Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Μπλόκο γέφυρας Ευήνου Τελευταίες εξελίξεις

Χωρίς να διαφαίνεται ως τώρα κάποια θετική προοπτική, οι αγρότες μας συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με περιοδικό κλείσιμο της εθνικής οδού στην γέφυρα Ευήνου μεσημέρι και βράδυ.
Στην πανελλαδική συνδιάσκεψη των εκπροσώπων από τα μπλόκα όλης της χώρας, πέρα από τις επιμέρους διαφωνίες κυρίως σε διαδικαστικά θέματα, αποφασίστηκε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με παράλληλη δημιουργία νέων μπλόκων και σε άλλα σημεία των εθνικών δρόμων.....

Το μπλόκο του Ευήνου εκπροσώπησαν στην πανελλαδική συνδιάσκεψη οι : Κωνσταντακόπουλος Δημήτρης, Μετάνιας Γρηγόρης, Διαμαντόπουλος Γιάννης, Πολονύφης Αντώνης και Τραχήλης Σπύρος.
Μετά την επιστροφή τους έγινε ενημέρωση των αγροτών του μπλόκου και αποφασίστηκε για σήμερα Τετάρτη να κλείσει η γέφυρα 12:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00, την Πέμπτη ο δρόμος θα είναι ανοικτός ώστε να υπάρχει ελεύθερη μετακίνηση αφού έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία έναρξης της AGROTICA 2016.
Εκεί οι αγρότες περιμένουν ένα θετικό βήμα από την κυβέρνηση ενώ είναι σε εκκρεμότητα το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό για συζήτηση από μηδενική βάση.
evinochori-kalidona

1 σχόλιο:

  1. πΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΣΤΟ ΗΡΆΚΛΕΙΟ. ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΨΟΝΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο