Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Τροχαίο δυστύχημα στη Στυλίδα: Νεκρός 25χρονος με μηχανάκι | Θλίψη και στο ΔΡΥΜΟ Βόνιτσας



      -Θανατηφόρα μετωπική το πρωί της Κυριακής στην παλαιά εθνική οδό έξω από τη Στυλίδα. Ένας 25χρονος έχασε τη ζωή του, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το μηχανάκι που οδηγούσε, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 64χρονος. 
    -Συγκλονισμένοι είναι και οι κάτοικοι στο Δρυμό Βόνιτσας, αφού το άτυχο παλληκάρι που έχασε την ζωή του είχε δεσμούς αίματος με το Δρυμό, λόγω της καταγωγής της μητέρας του. 

       Το φοβερό τροχαίο έγινε στις 7:05′ το πρωί της Κυριακής 2.9.2018, όταν συγκρούστηκαν μετωπικά ένα μηχανάκι, που οδηγούσε 25χρονος από τη Στυλίδα, με ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος Λαμιώτης, που είναι εκπαιδευτικός και ιεροψάλτης, ο οποίος πήγαινε στην εκκλησία στις Ράχες για τη λειτουργία της Κυριακής....



    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 64χρονος με το BMW κινούταν από Λαμία προς Ράχες, ενώ ο νεαρός με το μηχανάκι επέστρεφε από τις Ράχες στη Στυλίδα.
        Κάτω από συνθήκες που ερευνα το Α.Τ. Στυλίδας, τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος νεαρός βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου.
      Ο 64χρονος εκπαιδευτικός – ιεροψάλτης από τη Λαμία, οδηγός της BMW, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ελαφρά τραυματισμένος και εκτός κινδύνου.
    Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στη Στυλίδα και όλη την ανατολική Φθιώτιδα, αφου ο 25χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία.
      Τα τελευταία δυο χρόνια εργαζόταν σε πρατήριο στις Ράχες και όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για την εργατικότητά του, την εξυπηρέτησή του και το χαμόγελό του.
       Στο σημείο του θανατηφόρου τροχαίου βρέθηκε από νωρίς και ο Διοικητής του ΑΤ Στυλίδας Απόστολος Κάτσινας, ο οποίος μαζί με τους συναδέλφους του διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του φοβερού τροχαίου.

Δείτε φωτογραφίες….












Πηγή lamiareport
https://stilida.com/

3 σχόλια:

  1. Πολύ τραγικό. Ο Θεός να αναπαυει την ψυχή του νέου αυτού ανθρώπου και να δίνει εξ ύψους δυναμη και κουράγιο στην οικογεοικο του και σε όλους τους συγγενείς. Καλή υπομονή και στην οικογένειά του στο Δρυμό, στην γιαγιά του και σε όλους τους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μεσα στην ευθεια ?? δεν μπορω να το καταλαβω .. και απ οτι βλαιπω ειναι gillera scooter runner γρηγορο μηχανακι , διχρονο . τι να πω ... ο θεος να τον αναπαυσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύσκολο...τραγικό.. .Η ζωή μας παίζει άσχημα παιχνίδια.. πάντα θα ζούμε με αναπάντητο το ΓΙΑΤΊ.. Καλό παράδεισο στην αγκαλιά των αγγέλων.. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο