Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ο σχεδιασμός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την επιχειρηματικότητα στη συνάντηση με εκπροσώπους των εμπόρων

Πλήρη ενημέρωση για τον σχεδιασμό που έχει κάνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπως αυτός παρουσιάστηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος Ηλία Παυλίδη και τον πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου Βασίλη Σπυρόπουλο και τον γενικό γραμματέα Κωνσταντίνο Πασιόπουλο.......

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, έχει επεξεργαστεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας με στοχευμένες δράσεις που έχουν προκύψει από την ανάλυση των αποτελεσμάτων αντίστοιχων δράσεων του παρελθόντος. Πρόκειται ουσιαστικά, για εννέα δράσεις – προτάσεις, οι οποίες έχουν εξειδικευθεί σε επίπεδο επιχειρησιακού τεχνικού δελτίου με τεκμηρίωση και θα αποσταλούν στα συναρμόδια Υπουργεία ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση» υπογράμμισε ο κ. Αγγελόπουλος.
Επιπλέον, έγινε αναφορά στον γενικότερο σχεδιασμό από πλευράς του αρμόδιου Υπουργείου και τι προβλέπεται ενώ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παυλίδης δεσμεύτηκε να προγραμματίσει συναντήσεις με όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
 «Θέλουμε να στηρίξουμε την μικρή και μεσαία επιχείρηση της περιοχής μας, ώστε να καταφέρουμε να αντιστρέψουμε το αρνητικό πρόσημο λόγω της κρίσης, να ενισχύσουμε την τοπική οικονομία και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας αλλά και να δημιουργηθούν νέες στη Δυτική Ελλάδα» κατέληξε ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Αγγελόπουλος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Μπαλαμπάνης και ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών Δημήτρης Καραβίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο