Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Πώς έγινε το μοιραίο ατύχημα (φωτορεπορτάζ)



Φωτορεπορτάζ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

   Με τραγικό τρόπο δόθηκε τέλος στην τετραήμερη αναζήτηση των Γιάννη Κορδώση και Βασίλη Γρατσάνη.
    Όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία πριν λίγη ώρα, οι δύο άνδρες βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στο αυτοκίνητό τους που εντοπίστηκε σε αυλάκι στην Κατοχή Μεσολογγίου, δίπλα από την αντιπροσωπεία μηχανημάτων "Κοκοτός". 
     Οι δύο άνδρες είχαν πιει στις διάφορες εξόδους σε μπαρ της περιοχής και μάλλον ο οδηγός δεν μπορούσε να ελέγξει το όχημά του. Παρόλο που στην περιοχή βρίσκονται καταστήματα και αποθήκες, το αυτοκίνητο δεν είχε εντοπιστεί όλες αυτές τις ημέρες, γιατί οι επιχειρήσεις ήταν κλειστές λόγω των αργιών.
     Όσο πλέον περνούν τα λεπτά και μπορεί να γίνει πιο ψύχραιμη αποτίμηση οι αρμόδιες αρχές ανεπισήμως κλίνουν προς το ατύχημα. Και τούτο γιατί το αυτοκίνητο βρέθηκε με τις ρόδες ανάποδα στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που κινούνταν. Επειδή στο σημείο είχε καλάμια και χορτάρια δεν ήταν αντιληπτό εύκολα, ούτε καν από το ελικόπτερο και το είδε σήμερα πριν λίγη ώρα ένας περαστικός...............



    Στο σημείο βρίσκεται ακόμη πολύς κόσμος και διασωστικά συνεργεία που δυστυχώς έφθασαν αργά για την ζωή των δύο ανδρών. Οι σοροί μεταφέρονται στο νοσοκομείο της Πάτρας για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατός τους προήλθε από πνιγμό, καθώς στο αυλάκι υπήρχε αρκετό νερό.

    Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειές τους που πέρασαν ένα τετραήμερο δράμα και βέβαια ο Γολγοθάς θα συνεχιστεί μετά το άκουσμα της θλιβερής είδησης που όλοι υποψιάζονταν. Ήδη τις οικογένειες έχουν επισκεφθεί ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί μετά από πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Μεσολογγίου. 
    Συγγενείς και γονείς των δυο άτυχων νέων εξέφραζαν την ελπίδα να μην είχαν δολοφονηθεί τα δυο παιδιά, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε, καθώς εν τέλει επρόκειτο για ατύχημα.

http://www.aixmi-news.gr/






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο