Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Δωρεά απορριμματοφόρου από το Δήμο Αθηναίων στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας

       Την αποδοχή δωρεάς ενός απορριμματοφόρου οχήματος από το Δήμο Αθηναίων ενέκρινε ομόφωνα σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια 27/01/2016, πρώτα  η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με την υπ.αρ. 182/2013 απόφαση της και μετά το δημοτικό συμβούλιο στις 29/11/2015 ξανά ομόφωνα και το οποίο εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο Γιώργο Αποστολάκη να υπογράψει την σχετική συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης δωρεάς από το Δήμο Αθηναίων. 
      Η δωρεά έγινε μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, προκειμένου να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του ενισχύοντας τον στόλο του για να εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες καθαριότητας.
    Έτσι ο Δήμος Αθηναίων ανταποκρίθηκε θετικά και ενέκρινε την δωρεά ενός απορριμματοφόρου οχήματος: Δ.Α. 1605 και αριθ. κυκλοφορίας ΚΗΙ 6225, στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας....

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ....




ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (2013)







4 σχόλια:

  1. Ακόμα και αυτό της προηγούμενης δημοτικής αρχής ειναι.Ενα χρόνο το μόνο που κάνετε ειναι απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς και συγγενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να το παρκαρετε κι αυτο μαζι με τα υπολοιπα του δημου στο πρατηριο του αντιδημαρχου Τσακαλη που ειναι παραρτημα του δημαρχιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό 9.52 δεν θα έχει ξαναγίνει ποτε στην Ελλάδα,να αράζουν όλα τα αυτοκίνητα του δήμου στο πρατήριο.Εξήγηση καμία απο αυτούς,ίσως να βάζουν κατευθείαν καύσιμα και πριν και μετά την βάρδια να πηγαίνουν οι υπάλληλοι με τις παρέες τους να πίνουν και να τρώνε.Ολα τα σκέφτεται ο Αντιδήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστοποιητικο γεννησης απο το πρατηριο το περνουμε και αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο