Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Φυτειών πρόσφερε στο σχολείο ένα Laptop για τις καθημερινές ανάγκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας

                Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Φυτειών, πιστός στις καταστατικές του αρχές, προσπαθεί κάθε χρόνο να βρίσκεται στο πλευρό τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών  της σχολικής μονάδας πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης των Φυτειών, προσφέροντας οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει τις συνθήκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
         Ύστερα από μια σειρά ενεργειών την περασμένη σχολική χρονιά, φέτος   προσπαθούμε να καλύψουμε κάποιες από τις πάγιες ανάγκες του σχολείου μας σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Έτσι λοιπόν προχωρήσαμε στην προμήθεια ενός φορητού Η/Υ (laptop) τελευταίας τεχνολογίας και με τις προδιαγραφές που μας συνέστησε ο σύλλογος διδασκόντων.
   Ο υπολογιστής βρίσκεται ήδη στα χέρια των εκπαιδευτικών του σχολείου μας και καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας. 
     Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  θερμά τον συγχωριανό μας Χάρη Κολοβό ο οποίος επιδεικνύοντας αυξημένο αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης,  στάθηκε αρωγός και σε αυτή μας την πρωτοβουλία προσφέροντας ένα σεβαστό ποσό για την αγορά του laptop...........

 
        Αυτές οι ενέργειες μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση την προσπάθεια μας να κρατήσουμε ψηλά την ποιότητα της εκπαίδευσης στη σχολική μας μονάδα.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο