Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Εκκωφαντικό μήνυμα και από το Μεσολόγγι!



Με μια συγκέντρωση άνευ προηγουμένου, εκτός ίσως αυτής για το ΤΕΙ, χιλιάδες κάτοικοι απ’ όλο τον δήμο Μεσολογγίου έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση απαιτώντας την άμεση αυτονόμηση του νοσοκομείου της περιοχής.
Με τα τρακτέρ να ανεβαίνουν πάνω στην πλατεία και τους αγρότες να δίνουν το παρών, τους εργαζομένους στο νοσοκομείο να είναι και αυτοί μαζικά εκεί, αλλά και όλη την περιοχή στο πλευρό τους, η συγκέντρωση συγκέντρωσε απόλυτη επιτυχία. Τόσο ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Κοσμάς, όσο και οι δήμαρχοι Μεσολογγίου, Αγρινίου, η αντιπεριφερειάρχης, εκπρόσωποι των δήμων Ναυπακτίας και Ξηρομέρου, όσο και εκπρόσωποι φορέων και επιστημονικών οργάνων ξεκαθάρισαν πως το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και η υποβάθμιση της Υγείας σε όλο το νομό δεν θα γίνει περαιτέρω ανεκτή.....
Κύριο αίτημα στο Μεσολόγγι ήταν η αυτονόμηση του νοσηλευτικού του ιδρύματος το οποίο βιώνει την απαξία και την καταφανή υποβάθμιση εδώ και χρόνια.
Την κατάσταση περιέγραψε γλαφυρά ο εκπρόσωπος των νοσοκομειακών ιατρών Αιτωλοακαρνανίας Ν. Μαρκαντώνης που σε έντονο ύφος απαίτησε να λάβει τέλος αυτή η αδιαφορία της Πολιτείας απέναντι στο ίδρυμα και να γίνουν πράξη όσα έχουν υποσχεθεί οι σημερινοί κυβερνώντες.











































aixmi-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο