Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δ. Χόρτη το νέο Συμβούλιο του Συλλόγου Βονιτσάνων

     Σε τεντωμένο σκοινί φαίνεται πως είναι οι σχέσεις του Διονύση Χόρτη και του νέου Συμβουλίου του Συλλόγου Βονιτσάνων. Σε κάλεσμα του Δ. Χόρτη για το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 κανείς δεν ανταποκρίθηκε.  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΟΡΤΗ:

Ανακοίνωση από τον  Πρόεδρο του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων «ο Αμβρακικός».

   Με λύπη, σας παρουσιάζω σε φωτό τις άδειες καρέκλες των γραφείων της ΠΑΝΣΥ!
      Το απόγευμα του Σαββάτου στις 6 η ώρα παραβρέθηκα στον χώρο εγώ προσωπικά ως πρόεδρος του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων «ο Αμβρακικός», μαζί με τον Μιλτιάδη Πάτση μέλος του ΔΣ. Κανένας δεν ήρθε στην πρόσκληση!
     Εμείς περιμέναμε να μας φέρουν οι αυτοανακηρυχθέντες του πλαστού ΔΣ Πρακτικά ολοκληρωμένης Γενικής Συνέλευσης και Εκλογών με υπογραφές των τριών μελών των επιτροπών.
      Αλλά κανένας δεν ήρθε όχι γιατί δεν θα τους άρεσε η παρουσία μας (ίσα ίσα θα ένιωθαν ευτυχείς παίρνοντας την σφραγίδα του Συλλόγου) αλλά γιατί όσες απόπειρες κι αν έγιναν εδώ και 40 μέρες να "φτιαχτούν" έστω ετεροχρονισμένα και παράτυπα χαρτιά Εκλογών και Συνέλευσης απέτυχαν, αφού όλες οι διαδικασίες της 20ής Δεκεμβρίου ήταν σαθρές παράτυπες γελοίες και ανολοκλήρωτες...........



  Έστω περιμέναμε (όπως είχαμε γράψει στην ανακοίνωση – πρόσκληση) κάποιες προτάσεις προς επίλυση του προβλήματος στον Σύλλογο. 
     Ούτε  προτάσεις  ήρθαν……Ήταν μια ευκαιρία να κάτσουμε μαζί στο ίδιο τραπέζι….
         Όσο για τον χρόνο και τον τρόπο της οποιασδήποτε ένστασης αυτό επαφίεται καθαρά και μόνο στον κάθε ενιστάμενο και όχι στις ορέξεις των παρανομούντων, αφού η παρανομία παραμένει για πάντα παρανομία .
    Περισσότερα θα ανακοινώσει το ΔΣ του Συλλόγου όταν συνεδριάσει εκ νέου.

  Χόρτης Διονύσης 
- Πρόεδρος του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων «ο Αμβρακικός» 

10 σχόλια:

  1. Και η σαπουνόπερα καλά κρατεί εδώθε και εκείθε της "όχθης" σε ένα σύλλογο με ανύπαρκτη πολιτιστική πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και καλα κανανε ρε μαγκα και δεν ειρθαν για μια ακομη φορα τελιωνε σε πηρανε χαμπαρει εδω δεν ηρθαν απο το ΔΣ οταν εισουν εσυ προεδρος το σικο σου συμβουλειο α χα ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ και ο Μιλτος Πατσης... Ωραία αρα τα οποία τυχόν ανάρτηση υποστηρικτή για τον Χόρτη θα προέρχεται από τον ίδιο τον Χόρτη ή τον Πατση! Όχι πως δεν το ξέραμε... Ποιο ΔΣ του συλλόγου ρε Χόρτη; Εσυ και ο εαυτός σου μείνατε! ΞΕΚΟΛΛΑ ΆΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόεδρε τι να φέρουν αφού δεν έχουν τίποτα,συνέχισε η Βόνιτσα σε στηρίζει...δυνατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ που υποτίθεται ότι εκπροσωπούνται από τον κ. Χόρτη που είναι ; Μήπως το παραχέσατε με τις διενέξεις σας ; Αν όντως αυτοί που εκλέχτηκαν είναι παράνομοι κατά τον κ. Χόρτη , γιατί δεν κάνει ένσταση στο Πρωτοδικείο ο κ. Χόρτης και αρμόδιο να κρίνει τα περαιτέρω είναι αυτό και μόνον αυτό . Νομικώς και ο κ. Χόρτης δεν νομιμοποιείται να αυτοαναγορεύεται ως πρόεδρος των εν Αθήναις Βονιτσάνων καθότι η θητεία του έχει λήξει. Ελεος πιά....οι Σύλλογοι πρέπει να ενώνουν και όχι να διχάζουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ειπε κανείς εκει στο Ξηρόμεροnews οτι εχουμε ορεξη να βλέπουμε κάθε τόσο το ανφάς του κ. Χορτη; εντάξει ξέρουμε ποιος είναι, του δίνετε όση δημοσιότητα μπορείτε καθόσον ο "δημοσιογράφος" και φωτογράφος σας κ.Μίλτος Πατσης ειναι μαζι του και τον στηρίζει και δικαίωμά του αλλωστε, αλλα λιγο "κράτει" όπως λενε και στο χωριο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 7.51
    μπέρδεύεις τους ανθρώπους. Ο Φωτογράφος είναι από τη Κατούνα. Προσοχή στα επαγγέλματα. Μη ξεχνάς ότι πήρε και βραβείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προς 7.51
    Να με συγχωρείς αδελφέ. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και μακάρι να πάρει και άλλα βραβεία. Άλλο ήταν το πνεύμα των όσων έγραψα και ελπίζω να κατάλαβαν όσοι κατάλαβαν.

    Προς 5.01, μην μιλάς εξ'ονόματος της Βόνιτσας φίλε, για τον εαυτό σου γράφεις...γράψε καλύτερα "Πρόεδρε τι να φέρουν αφού δεν έχουν τίποτα,συνέχισε ο Ανώνυμος 31 Ιανουαρίου 2016, 5.01΄ σε στηρίζει...δυνατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατ’ αρχήν παρέλειψες τη λέξη αναπληρωματικό (μέλος) για το Μιλτιάδη Πάτση. Η λέξη ΄΄παράνομος΄΄ ταιριάζει πιο πολύ σε εσένα που κρατάς σφραγίδες και άλλα έγγραφα του Συλλόγου και δεν ψηφίστηκες ποτέ σε εκλογές, αλλά διορίσθηκες. Ξεχνάς ότι τις εκλογές στις 20-12-2015, τις ανακοίνωσες και τις διοργάνωσες ο ίδιος http://xiromeronews.blogspot.gr/2015/12/blog-post_67.html?m=1, άρα δεν ήσουν αξιόπιστος ως πρόεδρος αφού διοργάνωσες σαθρές εκλογές. Είναι φανερό ότι όλο το σκηνικό το είχες στήσει έτσι προς το τέλος της διαδικασίας, επειδή είδες ότι δεν εκλεγόσουν μέλος του Δ.Σ. βγαίνοντας 9ος με 20 ψήφους. Πήγαινε λοιπόν στη δικαιοσύνη μαζί με αυτούς που μετρούσαν τους ψήφους ως το τέλος να τα καταθέσεις όλα αυτά. Γιατί δεν το κάνεις εδώ και 41 μέρες; Αν καταφύγουμε εμείς στη δικαιοσύνη ως νέο Δ.Σ., να ξέρεις ότι εσύ μας ανάγκασες.

    Γιώργος Μπρούμος

    ΥΓ 1 Στις 15-6-2014 που διορίσθηκες ως πρόεδρος χωρίς εκλογές, η μία υπογραφή ανήκει στην εργάτρια για χρόνια του Συλλόγου, από αυτούς που κατηγορούσες ότι παλιότερα δεν έκαναν τίποτα, δεν είχαν ούτε ΑΦΜ κ.λ.π. Η άλλη υπογραφή είναι του πατέρα του Αντιπροέδρου του νέου Δ.Σ.
    ΥΓ 2 Οι άνθρωποι που ψήφισαν στις 20-12-2015 και τους κατηγορείς ως πρόβατα και κατευθυνόμενους, είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό, οι ίδιοι που συναίνεσαν να διορισθείς πρόεδρος χωρίς εκλογές στις 15-6-2014.
    ΥΓ 3 Κάνε ένα ανοιχτό Δ.Σ. στη Βόνιτσα, αφού εμάς μας θεωρείς πλασματικούς. Σε στηρίζει όλη η πόλη δυνατά γράφει ανώνυμος φίλος σου. Θα έρθει σε λίγες μέρες κι ο Μητροπολίτης, να του εξηγήσεις από κοντά γιατί το χαρακτηρίζεις ‘’Αυτοκράτωρ’’ και να ζητήσεις να καταργηθεί και το έθιμο της Παναγούλας, αφού κατά τους ανώνυμους υποστηρικτές σου δεν παράγει πολιτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρεπει να καταλαβει το εκαστοτε διοικητικο συμβουλιο, νυν κ πρωην, οτι το κτημα(οναμα συλλογου) σας εχει δανιστει κ δεν ανοικει σε κανεναν, με τις μαλακισμενες κοντρες σας δεν βοηθατε τον συλλογο, τον γελοιοποιητε κ γινεστε κ σεις γελοιοι,για να μην γελιοποιηστε περισσοτερο σταματηστε την κοντρα τωρα,...γιατι οσο πιο μακρυα την πηγαινετε βαζετε υποψιες στον απλο κοσμο οτι ολα αυτα δεν γινονται μονο για το προεδριλικι, αλλα κ ακαποια αλλα υλικα συμφεροντα κρυβονται απο πισω, γιαυτο προστατεψτε τους εαυτους σας πανω απολα! κ δεν γραφω ανωνυμα ,Δ. ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο