Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Μεγάλη επιτυχία η Κοπή της Πίτας του Χορευτικού Ομίλου Αστακού (ΦΩΤΟ: Make art)






         Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2016, του Χορευτικού Ομίλου Αστακού χθές Παρασκευή  30 Ιανουαρίου 2016 στην πανέμορφη αίθουσα στο «Κτήμα Ιόνιο».
     Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα όλων των καλεσμένων από τον δάσκαλο χορού Δημήτρη Καραβασίλη και στη συνέχεια έγινε  η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας με την ευλογία και τις ευχές του εφημέριου Αστακού π. Δημήτρη Τέγα. 
      Στην εκδήλωση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, ψυχή του συλλόγου και της εκδήλωσης ήταν οι δραστήριες Ευδοκία Χελώνα και Ράνια Τζοβόλα και πλήθος κόσμου έδωσε το παρών και διασκέδασε με την ψυχή του σε μία αναμφίβολα πολύ "ζεστή" βραδιά!.
         Ακολούθησε πολύ κέφι και χορός με την... σφραγίδα του γνωστού DJ Γιώργου Κονιώση........

 
    Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους,  ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, οι Αντιδήμαρχοι: Μουρκούσης Βασίλειος, Λαϊνάς Κώστας και Θεόδωρος Λιβάνης, ο π. Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Σταίκος, ο Δημοτικός σύμβουλος Γκόλιας Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Αστακού Νικόλαος Καλισώρας, ο Πρόεδρος Τ.Κ. Προδρόμου Τάκης Παπούλιας, ο Πρόεδρος Τ.Κ. Βάρνακα Βασίλης Πολύζος, ο Πρόεδρος Τ.Κ. Σκουρτούς Στάμος Τζογάνης, ο Γιώργος Βασίλας πρόεδρος συλλόγου Χοβολιωτών, η πρόεδρος Ιωάννα Ζούλα-Ραπάνη του συλλόγου γυναικών Αστακού και μέλη του Δ.Σ., τμήμα χορευτικού συλλόγου Μεσολογγίου, ο επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών Ελευθέριος Μάντζαρης, ο αντιπρόεδρος της Δ.Κ. Αστακού Κώστας Γαλάνης, κ.α. 
         Το Χορευτικό απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλα τα καταστημάτα για τις προσφορές δώρων και ευχαριστεί θερμά όλους για την παρουσία τους και τους εύχεται ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Δύναμη και Χαρά! 
      Ευχαριστούμε τον MAKE ART  για τις φωτογραφίες απο την εκδήλωση. 
Και του χρόνου.













































































2 σχόλια:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο