Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΣΦΟΔΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΟΡΤΗ

   Σφοδρή επίθεση εναντίον του Διονύση Χόρτη εξαπέλυσε σήμερα με ανακοίνωση του ο Σύλλογος εν Αθήναις Βονιτσάνων «Ο Αμβρακικός». Το Δ.Σ. του συλλόγου τον καλεί να παραδώσει την επίσημη σφραγίδα του σωματείου, τονίζει ότι κατά την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών ουδεμία απολύτως ένσταση υπεβλήθη στην Εφορευτική Επιτροπή και με μια ενωτική κίνηση προτείνει στον Δ. Χόρτη να παραμείνει ενεργό μέλος στον σύλλογο.
        Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος εν Αθήναις Βονιτσάνων «Ο Αμβρακικός»:  

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
   Του Διοικητικού Συμβουλίου του εδρεύοντος στην Αθήνα αναγνωρισμένου σωματείου με την επωνυμία «ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ «Ο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ»

Π Ρ Ο Σ
Τον Διονύσιο Χόρτη, κάτοικο Αθηνών, τέως Πρόεδρο του σωματείου μας:

Ι. Όπως καλώς γνωρίζετε, στις 20 Δεκεμβρίου 2015 έλαβαν χώραν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοικήσεως του σωματείου σας, με δική σας πρωτοβουλία. Κατά την τότε διενεργηθείσα Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου μας και την κατ΄αυτήν διεξαγωγή των εν λόγω αρχαιρεσιών, ουδεμία απολύτως ένσταση υπεβλήθη στην Εφορευτική Επιτροπή.
    Μόνον εκ των υστέρων, επειδή προφανώς δεν σας ήταν αρεστό το αποτέλεσμα της γενομένης ψηφοφορίας, στην οποία και σεις ανεπιφύλακτα λάβατε μέρος και κατά της οποίας ουδεμία αντίρρηση ή ένσταση υποβάλατε κατά την διεξαγωγή της, αντιδράσατε, εντελώς απροκλήτως, με ορυμαγδό ανακοινώσεων και απαξιωτικών αναφορών κατά των μελών του νέου Δ.Σ. του σωματείου μας που εξελέγησαν και κατά των σχετικών αρχαιρεσιών..........



ΙΙ. Μάλιστα έκτοτε και μέχρι σήμερα ισχυρίζεστε και διαδίδετε ότι δήθεν οι ως άνω αρχαιρεσίες πάσχουν ακυρότητα και με πρόσχημα και πρόφαση τον ισχυρισμό σας αυτόν επιμένετε να διεκδικείτε για τον εαυτό σας την ιδιότητα Προέδρου του σωματείου μας, σαν να μην πραγματοποιήθηκαν οι εν λόγω αρχαιρεσίες. Σε πρόσφατη ανακοίνωσή σας ισχυριστήκατε, εντελώς αβάσιμα και αναληθέστατα, ότι δήθεν οι εκλογές ξεκίνησαν αλλά δεν ολοκληρώθηκαν (!!) και μέχρι σήμερα, παρά τις εκκλήσεις μας, συνεχίζετε την ίδια καθόλα απαράδεκτη στάση και συμπεριφορά και αρνείσθε να παραδώσετε την επίσημη σφραγίδα του σωματείου μας!

ΙΙΙ. Θέτουμε υπ΄όψη σας ότι σύμφωνα με το νόμο (άρθρο 101 του Αστικού Κώδικα) και στην περίπτωση ακόμη ακυρότητας Γενικής Συνελεύσεως σωματείου (περίπτωση που πάντως δεν συντρέχει όσον αφορά τις αποφάσεις της από 20.12.2015 Γ.Σ. των μελών του σωματείου μας), οι αποφάσεις της Γενικής Συνελεύσεως όπως και η εκλεγείσα από την Γενική Συνέλευση διοίκηση ισχύουν πλήρως μέχρι την τυχόν ακύρωσή τους, η οποία μπορεί να επέλθει αποκλειστικά και μόνο με δικαστική απόφαση του αρμοδίου Δικαστηρίου, εφόσον ασκηθεί και γίνει δεκτή σχετική ακυρωτική αγωγή. Συνεπώς, η διοίκηση που προήλθε από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν κατά την Γ.Σ. των μελών του σωματείου μας της 20ής Δεκεμβρίου 2015, είναι, μέχρι τυχόν δικαστική ακύρωσή της, απόλυτα νόμιμη και πρέπει να γίνεται σεβαστή. Ακόμη δε και αν ακυρωθεί δικαστικώς, και εν τοιαύτη ακόμη περιπτώσει δεν αναβιώνει η παρελθούσα διοίκηση της οποίας ήσασταν Πρόεδρος, αλλά ανακύπτει έλλειψη διοικήσεως και διορίζεται νέα προσωρινή διοίκηση από το αρμόδιο Δικαστήριο.

ΙV. Κατά συνέπειαν σεις δεν είστε σήμερα Πρόεδρος του σωματείου μας και, συνεπώς, εμείς, διαμαρτυρόμενοι για την προεκτιθέμενη στάση και συμπεριφορά σας, η οποία έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την προηγούμενη προσφορά σας στον Σύλλογο, και επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος του σωματείου μας, σας καλούμε:
α) να απόσχετε εφεξής από κάθε σχετική αναληθέστατη διάδοση και ισχυρισμό (βεβαίως αν αληθώς πιστεύετε ότι οι αποφάσεις της από 20.12.2015 Γ.Σ. των μελών του σωματείου μας πάσχουν ακυρότητα, δύνασθε και οφείλετε να ακολουθήσετε την νόμιμη οδό της ασκήσεως σχετικώς αγωγής περί ακυρώσεώς των στο αρμόδιο Δικαστήριο), 
β) να παραδώσετε την επίσημη σφραγίδα του σωματείου μας, την οποία παρανόμως κατέχετε, σημειώνοντας παράλληλα ότι η αυθαίρετη και παράνομη κατακράτηση από σας της επίσημης σφραγίδας του σωματείου μας είναι και αξιόποινη πράξη και 
γ) να ορίσετε τον Σύλλογό μας ως διαχειριστή της σελίδας facebook την οποία μέχρι σήμερα διαχειρίζεστε αποκλειστικά επ΄ονόματι του συλλόγου μας.

V. Εκφράζοντας την καλή μας πίστη προς το πρόσωπό σας, σας καλούμε να παραμείνετε ενεργό μέλος στον σύλλογό μας και θα είμαστε χαρούμενοι να σας έχουμε στο πλευρό μας.

Αθήνα, 28 Ιανουαρίου 2016
ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ

25 σχόλια:

  1. Ενδειξη ανωτερότητας από το νέο Δ.Σ. που μετά από όσα ειπε και έγραψε ο απελθων πρόεδρος, τον δέχεστε να παραμείνει στον Συλλογο. Μπραβο σας και ευχομαι να ηρεμήσουν τα πραγματα και ο Σύλλογος να ξεκινήσει την δραστηριότητα του για την οποία υφίσταται κ ως σύλλογος. Όποιος πραγματικά θελει το καλό του Συλλόγου και δεν κοιτάζει το δικό του βόλεμα σε οποιαδήποτε καρέκλα, πρεπει να φροντίσει να σταματήσουν εδω οι γκρινιες και τα παραπονα. Σε διαφορετική περιπτωση, με τον πλεον καταφανή τρόπο δείχνει οτι οι σκοποί του ειναι ιδιοτελείς και εκ του πονηρού.
    Καλη δυναμη στο νέο Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσούζει Χόρτη;;;;;;; Απολαμβάνεις τους καρπούς των πράξεών σου! Σε έχει σιχαθεί ο κόσμος! Εχεις καταντήσει αηδία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Οταν δεν ξεχωρίζει Το φτύσιμο και τη βροχή
    Με τόσο βρίσιμο που φάγατε εσείς του λέτε

    Εκφράζοντας την καλή μας πίστη προς το πρόσωπό σας, σας καλούμε να παραμείνετε ενεργό μέλος στον σύλλογό μας και θα είμαστε χαρούμενοι να σας έχουμε στο πλευρό μας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυσκολεύομαι να δεχθώ οτι ο Χόρτης λειτουργει αυτόνομα σε κάτι τόσο ακραιο ..Αυτός όχι μονο ρίχνει γροθιές στο μαχαίρι , αλλα διαπιστώνω οτι και η αντιδραση του νόμιμου και εκλεγμενου Δ.Σ έρχεται με πολυ καθυστέρηση...θα έλεγα λιγο πριν ο Χόρτης διαλύσει το μαχαίρι ....Αν δεν έχει κατατεθει νόμιμη ένσταση επι των διαδικασιών , με τι αβάντες σας ξευτιλιζει τοσο καιρο δημόσια και παρακρατει φασιστικα τα δημόσια έγγραφα του Συλλόγου ??? Απορίες εκφράζω φίλοι μου Βονιτσάνοι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Καρναβά με το σπουδαίο όνομα,..δεν έχουν τα νόμιμα χαρτιά και για αυτό τους κτυπά ο Πρόεδρος ,ας τα φέρουν και μετά...βλέπουμε!

      Διαγραφή
    2. Παλικάρι ο Κύριος αυτός, που δεν τον γνωρίζω προσωπικά κύριε Καρναβά.Τα άτομα αυτά θα πάνε την κοινωνία μας δέκα βήματα πρακάτω.Το γιατί δεν μπορούν να πάρουν τα αρχεία απο τα χέρια του,αναδεικνύοι και τα πραγματικά προσόντα του ατόμου αυτού.Δεν φαίνεται ένας τυχαίος απλός άνθρωπος,ας πρόσεχαν.....

      Διαγραφή
  5. Αρχίσει να κουράζει πολύ η ιστορία και με τους πρώην αλλά και τους νυν.
    Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας σύλλογος που αφορά καμιά 50 νοματαίους το πολύ και εκτός από κόψιμο πρωτοχρονιάτικης πίτας (άντε και κανένα ταβερνάκι) δεν έχει καμιά σοβαρή παρουσία.
    Ειδικά εάν οι νυν ως πολιτισμό εννοούν όπως χαρακτηριστικά είπε σε προηγούμενη ανάρτηση και ο εκ των νυν ,ότι πολιτισμός είναι τα έθιμα της Παναγούλας και της Αγίας Παρασκευής ,ας τραβήξουμε με ορμή (πολιτιστική) προς Λευκάδα και Πρέβεζα διότι αυτοί ξέρουν τι είναι πολιτισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω εν μέρει μαζι σου σε οτι αφορά την παρουσία του συλλογου. Οσο για το οτι σε εντυπωσιάζει τόσο πολύ η Πρεβεζα και η Λευκάδα, δεν σε κρατάει κανεις, κόψε προς τα εκεί....ασε που δεν πρεπει να έχεις πάει και παραπέρα από την Πρεβεζα και την Λευκάδα, γι'αυτό σου κανει τόση εντύπωση....ναι, μας αρέσουν και τα έθιμα της Παναγουλας και της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Παντελεήμονα και του Αγίου Σπυρίδωνα. Αυτη ειναι η πιστη μας, και αυτα τα έθιμα ειναι αναπόσπαστο κομματι της περιοχής μας. Έτσι μάθαμε από τους γονείς μας, έτσι μεγαλώσαμε και με αυτα πορευόμαστε. Εσενα αν δεν σου αρέσουν πηγαινε στην πολιτισμένη Πρεβεζα και Λευκάδα, δεν σε κρατάει κανενας. Τα έθιμα μια χαρά ειναι, η κουλτούρα ορισμένων Βονιτσανων πρεπει να αλλάξει και ολα θα βελτιωθούν.

      Διαγραφή
  6. Μπράβο στον Κύριο Χόρτη που έφερε τον πολιτισμό στη Βόνιτσα και που παλεύει ακόμη για τον σύλλογο.Γιατί δεν γράφετε τα ονόματα σας;Τι φοβάστε αφού είστε νόμιμα εκλεγμένοι;Κύριε Χόρτη δυνατά σε στηρίζει η Βόνιτσα.ΑΞΙΟΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον εαυτό του παλεύει ο Χόρτης. Έχει πολύ ΕΓΩΙΣΜΌ για να παραδεχτεί την ηττα του! Είναι για λύπηση. Τραγικός. Εσυ ΠΟΥ τον υποστηρίζεις ποιος εισαι;;;;

      Διαγραφή
    2. Εισαι χαζός άνθρωπε μου; Τι διαπιστευτήρια θες από το ΔΣ του συλλόγου; Είναι γνωστα τα ονόματα τους!

      Διαγραφή
    3. προς ανώνυμο 8.40'...παίζει να εισαι και ο ίδιος ο Χορτης που σχολιάζεις και να λες ΑΞΙΟΣ στον εαυτό σου...χαχαχαχα

      Διαγραφή
  7. λεβέντη μου , εσύ που απευθύνεσαι σε μενα , ανώνυμα...( δεν συνιθιζω να απαντω σε μασκοφόρους, αλλά θα κάνω μια εξαίρεση σε σενα ) αυτό ακριβώς διατυπώνω πολυ καθαρά με το λόγο μου , Οτι δηλαδή κάποιος δεν λέει αλήθειες Ειτε η μία είτε η άλλη πλευρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το διατυπωνεις καλύτερα τότε, γιατί καπου μας τα μπερδεύεις, δεν παίρνεις ξεκάθαρη θέση κύριε Καρναβα μας. Νομίζω καταλαβες τι εννοω όπως κατάλαβαν και όσοι διάβασαν το σχόλιό σου.

      Διαγραφή
  8. Το προηγούμενο Δ.Σ. κάναμε φοβέρα πράγματα δύο χρόνια τώρα.Με την συνδρομή του αξιότιμου Κ. Χόρτη καταφέραμε να αναδείξουμε το σύλλογο αλλά και την Βόνιτσα ,το οποίο γεγονός το έχουν καταφέρει λίγοι συλλόγοι...Γιατί γκρεμίζεται Κ. Χόρτη και μέλη του νέου Δ.Σ. ό,τι έχουμε καταφέρει;Πως έχουμε καταφέρει να συζητούν για εμάς με κακό λόγο;Εχουμε γίνει περίγελος..Ας βρεθεί μια λύση και μήν ξεκατινιάζεστε οπως έγινε στον Σύλλογο Γυναικών Βόνιτσας..¨Ελεος πια πρέπει να αποκτήσουμε και ηθικές αξίες κάποια στιγμή.
    Φιλικά για τον Σύλλογο και για την Βόνιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γλειψε, γλείψε κολακα! Κύριε Καρναβα με το σπουδαιο όνομα... Ποια νόμιμα χαρτιά δεν έχουν; Τα δικα σου νόμιμα από οταν «εκλέχθηκες» πρόεδρος θα μας τα προσκομίσεις Χόρτη; Είπαμε την τσάντα στον ώμο και τράβα να μοιράσεις …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχεις περίσσιο θράσος 12:57 , χαρακτηρίζεις κάποιον συνομιλητή μη ξεκάθαρο και μιλάς με κουκούλα !!!! Αει σα πέρα ρε !!! ( όλοι γνωστοί εντός των τοιχών )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασε ξανά αυτα που έγραψες ως σχόλιο στο 6.42' και μετά πες μου αν κανω λαθος, στο οτι δεν παίρνεις ξεκάθαρη θέση...αυτη πιστεύω κύριε Καρναβα. (αν όντως σε λενε έτσι)...και κάτσε εσύ μεσα στα τείχη αν σου αρέσει και ασε τα υπονοούμενα. Το "αεί σα περα" δεν το σχολιάζω. Ο καθένας κρίνεται από αυτα που γράφει, ειδικά αν τα γραφει δημόσια. Όποιος δεν αντέχει την κριτική απλα δεν γράφει. Νομίζω το έχεις ήδη καταλαβει.

      Διαγραφή
  11. Κύριε Χόρτη είσαστε ένα φωτεινό αστέρι,μέσα σε αυτή τη σαπίλα του συστήματος...τσάκισε τη σαπίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ώπα ρε φίλε! Χαλαρωσε λίγο....θα μας πάθεις τιποτα....ασε που μεταξύ μας, μπορει να εισαι ο ίδιος ο Χορτης και να σχολιάζεις υπέρ του εαυτού σου ως Ανωνυμος.

      Διαγραφή
    2. 10:59 δεν είμαι ο Χορτης,αυτος χτυπαει το μαχαίρι γροθια σε ενα σαπιο συστημα,σε ποναει περαστικά σου,τετοιους χρειαζεται η σαπια κοινωνια για μπορεσει να συνελθει..Ηγετες με οραμα ,να οργανώσουν ,εκπεδευσουν,προσαρμοσουν,στοχοποιησουν,τα νεα δεδομενα της παγκοσμιας κοινωνιας μας....

      Διαγραφή
  12. Ναι λεβέντη μου ..εγω εκεί είμαι , εντός των αδιάτρητων και πανύψηλων τειχών της ευθύτητας και της σωφροσύνης , μείνετε εσείς εκεί , μες στούς στενούς και διαβρωμένους τοιχους της καμαρούλας να ματαιοπονείτε με υστερόβουλο ενθουσιασμό !!!! Οποιος αντέχει τη κριτική ,,μιλάει με το ...κούτελο λεβέντηηηηηηηηηηηη !!!!!! κι όσο για τα υπονοούμενα .....πες το ονομα σου να γίνω απόλυτα συγκεκριμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΦΟΥΣΕΚΗ.. Είσαι σε σύγχυση αγορι μου.Τα έχεις μπερδεψει τα πράγματα. Που κολλαει ο σύλλογος γυναικών στο σύλλογο των Εν Αθηναις Βονιτσανων.Μηπως σε έχουν δασκαλεψει λαθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επειδή απο ό,τι φαίνεται τελικά δεν είσαστε άντρες και δν φοράτε παντελόνια και συνεχίζεται να σχολιάζεται Ανώνυμα..Τι φοβάστε;;Μόνο ο Κύριος Καρναβάς έχει το Θάρρος;
    Οσο για τους Συλλόγους τι έγινε ασε να ξέρω εγώ πως τα συνδέω...Μιλάμε για το ξεκατίνιασμα που γίνεται και κοροιδεύει ο κόσμος όπως τότε με τις Γυναίκες που το συζητούσαν σε όλη την Βόνιτσα κ κοροιδεύαμε..και αν εισαι είτε άντρας, είτε γυναίκα μην κρύβεσαι πίσω απο το δαχτυλάκι της Ανωνυμίας γιατί δν αξίζει να ασχολήσε με τον σύλλογο..θεωρήσε άχρηστο αντικείμενο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 12.41 έχεις δίκιο..έκανα λάθος...δεν είσαι ο Χόρτης...προς κ. Καρναβά μου φέρνεις καθώς επαναλαμβάνεις τα όσα έγραψε σε προηγούμενο σχόλιο σου...δες αυτό στο 6.42 και θα καταλάβεις....
    ρε σύ... λες κάποιοι να σχολιάζουν και επώνυμα και ανώνυμα, έτσι για να φαινόνται πολλοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο