Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Αποχαιρετιστήρια επιστολή του απερχόμενου Αντιδημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Βασίλη Σώζου

            Ανακοίνωση εξέδωσε ο απερχόμενος αντιδήμαρχος του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Βασίλης Σώζος, τονίζοντας ότι ο λόγος παραίτησης του είναι οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευχαριστεί δημόσια όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του, κατά το διάστημα της θητείας του και εύχεται καλή επιτυχία στη νέα αντιδήμαρχο Παναγιώτα Πανταζή.

Αναλυτικά:....







5 σχόλια:

  1. Τουλαχιστον αυτος εχει αξιοπρεπεια.Οι αλλοι μενουν για την θεσουλα τους.ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΣΤΟΥΠΑΣ ΠΑΝΤΑΣ ΚΛΠ χωρις γραφειο στο δημαρχειο τι θα απογινουν;Μενουν απλα για να λεγονται αντιδημαρχοι σε μια ανικανη δημοτικη αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποστολακη ?
    Οι γυναικες ειναι πιο νοικοκυρεμενες στα οικονομικα
    Αν θες να δεις πλεονασμα στο ταμειο του δημου
    Να χρησεις γυναικα αντιδημαρχο οικονομικων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ. Σώζος, κατά γενική ομολογία, ήταν ένας επιτυχημένος αντιδήμαρχος. Ταχύτατος και κυρίως αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας, οραματίστηκε στο τομέα των αρμοδιοτήτων του και έλυσε προβλήματα που είχαν βαλτώσει στην αδιαφορία και την αδράνεια. Θα μπορούσα να προσθέσω πολλά αλλά ξέρω ότι και ο ίδιος δεν επιθυμεί. Δυστυχώς ο Αποστολάκης στερείται των υπηρεσιών ενός επιτυχημένου συνεργάτη και οι δημότες ενός δραστήριου και ευήκοου αντιδημάρχου. Να είσαι καλά Βασίλη και σύντομα στη θέση σου. Ο Δήμος χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους.
    Ενας Φίλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυο δημοι , δυο παραιτησεις αντιδημαρχων
    και αργοτερα μπορει και δυο δημαρχων
    Φυσιολογικες, αναμενομενες και ωριμες , ηττες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο βασιλης είχε κάνει τη νύχτα μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο