Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

        
 ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΙΝΙ ΙΝ 


   Σε ένα όμορφο περιβάλλον πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μπαμπινιωτών Ξηρομέρου «Χριστόδουλος Παμπλέκης», την Κυριακή 31/01/2016 το μεσημέρι στη μουσική ταβέρνα «Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ» στα Πετράλωνα. 
       Οι Μπαμπινιώτες και οι φίλοι τους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα και επιβραβεύοντας όπως όλα δείχνουν, τις προσπάθειες του Συλλόγου, γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του κέντρου.. και γλέντησαν ως αργά το βράδυ......   Η εκδήλωση άρχισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που ευλόγησε ο πάτερ Βασίλειος Πόπης πρωθιερέας στον Άγιο Σπυρίδωνα Πειραιά .
     Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου Φώτης Κομπλίτσης ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και ευχήθηκε υγεία και δημιουργία για το νέο έτος. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε την νεολαία η οποία με την παρουσία και συμμετοχή της σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει Σύλλογος, αποτελεί την ελπίδα για τη συνέχιση της πολιτιστικής προσπάθειας του Συλλόγου.
      Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου Δημήτριος Κομπλίτσης, το μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θυρειωτών Αθήνας Ελευθερία Σώζου, το μέλος του Δ/Σ  Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας  Βαγγέλης Κουτιβής.
     Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν και εύχεται καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Επίσης ευχαριστούμε τον πάτερ Βασίλειο Πόπη που σε κάθε κάλεσμά μας είναι πάντα κοντά μας καθώς και τους συγχωριανούς μας πού ήρθαν από το χωριό για τη εκδήλωση του Συλλόγου μας.


 
 


http://mpampini.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: