Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Βραβεύτηκε ξανά η συγγραφέας ΔΩΡΑ ΜΟΣΧΟΝΑ από τον Ελληνικό Πολιτιστικό Όμιλο Κυπρίων (ΕΠΟΚ)

  Η συμπατριώτισσα μας ΔΩΡΑ ΜΟΣΧΟΝΑ (από τα Παλιάμπελα) απέσπασε το Α' ΒΡΑΒΕΙΟ στον Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης, Διηγήματος, Δοκιμίου, που διοργάνωσε ο Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων ΕΠΟΚ, με το ιστορικό Δοκίμιο "ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΙΝΗ, ΤΗ ΜΑΚΑΡΙΑ ΓΗ".

    Στην Αίθουσα Ελλήνων Λογοτεχνών 9-10 Ιανουαρίου 2016 έγινε η κοπή πίτας του Ε.Π.Ο.Κ (Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων), από το Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κυρήνειας κ. Χρυσόστομο, τον πρέσβη κ. Κερεβέζη Κυριάκο και τον πρόεδρο του Ε.Π.Ο.Κ κ. Ζαχαριάδη Ηρακλή. Η εκδήλωση ήταν μια διήμερη λογοτεχνική πανδαισία.........

 
      Απονομές κυπριακών βραβείων (EPOK GABBY AWARDS) και του 6ου Παγκόσμιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού εις μνήμην Βίκυς Ζαχαρίου και Δημητρίου Μανίου.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η συμπατριώτισσα μας ΔΩΡΑ ΜΟΣΧΟΝΑ (από τα Παλιάμπελα), απέσπασε διθυραμβικές κριτικές με το ιστορικό Δοκίμιο "ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΙΝΗ, ΤΗ ΜΑΚΑΡΙΑ ΓΗ". Με καλειδοσκοπική τεχνική, κοινωνιολογική οπτική και καλοχωνεμένες ιστορικές γνώσεις πήρε επάξια το Α' ΒΡΑΒΕΙΟ.


ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS: Της ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει, να είναι καλοτάξιδα τα βιβλία της και παραγωγική συνέχεια στο συγγραφικό της έργο.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο