Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Οι εννέα υποψήφιοι του Β. Λεβέντη στην Αιτωλοακαρνανία

     Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων με την «Ένωση Κεντρώων» στις εκλογικές Περιφέρειες της χώρας. Οι υποψήφιοι με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη στην Αιτωλοακαρνανία είναι εννέα, με επικεφαλής του ψηφοδελτίου τον Γεώργιο Σκέντζο.....


Τα ονόματα των υποψηφίων:
1.      ΣΚΕΝΤΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αναστασίου
2.      ΔΗΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αθανασίου
3.      ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου
4.      ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Δημητρίου
5.      ΠΑΤΡΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ του Ευαγγέλου
6.      ΚΟΛΟΖΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου
7.      ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ηλία
8.      ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Γεωργίου
9.      ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου

       Να σημειωθεί πως με βάση τις δημοσκοπήσεις, η Ενωση Κεντρώων «φλερτάρει»  με την είσοδο της στη βουλή, και δεν αποκλείεται εάν  συμβεί αυτό, να αποσπάσει και έδρα στην Αιτωλοακαρνανία.
      Στις εκλογές του Ιανουαρίου, η Ένωση Κεντρώων είχε τέσσερις υποψηφίους στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ ο σημερινός επικεφαλής του ψηφοδελτίου κ. Σκέντζος, ήταν τον Ιανουάριο τρίτος σε σταυρούς προτίμησης.

Η σειρά στην σταυροδοσία τοτε είχε ως εξής:
Λαλαπάνος Νικόλαος – 264
Τομαράς Σεραφείμ – 224
Σκέντζος Γεώργιος – 217
Σκαμαγκας Ιωάννης – 179

Ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβεντης, όπως φαίνεται αξιοποίησε το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει πλέον για ένταξη στο κόμμα του, αφού για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, «κατεβάζει» πλήρη λίστα υποψηφίων.

agriniopress

1 σχόλιο:

  1. Θα τα δούμε όλα σε αυτές τις εκλογές.

    α) Το σαλταρισμένο κεντρώο Λεβέντη που από το περιθώριο της trash TV ορμητικά έρχεται κατά πάνω μας για να μπει μέσα στην βουλή ...και με σύνθημα ότι θα συνεργασθεί με οποιον εφαρμόσει καλύτερα(!!!! ?????) το μνημόνιο !!!
    Τρικυμία εν κρανίω δηλαδή.

    β) Το Πασοκ που νεκρά-ανασταίνεται μέσα απο τα συντρίμμια του για να έρθει να μας πετάξει κατάμουτρα το σύνθημα όχι στο λαϊκισμό!!!!( όταν ΠΑΣΟΚ = Λαϊκισμός).

    γ)Τον μαχαλόμαγκα Βαγγέλα(Μειμαράκη ) να υποσχεται ...ότι το παγκόσμιο κεφάλαιο θα έρθει να επενδύσει στην ...Ψωροκώσταινα.

    δ) Τον Τζίφρα (Αλέξη ) να λέει ότι δεν υποτάχθηκε (!!!) δεν υπέκυψε (???) απλά ...εκβιάστηκε (!!!!????) και αναγκάστηκε να υπογράψει το χειρότερο μνημόνιο !!!


    Τα χειρότερα (και όχι καλύτερα) έρχονται προσεχώς .....

    Προσδεθείτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο