Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Επιβλητική νίκη του Αίολου Αστακού με 91-59 στο τοπικό ντέρμπι τον Α.Ο. Αγρινίου (ΦΩΤΟ: Make art)

           



         Μεγάλη και επιβλητική νίκη του Αίολου Αστακού στο τοπικό ντέρμπι με τον Α.Ο. Αγρινίου με 91-59. Φυσικά η ομάδα του Αίολου εξακολουθεί να είναι πρώτη και αήττητη και μάλιστα με δυο βαθμούς πλέον διαφορά απο την ΑΕ Λάρισας που έχασε στο Ορεστικό. 

    Ο Α.Ο.Α ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 7-8 με 4 πόντους απο τον Αναστασάκη. Ο Αίολος με τον Μπρόζο σε μεγάλα κέφια ανέκαμψε και προηγήθηκε με 15-14 για να κλείσει την περίοδο προηγούμενος με 21-14. 
     Στο δεύτερο μέρος ο Αίολος προσπαθεί σταδιακά να χτίσει μια διαφορά με τον Κακλαμάνο να βρίσκεται σε εξαιρετική μερα. Ο Μπαρούχας απο την μερια του είναι παρα πολύ καλός στο διάστημα αυτό και κάνει οτι μπορεί για να κρατήσει την ομάδα του Αγρινιου στο παιχνίδι με 4/4 βολές και 2/2 τρίποντα........

 
   Με τρίποντο διαμορφώνει το 37-29 αλλά το κρυφό χάρτι απο τον πάγκο του Αίολου ο Θανόπουλος με πέντε συνεχόμενους πόντους δίνει την απαραίτητη ώθηση στους γηπεδουχους που πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενοι με 16 πόντους διαφορά 48-32 και με πολλούς παίκτες του ΑΟ φορτωμένους με φάουλ. 
      Στο τρίτο δεκάλεπτο ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Ο Κατσαρές και ο Παππας δίνουν πολύ γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Ο Κακλαμάνος εκτελεί απο την περιφέρεια ενώ οι Μπρόζος, Κιτσούλης και Χαρισμίδης κερδίζουν την μάχη των ριμπάουντ κατα κράτος. 
    Σε αυτό το διάστημα ο Α.Ο.Α έχει να αντιπαρατάξει το επιθετικό ξέσπασμα του Γεωργούλα που σημειώνει 9 πόντους συνεχόμενους που δεν είναι όμως αρκετοί για να κρατήσουν τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι και με την συμπλήρωση τριάντα λεπτών αγώνα τα πάντα είχαν κριθεί με την διαφορά στους είκοσιοκτω πόντους 75-47. Τυπική διαδικασία το τελευταίο δεκάλεπτο. 
     Ο Μακρής απο την πλευρά του Αστακού παίρνει με 10 πόντους το δικό του μερίδιο στην επιτυχία της ομάδας και το ματς τελειώνει με 91-59. Καλύτεροι απο τους νικητες οι Κακλαμάνος, Μπρόζος, Χαρισμίδης, ενώ πολύ δουλειά έκαναν και οι Κατσαρές, Παππάς , Κιτσούλης με τους Θανόπουλο και Μακρή να είναι παίκτες κλειδιά ερχόμενοι απο τον πάγκο. 
    Απο τον Α.Ο.Α καλύτερος ο Μπαρούχας μαζί με τον Γεωργούλα ενώ πολύ καλός ήταν και ο Αναστασάκης. 
Δεκάλεπτα: Α:21-14 Β:27-18 (48-32 ημ) Γ:27-15 Δ:16-12

Αίολος Αστακού (Κουταλιανός): Μπρόζος 15(1), Καλισώρας 2, Παππάς 10, Θανόπουλος 9(1), Κακλαμάνος 18(4), Κιτσούλης 10, Καλατζής, Χαρισμίδης 10, Λυμπάρης 2, Μακρής 10, Κατσαρές 5(1), Καραγεώργος.

Α.Ο. Αγρινίου (Μυριούνης): Κυριλής 2, Μπερερής 4, Παραπούρας 3(1), Ναούμης 8(1), Μπαρούχας 14(2), Σκαρλάτος, Μήτσου 5(1), Γεωργουλας 13(1), Αναστασάκης 10,Πουρνάρας. 

Μιχάλης Σταμουλάκης
http://www.basket247.gr/



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο