταμάλα στην εκλογή Αρετάκη...Ως εκ τουτου λοιπόν ο κόσμος σας , οι υποστηρικτές σας, οι ψηφοφόροι σας , αρχισαν να παπαγαλίζουν τα λόγια σας και να σας επικαλούνται κατακρίνοντας την Δημοτικη Αρχη....Βέβαια αυτοί που μίλαγαν το έκαναν με τον τρόπο που σήμερα σας εξοργίζει..( εμένα μ εξοργίζει απ τα γεννοφάσκια μου ) Ανώνυμα , Κουκουλοφόρηκα..!!! Νά σας πω δημόσια και τούτο , που δεν εχω καμμια αμφιβολία ότι το έχετε ποικιλοεισπράξει...Ορισμένοι φωστηροΚένταυροι εκμεταλεύτηκαν σε μουγγό βαθμο την σιωπή σας δυό χρόνια τώρα, και έδειναν μεθοδευμένη σκιά , της υποστήριξής σας πρός εκείνους....Μην οργίζεστε λοιπόν, δείτε τά όποια λάθη σας , και αφού επιλέξατε να ξανασχοληθείται με τα ΘΕΣΜΙΚΆ ΚΟΙΝΆ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΈΡΟΥ, ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΆΒΕΤΑΙ....Υστερ : και για να μην σας περνάει καμμιά καπιταλοπλουτοκρατική σκέψη απ το μυαλό, δεν σας έχω καμμια προσωπική ανάγκη..Είμαι πολύ Αριστερός για να σας χρειάζομαι τώρα και στο μέλλον Το καλό του τόπου μου με μέλλει και τίποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προχώρα Αποστόλη και μην δίνεις σημασία το τι λένε, ότι καλό και αν κάνεις η κακοπροαιρετοι ανάποδα θα το δουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι κακοπροαιρετοι 7:39;που υποστηρίζει μια ανύπαρκτη, ανίκανη και επικίνδυνη δημοτική αρχη ενώ ο ίδιος στηλιτευε την ολιγωρία τους; μάλλον εσύ φίλε μου τα βλέπεις όπως σε βολεύει....

      Διαγραφή
  9. Ένας μέρμηγκας μικρός με πήρε απ'το χέρι, πως ειμαι λέει ο πιο σοφός σ' ολόκληρο το ασκέρι, και τα μικρά του τα μερμηγκακια, εν δύο, πολεμάνε, εν δυο τραγουδάνε, εν δυο, θα σε φάνε. Εγώ πάντως γουστάρω το..... Τρίτο πρόσωπο. Στα παπάρια του ολα. Ουτε μιλάει, ούτε λαλαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ηλεκτρονικο εγκλημα με τις παπαρολογιες σας θα ασχοληθει δεν εχει σοβαρες υποθεσεις.Ασοβαρα ολα αυτα και για εσωτερικη καταναλωση.Τωρα εχεις και νομικες γνωσεις εκτος απο τα δικτυα.Συνεχιστε την παπαρολογια με τον ιδιο ρυμθμο και ολα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κ. Πανταζής δεν έχει καταλάβει ότι από τη στιγμή που επέλεξε αυτοδιοικητικό ρόλο, υπόκειται σε κριτική. Άδικη ή όχι, είναι δική του ευθύνη να το αποδείξει. Ο κ. Κουνάδης έθεσε, δημόσια και καθαρά, σειρά ουσιαστικών ερωτημάτων, που, κατά την κρίση του, περιγράφουν την οικτρή κατάσταση του Δήμου μας και θέτουν τον κ. Πανταζή μπροστά στις δικές του ευθύνες. Όφειλε να απαντήσει. Δεν το κάνει ούτε και τώρα. Αντιθέτως, κατεβάζει τον πήχη σε “μούπες σούπα”, παρακολουθήσεις που βγάλανε “λαβράκι”, απειλές χωρίς αντίκρισμα και καινού περιεχομένου συγχωρητική μεγαλοψυχία. Προσπαθώντας έτσι να αποπροσανατολίσει και να ρίξει την μπάλα στην εξέδρα. Και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τυχαίνει να διαβάζουν και κάποιοι με τεχνικές γνώσεις και γελάνε αγαπητέ .
    Σταματήστε επιτέλους αυτή την αντιπαράθεση ένθεν και ένθεν ,δεν αξίζει σε κανέναν σας αυτή η εικόνα .
    ο Αστακός και το Ξηρόμερο αξίζουν καλύτερες μέρες ,δουλέψτε όλοι μαζί να τους τις προσφέρετε ,δεν έχετε τίποτα να μοιράσατε,ομόνοια και αλληλεγγύη .
    Καλή συνέχεια μονοιασμένοι ,θα τα καταφέρετε αν εργαστείτε όλοι μαζί για το καλό του Δήμου Ξηρομέρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επί πολιτικης καταγγελίας η μπαλα επαναλαμβανομενα παει στην εξέδρα. Για να έχουμε τέλος πάντων μια τοποθέτηση πολιτική, πες μας ρε Κουνάδη τι κωλοκινητο έχεις να πάει στο διάολο για να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ενδιαφέρουσα η τεχνική άποψη το κυρίου Πανταζή. Βέβαια ειναι δύσκολο να αντιστοιχει το IMEI με μια σύνδεση τηλεφώνου, καθώς το IMEI είναι αναγνωριστικό συσκευής κ δεν συνδέεται με την σύνδεση με κανένα τρόπο.

    Τα σχόλια του κ. Πανταζή μοιάζουν σαν απειλές. Ξέρω το τηλέφωνο, ξέρω τη σύνδεση, ξέρω ποιος εισαι, μπορώ να σε βρω. Δε νομίζω ότι αξίζουν αν εκστομίζονται απο κανέναν άνθρωπο πόσω μάλλον από πολιτευτές κ ανθρώπους με αξιώματα.

    Η όλη συνομωσία για ύπαρξη τρίτου, τέταρτου προσώπου και υποκινητή ειναι για να μην απαντήσει ο κ. Πανταζης και οποιοσδήποτε άλλος τι ακριβώς έγινε στον Αστακό από την στιγμή που ανεβηκα στο θώκο ο κ. Γαλούνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Αποστολή Πανταζη.
    Εγώ πάντα σε ότι σχόλιο κάνω γράφω το όνομα μου .
    Στήριξα την παράταξη δυνατό ξηρομερο με όλες μου τις δυνάμεις γιατί πειστεψα σε κάτι καλύτερο . Όμως στο χωριό μου το ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ξηρομερο δεν κάνετε τίποτε από όσα υποσχεθήκατε και το χωριό ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ από τα χάρτη του ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ( Εγώ βέβαια ψάχνω να το βρω ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ) .Μην ψάχνεις λοιπόν άλλοθι στην αποτυχία της διακυβέρνησης του δήμου από την παράταξη σας δυνατό ξηρομερο . Αποτύχατε παταγοδος
    ΚΟΙΤΑ ΣΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ
    ΗΛΙΑΣ ΑΘ ΚΟΥΓΓΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο πανταζης ψάχνει ποιος έβαλε η δεν έβαλε τον κουναδη να γράψει Όλα αυτά τα οποία είναι η πραγματικότητα .
    Η αλήθεια είναι ότι η διακυβέρνηση του δήμου από το δυνατό ξηρομερο με δήμαρχο τον γαλουνη και αντιδήμαρχο τον πανταζη ήταν σκέτη αποτυχία . Δεν πρόσφερε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σιγά ρε αποστολή μη μας κάνεις κ Ντα. Σκιαχτηκαμε.αρε αποστολε που κατάντησες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και άλλος κύριε πανταζη αποστολή να τράβηξε τις φωτογραφίες και άλλος να έγραψε το κείμενο . Αφού ο κύριος Κουνάδης το υπογράφει και βάζει το όνομα του είναι δικό του.
    ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ενδιαφέρουσα η τεχνική άποψη το κυρίου Πανταζή. Βέβαια ειναι δύσκολο να αντιστοιχει το IMEI με μια σύνδεση τηλεφώνου, καθώς το IMEI είναι αναγνωριστικό συσκευής κ δεν συνδέεται με την σύνδεση με κανένα τρόπο.

    Τα σχόλια του κ. Πανταζή μοιάζουν σαν απειλές. Ξέρω το τηλέφωνο, ξέρω τη σύνδεση, ξέρω ποιος εισαι, μπορώ να σε βρω. Δε νομίζω ότι αξίζουν αν εκστομίζονται απο κανέναν άνθρωπο πόσω μάλλον από πολιτευτές κ ανθρώπους με αξιώματα.

    Η όλη συνομωσία για ύπαρξη τρίτου, τέταρτου προσώπου και υποκινητή ειναι για να μην απαντήσει ο κ. Πανταζης και οποιοσδήποτε άλλος τι ακριβώς έγινε στον Αστακό από την στιγμή που ανεβηκα στο θώκο ο κ. Γαλούνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολλά τα ερωτήματα. Και όλα αναπάντητα. Με τον κ. Πανταζή να αμύνεται με τρόπο που κάθε φορά εκτίθεται περισσότερο. Κρίμα. Γιατί θα μπορούσε να βοηθήσει τον τόπο του, έχοντας την καθολική αποδοχή και εκτίμηση των συμπατριωτών του. Επέλεξε να τον βλάψει και πάλι. Και αυτή τη φορά δεν έχει το ελαφρυντικό της άγνοιας, που επικαλέστηκε όταν πριν από κάποιους μήνες χαρακτήριζε δημόσια το Γαλούνη αποτυχημένο. Και μην εκπλήττεται από την κριτική που δέχεται για τις επιλογές του. Διότι ο ίδιος πλέον δεν είναι στο απυρόβλητο. Και ο τόπος επιτέλους πρέπει να αλλάξει σελίδα, για να μπορέσει να πάει μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ανωνυμία στο διαδίκτυο είναι δημοκρατικό δικαίωμα και κατάκτηση ελευθερίας. Και όπως κάθε δικαίωμα πρέπει να ασκείται με ευπρέπεια. Αν αυτό δεν γίνεται ο συντάκτης χάνει ακόμη και το δίκιο του. Αντιθέτως, η επωνυμία δεν είναι απολύτως αθώα, αφού όχι λίγες φορές επιλέγεται για προσωπική προβολή ή γλείψιμο. Αν τα σχόλια δεν απηχούν αλήθειες υπάρχει η δυνατότητα αντίκρουσής τους. Την όφειλε ο κ. Πανταζής, ως δημόσιο πρόσωπο. Και δεν την έκανε. Η αδυναμία του είναι κραυγαλέα. Και τον εκθέτει ανεπανόρθωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ολοι εμεις που κοπτομαστε.για το ερμο το ξηρομερο τι έχουμε κάνει για τον.τοπο και το.σπιτι μας??? Τιποτα...και.κατσε να μαντεψω..φταιει ο Πανταζης.και.γι αυτο!!! Λοιπονβσυμπατριωτες και.φιλοι...να σας πω κατι....καλη.η κριτικη.στους αλλους αλλα σε μια μικρη κοινωνια ολοι εκτιθεμεθα και όλοι γνωρίζουμε. ..επισηςβστο αρθρο τπυ σταικου αναφέρεται κάποιο θεμα...με τον πατέρα κουναδη... Να λοιπον γιατι το καλο παιδι και.αξιο παλικαρι ταχθηκε κατα γαλουνη.πανταζη..kαι.γιατι με τόσο μενος μιλα.για την τιμια οικογένειά του_ φυσικά και είναι τιμια, οπως και η οικογένεια Πανταζη και.πολλες αλλες μέσα.στο ξηρομερο....ας ξυπνησουμε κι ας.βγαλουμε τις.παρωπιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ασφαλώς δεν φταίει ο Πανταζής για όλα τα χάλια του Δήμου μας, παρότι είναι συνέπιες της δικής του επιλογής να τα δώσει ΟΛΑ για την εκλογή Γαλούνη. Συνυπεύθυνοι είμαστε και εμείς, που τον ακούσαμε. Τότε, όπως ο ίδιος δικαιολογήθηκε, δεν ήξερε. Τώρα που ξέρει κάνει το ίδιο λάθος. Έχει τους λόγους του. Οι απλοί πολίτες ΟΧΙ. Τώρα ξέρουν κα δεν θα συνεργήσουν στην συνέχιση της παρακμής του τόπου τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα οικογενειακά σας δεν μας αφορούν δεν μας αγγίζουν .έργα δεν έχουν γίνει όλος ο δήμος το γνωρίζει .τα υπόλοιπα είναι για κουτσομπολιό !από λόγια χορτάσαμε έργα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ - έβαλε πλάτη για το παραπανω κείμενο.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα προβλήματα της περιοχής να λύσετε όλοι σας και να μιλάτε λιγότερο.Κάντε πράξεις.εργα και δράσεις δεν γίνονται από τα blogs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΡΙΤΙΚΉ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΝΑ ΑΔΧΟΛΗΘΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΗΜΕΝΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αν ειναι καλος καοετανιος και έξυπνος τωρα θα φανεί.
    και θα καταλαβει ο κ. Πανταζης που θελουν να ταξιδέψουν και να ΠΑΝΕ οι "επιβάτες" του πλοιου.
    και να αλλαξει ροτα το καραβι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμε 9:59 τόσα ξέρεις τόσα λες. Μακάρι να ήξερες τι λες
    Και βεβαια το IMEI.ειναι κλειδί στην αναγνώριση και για να σου δώσω να καταλάβεις, μπας και κατάλάβεις, όταν ένα SIM card τοποθετείται σε μια συσκευή τότε αυτομάτως η συσκευή ( μολύνεται). Αν κατάλαβες καλως, εάν οχι καλύτερα συνέχισε να κάνεις τα ίδια λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όταν η πλειοψηφία ψηφίζει οποιονδήποτε αρκεί να τα τσεπώσει,δεν χρειαζόμαστε έναν δήμαρχο να μας διοικήσει αλλά έναν ειδικό στα φουρνέλα να μας ανατινάξει.Γιατί τα 50άρικα στις εκλογές πέφτουν σαν τη βρόχα ράιτ θρου μου είπε ένα πουλάκι.
    Κι όσοι υπό αυτές τις συνθήκες μιλάνε για ομόνοια και συνεργασία να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους αν είναι εύκολο.Εν ανάγκη ας πάνε σε γιατρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο