Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΙΑΝΝΗΣ Λ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ



Αστακός,15/09/2018


Το τελευταίο διάστημα επιτελείται μια προσπάθεια συντήρησης της τοιχοποιίας του ΚΥ Αστακού και είναι άκρως ενθαρρυντικό που συμπολίτες μας αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή και με την δωρεά τους σε οικοδομικά υλικά και χρώματα συνεπικουρούν στο εγχείρημα αυτό. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους :......


1.-Μαργώνη Θεοδώρα  (ΧΡΩΜΑΤΑ-ΣΙΔΗΡΙΚΑ)
2.-Τσάρκο Βασίλειο και Γεώργιο (GIANNIS VILLAGE HOTEL)
3.-Κρίθυμο Δημήτρη  (ΚΑΦΕ-ΟΥΖΕΡΙ «ΤΖΙΝΗΣ»)

        Παράλληλα, να ευχαριστήσουμε τον συμπολίτη μας Κοντόβα Λυκούργο για την δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (ηλεκτρονικά πιεσόμετρα)  και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού.

Με εκτίμηση 
Τριανταφυλλάκης Λ. Ιωάννης 
Επιστημονικός Συντονιστής 
Κέντρο Υγείας Αστακού

4 σχόλια:

  1. Είσαι πολύ μπροστά σε ΌΛΑ Γιάννη ΤΥΧΕΡΌΣ ο ΑΣΤΑΚΟΣ και όλος ο Δήμος που σε έχει Γιατρό του. Συγχαρητήρια για τα νέα σου καθήκοντα Γρ Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω παλι νομιζω οτι εισαι πολυ πισω. Πολυ παλιομοδιτικο αυτο με τις ευχαριστιες συνοδευομενες παντα με μια φωτογραφια σας.Οσο για το ολοι μαζι μπορουμε καλα το πας ποιος εχει ορεξη για αγωνες και διεκδικησεις απο την κυβερνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε νεωτεριστή 5:58
    Η ευγένεια είναι αρετή που προσπαθώ να την καλλιεργώ.Θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω ,όλους αυτούς που αφιλοκερδώς και δίχως πρόθεση προβολής ,στηρίζουν την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει να αναβαθμίσουμε τους χώρους του Κέντρου Υγείας.
    Όσο για τις φωτογραφίες (του εαυτού μου) να σε ενημερώσω οτι τις βάζουν οι διαχειριστές του ιστολογίου(παιδιά βάλτε καμία να χω φωτογένεια !!!).
    Τέλος,αν αισθάνεσαι κουρασμένος ,μπορείς να κάτσεις να ξεκουραστείς !!!

    Φιλικά
    Γιάννης Τριανταφυλλάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5 ,58 Εθνικες εκλογες ερχονται και οι μεταγραφες προς συριζα αρχισαν
    μαλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο