Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Ομόφωνη αρνητική γνωμοδότηση-απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος Ζωής του Δήμου Ξηρομερου για τη Μονάδα καύσης βιομάζας στη Χρυσοβίτσα


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τζένη Παπαδημητρίου

       Χθες Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12:00 μ. μ συνεδρίασε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξηρομερου με θέμα: Την μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με Βιομαζα, ισχύς 1 MW στην θέση "Κληματια" Τ.Κ. Χρυσοβιτσας. 
      Τα παρόντα μέλη της επιτροπής: Λαϊνάς Κώστας (πρόεδρος), Βραχάς Παναγιώτης, Τριανταφυλλάκης Γιάννης, Κολοβός Χρήστος, Καυμενάκης Σπύρος, Μάντζαρης Ελευθέριος, ομόφωνα εισηγήθηκαν αρνητικά για την εγκατάσταση Μονάδας ηλεκτρικής ενέργειας με Βιομάζα στην θέση "Κληματια" η οποία βρίσκεται σε μικρή απόσταση του Αρχαιολογικού χώρου του Κάστρο "ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ".........






     

4 σχόλια:

  1. Αυτο επρεπε να γινει απο τον οκτωβριιο του 15
    και τωρα ειμαστε στο 2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σχετικη ομοφωνη αποφαση της επιτροπης περιβαλλοντος και ποιοτητας ζωης του δημου Ξηρομερου !
    αντικειμενικα κρινεται ως θετικη και αυτο διοτι , η εν λογω αποφαση , ειναι εναρμονισμενη και απολυτως ευθυγραμμισμενη , με τις προσφατες αποφασεις θεσμοθετημενων οργανων και λαικων συνελευσεων της τοπικης κοινωνιας μας ( τοπικο συμβουλιο κοινοτητας Χρυσοβιτσας -περιβαλλοντικος συλλογος Χρυσοβιτσας - πολιτιστικος συλλογος " ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ " ) και αλλων φορεων και απλων πολιτων του δημου μας.
    και βεβαιως αποτελει και μια νικη της δημοκρατιας , της αμεσης τοπικης δημοκρατιας !
    Δηλαδη η κοινωνια αποφασιζει και οι πολιτικοι της εκπροσωποι , εφαρμοζουν πιστα , τιςαποφασεις της τοπικης μας κοινωνιας !
    Νομιζω , οτι ολοι θελουμε και ευχομαστε , αυτο να γινει αφετηρια , απο τωρα και στο εξης , για ευθυγραμμιση της δημοτικης αρχης και για αλλα μεγαλα θεματα , με το κοινο αισθημα της τοπικη μας κοινωνιας και για μια καλυτερη λειτουργια των θεσμων και της δημοκρατιας μας , στον δημο Ξηρομερου και οχι μονο.
    Ευχαριστω !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι-Ξηρομερου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Συμπολιτεια Ξηρομεριτων στο διοικητικό συμβουλιο της Επιτροπης Ποιοτητος Ζωής δεν εκπροσωπείται με τακτικό μέλος
    Συμπολιτεια ξηρομεριτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απολυτα δικαιο το αιτημα της Συμπολιτειας Ξηρομεριτων !
    για ισοτιμη συμμετοχη και παρουσια με τακτικο μελος της !
    στην Επιτροπη Ποιοτητας Ζωης !
    και μαλιστα η Συμπολιτεια Ξηρομεριτων ! :ως νομιμη πολιτικη κινηση
    διαθετει και μελη με επιστημονικη γνωση ( Γιατρους και αλλες ειδικοτητες ) που μπορουν να συνδραμουν ουσιαστικα στο εργο της Επιτροπης Ποιοτητας Ζωης !
    Ας το λαβει αυτο υποψιν της η δημοτικη αρχη ! ως ενα βημα στην σωστη κατευθυνση.
    Σπυρος Ν. Γιαννελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο