Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΤΟΥΝΑ: Βρήκαν γιατρούς ψάχνουν νοσηλευτές

Κατούνα Ξηρομέρου: Βρήκαν γιατρούς ψάχνουν νοσηλευτές

    Τέσσερις γιατροί θα στελεχώσουν το Κέντρο Υγείας Κατούνας το επόμενο χρονικό διάστημα. Έκκληση από τον Αγροτικό Σύλλογο της περιοχής προς τον Διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου να στείλει στην Κατούνα νοσηλευτές.

        Μετά από κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Κατούνας,  χθες το πρωί  επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας της περιοχής ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Μίλτος Ζαμπάρας, ο οποίος είπε στους παρευρισκόμενους ευχάριστα νέα για την περιοχή. Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας έχουν αναρτηθεί τα ονόματα τεσσάρων γιατρών που θα στελεχώσουν το Κ.Υ Κατούνας σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι οποίοι μάλιστα είναι διατεθειμένοι να πάνε στην Κατούνα και να ασκήσουν το λειτούργημά τους.
     Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Κατούνας κ. Πάνο Καλογιάννη κατά το παρελθόν οι γιατροί αποχώρησαν λόγω της έλλειψης νοσηλευτών που υπήρχε στο Κ.Υ, συνεπώς ο Αγροτικός Σύλλογος μετά την θετικά αυτή εξέλιξη, αναλαμβάνει εκ νέου πρωτοβουλία, ώστε ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου να αποστείλει στο Κ.Υ νοσηλευτές..........



     Στο νοσοκομείο Αγρινίου, κατά τον κ. Καλογιάννη που πήρε εξ αρχής και επ ώμου την υπόθεση, υπάρχουν τέσσερις νοσηλευτές που η οργανική τους θέση είναι στην Κατούνα. Δεδομένου αυτού, ο Αγροτικός Σύλλογος και οι κάτοικοι της περιοχής ζητάνε τους τρις νοσηλευτές, αφού ο ένας εκπαιδεύτηκε για την υποστήριξη νευραλγικού τομέα του νοσοκομείου, να στελεχώσουν το Κ.Υ Κατούνας και τα Αγροτικά Ιατρεία της περιοχής, για να αποφευχθεί κάθε άλλο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στο μέλλον, λόγω την έλλειψης νοσηλευτών.
     Ο κ. Καλογιάννης δηλώνει: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Ευχαριστούμε τον κ. Ζαμπάρα και περιμένουμε τους γιατρούς να τους καλωσορίσουμε. Η τοπική κοινωνία θα τους αγκαλιάσει. Μας βοηθάνε όλοι και οι δημοτική αρχή και γι αυτό παρακαλούμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου να μας διαθέσει τους νοσηλευτές σύντομα».

Κων/νος Χονδρός
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο