Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Τον πρώτο του αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δίνει το τμήμα Τοξοβολίας της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου. Συμμετέχει σαν αθλητής και ο Λιάκος Νικόλαος δάσκαλος στο Μύτικα!

Συμμετέχει σαν αθλητής και ο Λιάκος Νικόλαος δάσκαλος στο Μύτικα!  Επίσης άλλοι τρεις αθλητές στο Τμήμα Τοξοβολίας της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου συμμετέχουν στις προπονήσεις από τον Αστακό. Πατέρας και δύο γιοι. Το Ξηρόμερο τιμά για τα καλά την τοξοβολία.

         Αύριο το τμήμα Τοξοβολίας της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου δίνει τον πρώτο αγώνα στην Ιστορία του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του: 
 https://www.facebook.com/toxovoliagea/
      "Είναι μια ιστορική μέρα για το τμήμα τοξοβολίας της ΓΕΑ. Για πρώτη φορά συμμετέχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας σωματείο από το Αγρίνιο, η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, αναβιώνοντας έτσι το πανάρχαιο αυτό σπορ στην περιοχή μας.......   Η αποστολή αναχωρεί αύριο πρωί, καθώς στη μία το μεσημέρι (13:00) θα κάνει τις βολές τις στην Πάργα.
Η ομάδα που θα προσέλθει αύριο στους αγώνες αποτελείται από τους εξής:

Αθλητές:
Καρέλης Ιωάννης
Λιάκος Νικόλαος
Τσίντζουρας Θωμάς
Φαρμάκης Λάμπρος

Προπονητής:
Τσώτας Γεώργιος

Συνοδός:
Υφαντής Ηλίας (Λίνος), έφορος Τοξοβολίας ΓΕΑ

Καλή μας επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: